Potku päivitetään perjantaina 7.8.2020. Lue lisää täältä. 🛠️

Haku löysi 2 tulosta

kukuska
tammi 14, 2016, 13.19
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: Tunas Close Combat (TCC)
Vastaukset: 57
Luettu: 9895

Tunas Close Combat (TCC)

Joo kyllä siitä täytyy propsit antaa, että nuori mies on innovatiivinen! Siitä syntyy aina jotain uutta, parhaassa tapauksessa jotain kelvollistakin. Innovatiivisuus tosin kaipaa vastapainokseen porukan, joka osaa olla kriittinen omille ajatuksilleen. Muuten touhu lähtee helposti omintakeiseen suuntaan. Aikoinaan oli kuulemma maailmakin litteä ja muuta väittävät poltettiin elävältä roviolla.

Myönnän itsekin olleeni aluksi hyvin kriittinen esimerkiksi joitakin Defendon tekniikoita kohtaan. Kun joku on asian riittävän hyvin perustellut, olen joutunut muuttamaan kantaani. Ja aina niin, että oma näkemykseni asiasta on hävinnyt väittelyn. Lajin kehittämiseen tähtäävässä toiminnassa se mielestäni vaatii, että kehittäjällä on perusteltu näkemys siitä miksi teemme asiat erilailla kuin ehkä jotkut muut.

TCC:n videossa en ehkä veitsitekniikka lukuunottamatta huomannut mitään maata mullistavia tekniikoita. Ehkä tässä on kuitenkin enemmän kysymys konseptista, jossa tuttuja asioita lyödään samaan nippuun? Olen siitä samaa mieltä, että konseptille jossa aseeton ja aseellinen kamppailu yhdistetään sulavaksi jatkumoksi, on tilausta. Se vaan, että kehittäjällä tulisi olla mielestäni ymmärrystä ja kokemusta poliisi/henkilönsuojaus/sotilastehtävistä, joita varten tällaista pääsääntöisesti tulisi harjoitella.
kukuska
tammi 13, 2016, 18.43
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: Tunas Close Combat (TCC)
Vastaukset: 57
Luettu: 9895

Tunas Close Combat (TCC)

Mietinkin, että onpa lupsakka meininki pojilla videoissa, mutta nyt se sairauden nimikin selvisi: savolaisuus :rolleyes:

Itsepuolustuksen kouluttajan pätevyydestä keskusteltiinkin toisessa ketjussa jo, mutta vaikka tällaiselle olisikin tilausta Suomessa, niin kyllä kouluttajalla tulisi olla riittävä osaaminen hyvien ajatusten lisäksi. Videot eivät anna kummastakaan osa-alueesta mitenkään mairittelevaa kuvaa.

Jos kehittäjä on harrastanut judoa ja potkunyrkkeilyä, mutta laji perustuu Combat Samboon ja "Grav Magaan", niin missähän tekniikat opittu. Youtube?