Moi! Luo tili ja ota osaa iloiseen keskusteluun. 🙂

Haku löysi 3 tulosta

Atticora
elo 27, 2019, 07.03
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Kamppailulajit ja media
Vastaukset: 2054
Luettu: 254693

Kamppailulajit ja media

Nuo joiden unelma-ammatti on kansteri toki saattaa joskus lajia harrastaa. Onhan siitä hyötyä. Tältä Granholmilta löytyy yksi matsi 10 vuoden takaa, voi niitä olla muitakin.

Toivottavasti se poliisi toipuu, niin järjetön juttu taas.

Atticora
elo 9, 2019, 07.19
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Kamppailulajit ja media
Vastaukset: 2054
Luettu: 254693

Kamppailulajit ja media

En tiedä, mutta lehtijutun antaman vaikutelman perusteella tuntuu yleistämään omien tapojensa sopivan kaikille. Usein nuo toimittajat kylläkin saavat haastatellun sanoman vääristeltyä, vahingossa tai provokaatiotarkoituksissa.
Atticora
elo 4, 2016, 08.15
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Kamppailulajit ja media
Vastaukset: 2054
Luettu: 254693

Kamppailulajit ja media

Nuori jalkapalloilija potkaisi vastustajaa ensin pelkällä potkulla ja vähän myöhemmin karatepotkulla.
Venäläinen juniorijoukkue käyttäytyi väkivaltaisesti Norjassa - "Pelaajiamme lyötiin ja potkittiin"
Torstai 4.8.2016 klo 07.09

Venäläisjoukkue Cosmoksen ja norjalaisen Herdin välinen ottelu riistäytyi täysin käsistä Norjassa järjestetystä junioriturnauksesta.
Cosmoksen pelaajat käyttyityivät väkivaltaisesti eivätkä rauhoittuneet pyynnöistä huolimatta.
Venäläisjoukkue suljettiin ulos turnauksesta.

- Se oli ihan sairasta! En ole koskaan nähnyt tuollaista, norjalaisjoukkue Herdissä pelaavan pojan isä Jörgen Ljoså kommentoi venäläisen Cosmoksen otteita Sunnmørsposten-lehdelle.

Ottelussa pelattiin Norway cupin 14-vuotiaiden poikien sarjan puolivälieräpaikasta. Peli lähti surulliseen suuntaan heti alusta alkaen.

- Joukkueessa oli isokokoisia pelaajia. Kahden tai kolmen minuutin kohdalla kulmapotkutilanteessa yksi venäläinen potkaisi pelaajaamme ja sai punaisen kortin. He vaikuttivat hämmentyneiltä ja kesti tovin, kunnes maalivahti vastahakoisesti poistui kentältä ja uusi tuli tilalle, Ljoså kuvailee.

Ulosajo ei rauhoittanut ottelun tapahtumia. Päinvastoin, venäläisten otteet kovenivat. Herdin pelaajat joutuivat väkivaltaisuuksien uhreiksi. Ljosån mukaan jopa punaisen kortin saanut pelaaja hyökkäsi kesken pelin takaisin kentälle ja potkaisi Herdin pelaajaa karatepotkulla. Vanhemmat joutuivat rientämään kentälle saadaksaan kaoottiseksi riistäytyneen tilanteen haltuunsa.

Herdin valmentaja Trond Lervik yritti puhua Cosmoksen valmentajalle, jotta ottelu rauhoittuisi, mutta turhaan. Venäläisvalmentaja vastasi Lervikin sanoihin vain olankohautuksella.

Paikalle kutsuttiin poliisi, mutta Cosmos ehti pakata tavaransa ja poistua paikalta.

- Osaa pelaajistamme lyötiin ja potkittiin tuomarin pillinvihellyksen jälkeen. Olemme yhä järkyttyneitä tapahtuneesta, joten tarvitsemme aikaa toipuaksemme, Lervik kertoo.

Jo aikaisemmin turnauksessa kovia otteita esittänyt Cosmos suljettiin turnauksesta ja määrättiin maksamaan 2 000 kruunun sakkorangaistus.

Lähde: smp.no

http://www.iltalehti.fi/jalkapallo/2016 ... 3_jp.shtml