Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Veepee
tammi 18, 2024, 09.45
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Wanhan liiton poket
Vastaukset: 124
Luettu: 33298

Wanhan liiton poket

Lasse Candé kirjoitti: tammi 17, 2024, 07.40 Erityisesti pienemmissä paikoissa, joissa käy jo maksukykyisen ikäistä väkeä, asiakaskokemus vaikuttaa siihen, missä määrin paikkaan mennään ja myös siihen, missä määrin siellä kulutetaan rahaa.

Koska tässä oli ainakin minun käsittääkseni kyse siitä, tuottaako poken hyvä asiakaspalvelu vai huono asiakaspalvelu paremman kassavirran, niin täytyy nyt vielä varmistaa, ettethän tarkoita, että portsarin huono asiakaspalvelu tuottaa suuremman kassavirran? Tämä melko absurdi kysymys perustuu siihen, että siltä se tämän keskustelun kontekstissa oikeasti näyttää.
Tästä tulee itselle mieleen ne kerrat kun olen itse pokeillut sinulle juurikin ns. maksukykyisten ihmisten baareissa. :D
Veepee
touko 17, 2019, 13.49
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Wanhan liiton poket
Vastaukset: 124
Luettu: 33298

Wanhan liiton poket

Itsehän olin JV-hommissa semmoiset kaksi ja puoli vuotta tuohon vappuun asti, josta viimeisen vuoden about anniskelupuolella "oikeana pokena". Meillä firmassa edellytettiin ainakin sitä kuuluisaa hyvää asiakaspalveluasennetta ja pisimmässä vakiopaikassani kaikenlaista myllyttämistä ja äläkkää olisi vain katsottu pahalla.

Asiakaskuntakin oli varsin asiallista; kertaakaan en joutunut jumppaamaan ko. kohteessa, mikä ei tällaisen kynäniskaisen humanistisivarin pirtaan oikein sovellukaan. Jäätävällä byrokratialla ja kapulakielellä pääsi huomattavan pitkälle.

Ilen kanssa olen siis huomattavan samaa mieltä ravintolakultuurin kehittymisestä (ja paranemisesta).