Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

carenza
elo 18, 2015, 18.24
Keskustelualue: Bothoan
Aihe: Baraw Sugbo
Vastaukset: 31
Luettu: 18772

Baraw Sugbo

Erittäin asiallinen vastaus ja tyhjentävä, kiitokset siitä. :) Videothan ovat aina mitä ovat, pelkkiä välähdyksiä curriculumeista jne. Samaa kuraahan ne minunkin ovat, varsinkin vanhemmat vaan jostainhan oli lähdettävä. Nyt tulisi hieman erinnäköistä materiaalia vaan samaa löytää sifu Risterinkin uusimmilta videtoilta eli omat tekemiset saa jättää varjoon. btw. carenza varmastikin jatkaa kritisoimisiaan jotta edes jotkut saattaisivat aukaista silmiään hieman enemmänkin, kura on kuraa vaan onko saappaan sisällä vai ulkopuolella ratkaisee aikas paljosta :D
carenza
elo 13, 2015, 22.15
Keskustelualue: Bothoan
Aihe: Baraw Sugbo
Vastaukset: 31
Luettu: 18772

Baraw Sugbo

Ainakaan youtuubissa näkyvät videot eivät vakuuttaneet ollenkaan. Esim. palisut on jo niin vanha juttu, että sayoc porukat jopa reenavat peruscounttereita tätä vastaan ja muutenkaan tuo alive käden huomiotta jättäminen ja puukkokädessa rimpuilu ei napannut. Toki hienoa, että uuusia lajeja pompsahtaa esille ja niitä lanseerataan myös Suomessa, siitä propsit.