Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Ikuinen Oppilas
kesä 5, 2006, 08.59
Keskustelualue: Bothoan
Aihe: Sinawali ja sinawali-drillit
Vastaukset: 39
Luettu: 9173

Miklu kirjoitti: Ompa simppeli drilli. Varmaan ikinä oo tehny noin simppeliä. Simppelein lienee heaven 6. Nyt ymmärrän sen ylityöstämisen...
Samaa voin sanoa itsestäni, tuota drilliä nyt pelkästään ei kannata 2 h yhtä kyytiä hakata. Hyvä perusjuttu se toki on. Mutta eri tyyleissä eri tavalla.
Ikuinen Oppilas
kesä 2, 2006, 12.34
Keskustelualue: Bothoan
Aihe: Sinawali ja sinawali-drillit
Vastaukset: 39
Luettu: 9173

mronkain kirjoitti: Sinawalista: tuo "perussinawali", eli yläoikealta keskelle, keskeltä alas oikealla ja sama vasemmalle, ylävasemmalta keskelle, keskeltä alavasemmalle, mukaan jalkatyö ja vartalon liike, on oikeasti yksi yleiskäyttöisimmistä ja hyödyllisimmistä drilleistä, mitä itsellä on tullut vastaan. Eilen viimeksi tuli treenattua sitä (tällä kertaa veitsillä) ja en ikinä lakkaa ihmettelemästä sen monipuolisuutta. Sen lisäksi että on monikäyttöinen, se opettaa todella paljon perusasioista, käsien ja vartalon liikkeestä, jalkatyöstä ja kulmauksesta, kaikesta siitä mikä filippiiniläisissä lajeissa on oleellista. Tietysti jos vain tahkoaa sitä ilman "bunkaita" ei ehkä koskaan ymmärrä miten hieno drilli se on.

- Marko
Näinhän se homma menee, ja kun mennään vielä pitemmälle (aseettomaan kamppailuun), niin sinawalista on jopa vieläkin enemmän apua 4-raaja liikkumisen ja koordinaation muodossa.