Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 4 tulosta

Jarkkostenius
syys 22, 2015, 17.36
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Jarkko Steniuksen kirja ilmestynyt!
Vastaukset: 21
Luettu: 7865

Jarkko Steniuksen kirja ilmestynyt!

Lukekaa kirja, ihmiset. Sieltä ne mun tuntemukset selviää. Ja vastaukset niihin kysymyksiin joita tässä ketjussa on mietitty. :-)

Legioona on niin loppuun kulutettu aihe, että se ei netissä spekuloimalla parane. Kirjassa on mun kokemus siitä. Vain mun kokemus, ei maailmankaikkeuden totuus legioonasta. :-)
Jarkkostenius
syys 21, 2015, 10.37
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Jarkko Steniuksen kirja ilmestynyt!
Vastaukset: 21
Luettu: 7865

Jarkko Steniuksen kirja ilmestynyt!

Moro taas, potkulaiset!

Nyrkkisankarin tunnekoulu on saanut "jatkoa": viime viikolla ilmestyi Liken kustantama Nyrkkisankari. Kyseessa on muistelmateos, jota aloin kirjoittamaan jo vuonna 2001. Kirja sisältää paljon kamppailu-urheiluun liittyviä asioita, kuten kuvauksia Thaimaan muay thai campeilta sekä kertomuksia kisareissuilta (EM, MM) Thaimaasta, Englannista, Tsekeistä jne. Pohdin kirjassa myös kamppailu-urheilun henkistä puolta sekä sen varjopuolia, kuten uran lopettamiseen liittyviä ongelmia. Kirja on myös vertaistukea tarjoava kasvutarina ulos vihasta.

Kirjan Facebook-sivulla on katkelmia kirjasta sekä lukijoiden arvioita:
https://www.facebook.com/nyrkkisankari" onclick="window.open(this.href);return false;

Terveisin Jarkko Stenius




Kuva
Jarkkostenius
elo 19, 2014, 22.05
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Jarkko Steniuksen kirja ilmestynyt!
Vastaukset: 21
Luettu: 7865

Jarkko Steniuksen kirja ilmestynyt!

Tervehdys, potkulaiset!

Kiitos kaikille, jotka ovat osoittaneet kiinnostusta kirjaani kohtaan ja esittäneet kysymyksiä! :-) Jatkossa pyydän esittämään kysymykset Nyrkkisankarin tunnekoulu FB-sivulla, koska aikani ja energiani ei millään riitä kysymysten vastailemiseen joka paikassa. Jo pelkkä Facebook on osoittautunut aika työlääksi. Jos yritän pystyä kaikkeen kaikkialla, väsähdän ja alan tekemään virheitä ja lopuksi koko homma hajoaa käsiin. Kyse ei siis ole todellakaan ylimielisyydestä vaan ihan vaan inhimillisen heikkouden myöntämisestä. :-)

Vastaan nyt täällä oleviin kysymyksiin:

1. Haluaisitko vähän kertoa kirjan taustoista ja kaikesta, mitä sen kirjoittamiseen liittyi? -Nyrkkisankarin Facebookin alkupään viesteissä on aika kattava historia siitä mitä kirjan kirjoittamiseen kuului, sillä pidin sivua "tuotantobloginani". Kyse oli kyllä todella vaativasta projektista, jossa jouduin venymään tosi rankasti. Ei ole helppoa puhua tunteistaan sen jälkeen kun on yli 20 vuoden ajan taistellut kaikkia - myös itseään - vastaan ja paennut tunteitaan. Annoin tähän kirjaan siis todella paljon itsestäni.

2. Facebookissa ilmoitit kirjan hinnaksi 25 euroa, mistä sitä saa? - Hyvin varustetuista kirjakaupoista (joko hyllystä tai tilaamalla) + Multa (signeerauksen kera) lähettämällä Facebookissa mulle yksityisviestin. Niin ja huomio: kirjan julkkarit pidetään Helsingin Itäkeskuksen ravintola Idän pisteessä nyt tulevana perjantaina. Siellä voi ostaa multa kirjan signeerattuna hintaan 25 euroa, sekä samalla nauttia hyvässä seurassa muutaman oluen. :-) http://www.basambooks.com/ajankohtaista ... _Odkfl_vJU" onclick="window.open(this.href);return false;

3. Mitä Salomaa teki ennenkuin alkoi tietokirjailijaksi? - Hän toimi mm. 20 vuoden ajan äidinkielen opettajana. Tässä linkki Paulan kotisivuille: http://aitoitse.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

4. Mitä teet nyt, kun olet lopettanut ammattilaisena olemisen? - Viimeiset puoli vuotta ovat menneet todella tiiviisti tämän kirjaprojektin parissa (ja sama rumba tulee jatkumaan vielä muutaman kuukauden). Työkseni teen ravintolatyötä. Harrastuksiini kuuluu kevyt jumppailu ja mielen harjoittaminen. Kamppailulajeja harjoittelen vain vähäsen (lähinnä liikeratojen auki pitämiseksi ja fyysisen kunnon ylläpitämiseksi).
Jarkkostenius
elo 13, 2014, 22.33
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Jarkko Steniuksen kirja ilmestynyt!
Vastaukset: 21
Luettu: 7865

Jarkko Steniuksen kirja ilmestynyt!

Tervehdys, ihmiset! Mun ja tietokirjailija Paula Salomaan yhteistyöhanke Nyrkkisankarin tunnekoulu - vapaaksi mielen vallasta on nyt kirjakaupoissa! Terveisin Jarkko Stenius.

Tästä tutustumaan muhun sekä Nyrkkisankariin:

Basam Books

Etusivu

https://www.facebook.com/pages/Nyrkkisa ... 3015751339" onclick="window.open(this.href);return false;

Kuva