Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Kalle Koskinen
helmi 20, 2006, 10.09
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Suurimmat vyöarvot Suomessa
Vastaukset: 183
Luettu: 49763

Naked kirjoitti: Tästä on nyt muuallakin ollut puhetta - mutta mainitaan nyt taas. Danit eivät ole millään tasolla vertailukelpoisia lajien välillä. Danien määrä vaihtelee (sekä teoriassa olevat danit, että ihan käytännössä myönnetyt). Niinpä ei näissä ole mitään kummallista ihan ilman jenkkimeininkiäkään.
Kyllä tiedän sen, että eri lajien danit ovat eri tasoisia (ja varsinkin jos treenaa aikidoa, niin tämän ilmiön huomaa väkisin). Mutta koska en ole koskaan ennen kuullut bujinkan 10.daneista, niin tottahan toki se on minulle kummallista. Ja näin ollen asiasta saa varmaan kysyä?

Mutta kiitoksia vastauksista kaikille.
Kalle Koskinen
helmi 19, 2006, 22.02
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Suurimmat vyöarvot Suomessa
Vastaukset: 183
Luettu: 49763

Mod.edit (Yamazu): importattu Shoto Budo -ketjusta

Mikäs tuolla bujinkanin puolella ollut kuva, jossa ukolla 10.dan? Vanhasen Matin vieressä. Ei vaan jaksa uskoa, että oikeasti ollaan sellaista tasoa, jolloin tuommoinen arvo olisi paikallaan. Voisiko joku hieman valaista, että mikä tuon homman takana oikein on? Jenkkimeininki?