Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva

Haku löysi 2 tulosta

Mjölnir
elo 31, 2006, 18.04
Keskustelualue: Bothoan
Aihe: Kali/Escrima ja kontakti
Vastaukset: 44
Luettu: 22051

Mjölnir kirjoitti: Olen itsekin escrimaa pelatessa saanut näpäytyksiä sormille, ja sattuuhan ne piparisti. Itse asiassa varmasti vähänkin kovempi lyönti saattaisi harjoittaa luita. Mutta tiedänpä tapauksen, jossa psykoottista isokokoista miestä lyötiin metallisella teleskooppipatukalla käsiin, jalkoihin, solisluuhun ja lopulta päähän niin, että patukka taipui, mutta haluttua vaikutusta ei saatu.
Sen verran vielä, ettei jää vääriä käsityksiä:

kyseessä ei ollut turvallisuusviranomaisen voimankäyttö, vaan muun tahon. Koska kyseessä ei ollut koulutettu käyttäjä, ei voi tietää varmasti, onko teleskooppipatukkaa käytetty oiken
Mjölnir
elo 31, 2006, 15.41
Keskustelualue: Bothoan
Aihe: Kali/Escrima ja kontakti
Vastaukset: 44
Luettu: 22051

Täällä, kun on kommentoitu noita pehmokeppikamppailuja siten, että eipä tulisi kukaan tolla tavalla päälle, jos olisi kova keppi jne.

Olen itsekin escrimaa pelatessa saanut näpäytyksiä sormille, ja sattuuhan ne piparisti. Itse asiassa varmasti vähänkin kovempi lyönti saattaisi harjoittaa luita. Mutta tiedänpä tapauksen, jossa psykoottista isokokoista miestä lyötiin metallisella teleskooppipatukalla käsiin, jalkoihin, solisluuhun ja lopulta päähän niin, että patukka taipui, mutta haluttua vaikutusta ei saatu.

Eli ainakin itsepuolustusta ja voimankäyttöä treenatessa tulee muistaa toi ihmismielen ja eri kemikaalien vaikutus yhdistettynä motivoituneeseen kohdehenkilöön. Mikään väline ei ole 100%:nen, ei edes ampuma-ase. Näin just kotivideon ameriikan ihmemaasta, jossa tyyppiä puukotettiin kolme kertaa selkään. Ei mitään vaikutusta, tappelu jatkuu minuutteja, eikä edes tilanteen jälkeen mitään havaittavaa puukotetussa.