Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 3 tulosta

Eppu
marras 14, 2012, 19.20
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Kamppailulajit ja media
Vastaukset: 2118
Luettu: 315943

Kamppailulajit ja media

Meiltä puuttuu oleellista tietoa siitä mitä todella tapahtui eli kuka teki mitä. Periaatteellisella tasolla asiasta voi tietenkin keskustella, toisaalta sitä keskustelua käytiin ei-niin-kauan-sitten tuon Oululaisen valmentajan tapauksessa, joka tapauksena oli ilmeisesti paljon vakavampi.
Mielestäni tekijän nimellä ei foorumikeskustelujen kannalta ole mitään merkistystä. Ja tapahtumien todellisen kulun tietävät ainoastaan asianosaiset ja hekin omien kokemuslasiensa läpi.
Mikään asema tai koulutus ei takaa mitään kun ihmiset ovat kyseessä. En oikein tiedä miten tällaisia tapauksia voitaisiin estää mitenkään, äskettäinhän oli myös tuo uutinen urheiluvalmentajien ja valmennettavien suhteista, samasta asiasta siinä puhutaan, kamppailu ei tässä suhteessa mielestäni eroa muusta urheilusta mitenkään.
Se mikä kyseisessä tapauksessa itseäni mietityttää eniten, on se, että uutisoinnin perusteella opettaja on viitannut siihen, että hänen toimintansa toteuttaa kamppailu-/itsepuolustuslajeille tyypillistä toimintaa. Tarkoitan sitä, että osaittain uutisoinnin laadusta johtuvista syistä tietyille urheilun ja liikunnan osa-alueille langetetaan erilaisia ominaisuuksia.

Jos vaikkapa Suomen jääkiekkomaajoukkueen valmentaja sanoisi, että toisten kintuille suihkussa kuseminen on olennainen osa jääkiekolle ominaista joukkuehenkeä, kuka laittaisi sen jälkeen lapsensa kiekkokouluun?
Eppu
marras 14, 2012, 18.46
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Kamppailulajit ja media
Vastaukset: 2118
Luettu: 315943

Kamppailulajit ja media

Aihki kirjoitti:
Mika kirjoitti: Antti, lähetän sinulle yksityisviestin, jota kautta voimme selvittää tämän asian. Ymmärrät varmastikin, että tuollainen "huumori" alkaa lähennellä rikosta.
Ehkei nyt kumminkaan rikosta, huonoa makua kyllä. Ja samalla linjalla: "Mikalla on kyllä syytäkin olla huolissaan, eihän hänen jäljiltään kukaan nainen ole koskaan ennen valittanut ..." :badgrin:
RL 24:9 kirjoitti: 9 §
Kunnianloukkaus
Joka

1) esittää toisesta valheellisen tiedon tai vihjauksen siten, että teko on omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai kärsimystä loukatulle taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa, taikka

2) muuten kuin 1 kohdassa tarkoitetulla tavalla halventaa toista,

on tuomittava kunnianloukkauksesta sakkoon tai vankeuteen enintään kuudeksi kuukaudeksi.
Uutisista kyllä uutisoidaan se, mitä ulkopuolisille kuuluu. Enemminkin voisi spekuloida sitä, millaista hallaa tällaisista tapauksista on kaikille kamppailulajeja harrastaville ja miten kyseenalaisesta toiminnasta irtisanoudutaan, sen sijaan, että heitetään vakavasta aiheesta vitsiä?
Eppu
touko 13, 2008, 15.18
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Kamppailulajit ja media
Vastaukset: 2118
Luettu: 315943

Mjölnir kirjoitti: Vai pelkäätkö oikeasti, että kamppailu-urheilun harjoitteleminen kielletään, koska joku kamppailu-urheilja on syyllistynyt rikokseen :?:
Erään nimeltä mainitsemattoman lajin parista olevan nimeltä mainitsemattoman opettajan tekoset tuottivat (Mutu) toisella puolella Suomea (Vihdissä) parikin alkeiskurssia, joissa junnualkajia ei pahemmin ollut (Ei nolla, mutta poikkeuksellisen vähän.) ja tarpeeksi pienissä piireissä pienetkin muutokset voivat osoittautua fataaleiksi.