Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 7 tulosta

Kalle Koskinen
marras 28, 2010, 22.59
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Känniketju
Vastaukset: 488
Luettu: 37431

Känniketju

Paapan Poika, ei sinun juomisiasi tarvitse minulle selittää. En minä sinusta ollut huolissasi, vaan siitä että vanhemmat ihmiset sen kummemmin ajattelematta kehuvat juomasuorituksia. Jotkut heikomman itsetunnon omaavat ihmiset saavat erilaisista kehuista lisää potkua toimilleen (en tarkoita että sinä olet sellainen). Mutta olen nähnyt läheltä alkoholin tuhoamaa perhettä pienine lapsineen, että en osaa suhtautua alkoholiin kovinkaan positiivisesti. Vaikka suurin osa ihmisistä osaa juoda "oikein" ja käyvät ne ryyppyvaiheet nuoruudessaan läpitte, niin aina siellä on joku jolla homma karkaa käsistä. Ja edellämainitun perheen kaltaisia en todellakaan toivoisi enää yhtään lisää.

Kyllä sinä saat nauttia alkoholista siellä ulkomailla, en ole sitä tuomitsemassa missään määrin. Jos muun kuvan saa, niin sitten en osaa vielä kirjoittaa kovinkaan hyvin. Juonhan minä itsekin Thaimaassa ollessani oikein halpoja Bacardi Breezereitä jopa viikottain, hehe.

Ei liity tähän ketjuun, mutta muistan kyllä täältä potkusta erään tapauksen, jossa kehuminen ei tehnyt välttämättä hyvää. Siitä olenkin parin potkulaisen kanssa jutellut aikoinaan.
Kalle Koskinen
marras 28, 2010, 22.30
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Känniketju
Vastaukset: 488
Luettu: 37431

Känniketju

Vai elämä hauskaa? Pitäisiköhän minunkin sitten juoda kunnon kännit, niin koen sen hauskuuden. Lasse olet minun uusi isi.
Kalle Koskinen
marras 28, 2010, 16.51
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Känniketju
Vastaukset: 488
Luettu: 37431

Känniketju

bodyguard kirjoitti: Ei, se on hyvä esimerkki siitä että eri ketjuilla on eri tarkoitus ja känniketjussa ihmiset kirjoittelevat kännissä eikä sen pitäisi olla mikään kovin suuri yllätys. Esimerkiksi minun mielestäni örinähevi on hanuristaä mutta en tule tätä julistamaan raskaan musiikin ketjuun vaan jätän ihan suosiolla ko. ketjun lukematta kun en sisällöstä perusta.
Alkoholin käyttö voi olla varsin ikävä asia enkä siitä pidä, mutta olen silti kiinnostunut siitä. En nyt kumminkaan ketjun sääntöjen noudattamiseksi jaksaisi alkaa juomaan edes paria siideriä, vaan kirjoitin viestini selvinpäin.

Mutta halusinpa vain sanoa tuosta Lassen ja Paapan Pojan kirjoittelusta mieleen tulleen asian. Mitä mieltä Bodyguard olet itse siitä kannustamisesta?

Ja jos ette jaksa kirjoituksiani tässä "väärässä" ketjussa, niin ainahan voitte juoda enemmän ;)
Kalle Koskinen
marras 28, 2010, 16.19
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Känniketju
Vastaukset: 488
Luettu: 37431

Känniketju

Dear Jorge, pakaroiden hyllyminen ei ahdista. Se vain aiheuttaa kummastusta kun naiset/tytöt käyttävät kroppaansa kömpelösti ja ei-kiihottavasti. Kyllä naiset pystyvät monta kertaa parempiin suorituksiin. Kummastutti myös se seikka, että monille miehille riittää se, että kyseessä on pakarat ja liike. Ihan sama että kenen ja millainen.

Ja se että ketjuun kirjoittamiseksi pitää olla humalassa on minun mielestä taas hyvä esimerkki, että miten täällä suhtaudutaan alkoholiin yleensäkin. On se niin hienoa, että pitää korostaa.

Höhö, kattokaa mua, mä oon kännissä!
Kalle Koskinen
marras 28, 2010, 11.44
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Känniketju
Vastaukset: 488
Luettu: 37431

Känniketju

Lasse Candé kirjoitti: Hyvällä otteella Paapan poika vedät! :thumbsup:
Herranjessus, ei mulla mennyt aamukymppiin kyllä alaikäisenä kai koskaan. Yläikäisenä vähän liiankin usein mennyt vähän liiankin myöhään. :D
Tämä vaivaa hieman minua. Minusta se ei ole mikään kehumisen ja kannustamisen aihe, että vedetään kovat kännit. Tätähän tapahtuu Suomessa paljonkin, joten huomio ei keskity nyt pelkästään Lassen kommenttiin. En vain ihmettele yhtään, että mistä niitä känniääliöitä tulee kun juomakulttuurimme on tällainen. Tunnen sekä tiedän minäkin aika monta erittäin lähellä juoppouden rajaa tai sen ylittäneitä jätkiä, joidenka ikä on vähän päälle 20. Ne ovat vetäneet siitä 15-16 vuotiaasta asti kaljaa sekä viinaa aika tiuhaan ja minussa siinä ei ole mitään hyvällä otteella vetämistä. :(

Tai sitten eräs 10-vuotias poika, joka toimii isälleen juoppokuskina ja taitaapa itsekin vetää kaljaa kun sitä käsiinsä saa. Ei varmaan butaanin nokkaan imeminenkään ole vierasta. On muuten tapaus, josta on tehty useampi lastensuojeluilmoitus, mutta sosiaaliviranomaiset eivät ole tehneet yhtään mitään. Siinä perheessä koulunkäyntiä vähätellään ja kehutaan oikein kovasti sitä kun poika ottaa kaljatölkin kouraansa. Ikävintä onkin se, että vanhempi opettaa lastansa juomaan.

Eli en ikinä kannusta enkä kehu toisen juomareissuja. Mutta minä olenkin mielipiteineni tämän juomisasian suhteen ollut aina vähemmistössä.
Kalle Koskinen
loka 2, 2008, 19.07
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Känniketju
Vastaukset: 488
Luettu: 37431

Re: Känniketju

Elina kirjoitti: http://www.imperiumi.net/phpBB2/viewtop ... 2bf#452264" onclick="window.open(this.href);return false;

Ei saisi nauraa, mutta :smt044
Mites seuraava tarina toimii? Viimeinen lause oli kiva.

http://www.imperiumi.net/phpBB2/viewtop ... 605#648605
Kalle Koskinen
loka 2, 2008, 15.28
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Känniketju
Vastaukset: 488
Luettu: 37431

Re: Känniketju

Imperiumin laudalla on tullut aika paljon viestejä Top kankkuset- ketjuun. Käykäähän sieltä katsomassa mallia!

Tästä.