Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 3 tulosta

Veepee
huhti 27, 2021, 12.50
Keskustelualue: Arot ja aavikot
Aihe: Hermopistekamppailusta
Vastaukset: 778
Luettu: 121102

Hermopistekamppailusta

Andy kirjoitti: huhti 20, 2021, 11.44 Millähän tavoin tämä peräsuolisyövän aiheuttaminen on muuten käytännössä havaittu? Tai siis luultu havaittavan.

Jossain vaiheessahan tuo tieto on syntynyt ja kopioitu sitten eteenpäin, mutta kuka sen on ensimmäisenä kirjannut ylös ja mitä hän on ajatellut?

Vai onko sen keksinyt vain joku markkinamies (George Dillman?) joka on vain ottanut joukon hermopisteitä ja omasta päästään säveltänyt niille "vaikutuksia"?
Joo. Tämä on esitetty höpöhöpökaratekungfu "Ahnan Tomari-Te/Won Hoop Long Kun (tai jotain)"-sekasotkun keksijän Flane D. Walkerin kirjasta "The Book of Dim Mak". Erästä kirjan omistavaa tuttuani siteeraten: "I like the one where one of the most commonly used points on the lower leg is claimed to give you hemorrhoids, make you shit blood, then die of rectal cancer if you accidentally hit it."
Veepee
huhti 20, 2021, 11.33
Keskustelualue: Arot ja aavikot
Aihe: Hermopistekamppailusta
Vastaukset: 778
Luettu: 121102

Hermopistekamppailusta

Itse olen kerran pokehommissa herättänyt sammuneen asiakkaan hermopistetuikkauksella korvan taakse.
Vieressä istunut naisseuralainen oli aivan äimän käkenä että "mitä sä oikein teit!?" "Ammattisalaisuuksia." "En edes halua tietää..."

Eihän siinä oikeastaan mitään ihmeellistä ole. Korvan alta/takaa pääsee käsiksi leukaluun ja kallon väliin, jossa alaleukaan menevää hermoa kutittaminen sattuu helkkaristi. Tuskinpa siitä kenelläkään saa peräsuolisyöpää aiheutettua (kuten eräs alan kirja ehdottaa).
Veepee
elo 3, 2017, 17.26
Keskustelualue: Arot ja aavikot
Aihe: Hermopistekamppailusta
Vastaukset: 778
Luettu: 121102

Hermopistekamppailusta

Jaroku kirjoitti: Ei ole näytelty ja itsesuggestiota ei ole käytetty.
Miten tämän voi tietää? Itsesuggestiota ei "käytetä", se on itsestään syntyvä, tahdosta riippumaton vaikutus. Andyn kuvaus niistä tavoista, joilla tajuntansa menettänyt ihminen toimii käy empiirisesti pätevästä vastaväitteestä itsesuggestion puolesta.

Mitä ovat kyusho aiki jutsun muut tekniikat ja miten niitä harjoitellaan?