Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva

Haku löysi 3 tulosta

Atticora
syys 22, 2019, 09.29
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Metsästys
Vastaukset: 1474
Luettu: 78622

Metsästys

Tuli tämmöinen metsästysuutinen vastaan. Huomion kiinnitti verenhimoinen kotka. Luulin aiemmin, että ne eivät selviä vapaana luonnossa kuin päivän. Nk. koiraihmisenä en kyllä yleensä hyväksy että meistä kirjoitetaan humoristisesti. Elottoman kotkan kynsiin joutuminen ei ole todellakaan mikään hauska juttu. Toisen viikon ykkösuutisen mukaan kotkien ampuminen kiihoittaa allekirjoittaneen lisäksi lähinnä ahvenanmaalaisten
mieliä, koska ne (kotkat) hankaloittavat haahkojen ampumista. Tuntuu, että tässä informaatiotulvassa on joskus vaikea pysyä kärryillä. No, ongelma kuitenkin ratkeaa jos tapetaan varmuuden vuoksi vähän susia.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/met ... #gs.5axhus
Atticora
elo 16, 2019, 14.35
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Metsästys
Vastaukset: 1474
Luettu: 78622

Metsästys

Eihän sitä laki estä. Poliisi on kuitenkin kertonut aina välillä kutsuvansa tietynlaisten asekuvien julkaisijoita pullakahville asemalle. Luultavasti vinkit tulee huolestuneilta kansalaisilta tai "kavereilta".
Atticora
elo 15, 2019, 08.54
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Metsästys
Vastaukset: 1474
Luettu: 78622

Metsästys

Ehkä vanha työkaveri ei tajunnut noita sun pointteja, vaan ajatteli niitä epävakaan oloisia poseeraajia.
Kyllähän niiden "tarpeettomien" asekuvien taustalla on vaan pakottava tarve leijua, joten saattoi olla että kysymyksesi osui ja upposi. Ne ainakin saattaa joutua fobban syyniin. En usko, että vaikkapa asiallisiin metsätyskuviin jaksavat puuttua.

Sosiaalisessa mediassa tosiaan kannattaa olla tarkkana mitä julkaisee ja kenelle. Toki ne tykkäykset on myös tärkeitä monen hyvinvoinnille.