Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

magamies
heinä 19, 2019, 19.28
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Kuka on suosikki-Bondisi? + Bond-keskustelua
Vastaukset: 212
Luettu: 18871

Kuka on suosikki-Bondisi? + Bond-keskustelua

Kari Aittomäki kirjoitti: heinä 19, 2019, 01.41 On niitä demottukin, jopa tietääkseni itse Kuuno. Joskus jolloinkin.

Minäkin demosin mutta feikkasin, yksi lähtemättmimmistä muistoistani on se urheiluteipin irkirepiminen kasseista.
Ei vähimmin siksi etten vielätuolloin tajunnut että pallit reageeraa adreen vetäytymällä, se teippipuriste oli varsin.. tuntuvaa.
Nottaristus että oli viisas olo.

Kiinanmiehien voimanäytteistä oli ihan lehtijuttuja melko viljaltikin -60-70-luvuilla, eli kai niitä on demottu ja katseltu jo aiemminkin.

Modestyissä en muista kenenkään palleja nostelleen, Kuoleman esimaussa Willie Garvin käyttää ninjutsua ja seisoo näkyvissä näkymättömänä kunnes pääsee hyökkimään.
Alaheitto raskaalla veitsellä sydämeen ja toinen sälli ylähuulesta tonttiin ja kämmensyrjällä niska poikki.

Kiai.
<jep Kuuno osaa paljon ja monelaista, esityksissä Kuunon bravuuri oli tämä vastustaja potkaisi Kuunoa jalkojen väliin, Kuuno kuimarui tuskasta ja sitten ponnisti sieltä ylös ja jalkasakset hyökkääjän kaulaan!
Mutta ei näitä Morriksen tekniikoita kuitenkaan yleisellä tasolla suomessa treenattu eikä opetettu, sillon 70 luvun lopulla Ave esitteli lajia suomen puolustusvoimille ja Morris oli demoomassa tekniikoita ja siellä potkittin kovaa jalkojen väliin ja lyötiin kurkuun(ki.voimaa) Suomen armeijan edustajat katselivat suu auki ja tuli kommnettia että liian väkivaltainen laji, oli tuota aikaa kun realismi oli uutta ja tuntematonta ja lajeina oli suomessa vain judo ja karate.

Hyvin feikkaisit Kari ja olit aikas rohkea :) :)
magamies
heinä 18, 2019, 22.58
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Kuka on suosikki-Bondisi? + Bond-keskustelua
Vastaukset: 212
Luettu: 18871

Kuka on suosikki-Bondisi? + Bond-keskustelua

Richard Morris Jukoryu jujutsu oli harjoitellut juurikin tätä kivesten suojaan vetämistä ja otti myös kurkkuunsa lyöntejä, esitteli näitä tekniikoita suomessakin jujutsun alkuaikoina ja suomessa ei kuitenkaan näitä juttuja ole omaksuttu.