Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

magamies
elo 10, 2018, 15.24
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Teleskooppipamppu vs. nyrkki
Vastaukset: 11
Luettu: 3148

Teleskooppipamppu vs. nyrkki

On tosiaan topattu toi kaveri silti luulen että kyseessä on se muovi/muoviyhdistelmä teleskooppipammpu se ei nimittäin pudota, luulen että täysteräs vempele olisi pudottanut suojistakin oikein lyötynä.
Itsellä on yksi malli kevyversio tkp ja se painaa 270 grammaa 26 tuumanen kun vastaava teräsversio ASp tai ESP painaa 570 grammaa eli kevyversiolla sivallellaan ruoskamaisia iskuja ja luut eivät murru kun painava pudottaa ja murtaa tai puuduttaa jalan.
Eräs entinen kapiainen kertoi kouluttaneensa sotilapoliiseja ja oli abs muovia oleva tkp joka tarkoitettu joukkojenhallintaan eli vähemmällä haitalla.
Minun kevyversio TKP on alaosaltaan jotain muoviseosta, yläosa iskuvarresta terästä mutta puolet ohuempaa kuin järeämmässä versiossa ja kärjen nuppikin on muovia.
Tosipaikassa oikea teräspatukka on varmempi nimittäin vaikka tuota kevyttä pystyy käsittelemään todella nopeasti niin osaava voi kävellä sen sisään ja ohi kun ottaa iskut vastaan.

Analysoin vielä tuota kevyversion mekaniikkaa kun painavassa Tkp:ssä on perän korkin alla pidätinjousi niin tässä kevyessä on pieni mangneetti ja sisään menee helposti kädellä kopauttamalla kun painavaa voi joutua naputtamaan kovaan alustaan vinoittain muutaman kerran ja joskus sen pakkolyönninkin joutuu tekemään, aseöljyn käyttö helpottaa patukan liikkuvuutta paljon
magamies
heinä 27, 2018, 18.38
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Teleskooppipamppu vs. nyrkki
Vastaukset: 11
Luettu: 3148

Teleskooppipamppu vs. nyrkki

Juuri näin kun koko teräksisellä TKP:llä lyö koko vartalon voimalla niin käsi joka ottaa lyönnin vastaan on poissa pelissä, tuossa voi olla kyseessä myös ns, mellakkapampuu eli muovia ja alumiinia ja niillä on helppo tehdä ruoskamaisia iskuja keveytensä takia mutta eivät pysäytä!
Kokeilin itse säkkiin kevyellä vähemmän haitan teleskooppipatukkalla ja kun löi niin varsi jousti kun taas esim Esp karkaistu teräs jysäyttää koko voimalla eli kevyellä TKp:llä voit tehdä nopeaas ruoskamaista sarjaa mutta painavalla teräksellä on eri meininki ja kun osaa vartalon käytön niin lyönti pysäyttää.