Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 4 tulosta

Kikudo
tammi 10, 2005, 23.08
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Filosofia?
Vastaukset: 65
Luettu: 10006

Manki kirjoitti: Mitä sitten tulee taistelu-, kamppailu- ja ip-lajien harrastajiin ja väkivallan ihannoimiseen (tai jotain), niin totta kai jokaisessa lajissa on niitä, joita väkivalta viehättää ja jotka ovat herkästi tappelemassa baarien edessä. Mutta mielestäni ei ole perusteltua väittää, että tämä ilmiö esiintyisi enimmäkseen taistelu- yms. lajien yhteydessä - vai olemmeko jo unohtaneet Matti Nykäsen? Mielestäni mäkihyppy ei ole mikään taistelulaji, mutta Matilla taas on tuota väkivaltataustaa varsin mittavasti. Jääkiekkoilijat? Jalkapalloilijat (Eric Cantona, noin yhtenä julkkisesimerkkinä)? Taitoluistelijat (Tonya Harding)? Tähän sitten vielä kaikki ne, jotka eivät ole julkimoita/huippu-urheilijoita...
Andy kirjoitti: On olemassa väkivaltaisia kamppailulajiharjoittelijoita. On myös olemassa väkivaltaisia jääkiekkoilijoita, jalkapalloilijoita, mäkihyppääjiä ja postimerkkeilijöitä. Ero on lähinnä siinä, että kamppailulajien piirissä yleisesti suhtaudutaan varsin negatiivisesti väkivaltaa salin ulkopuolella käyttäviin ihmisiin.
näinhän se on.
Kikudo
tammi 10, 2005, 19.23
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Filosofia?
Vastaukset: 65
Luettu: 10006

Noista jengeistä sen verran että ainakin yksi filippiiniläinen jannu kertoi että ne katujengiläiset siellä määrää tahdin eikä siinä mikään taistelulajin harrastaja voi kuin kipitellä kotiin. lisäs siis vielä että paljain käsin vaikka nilla kuulemma on paljon aseitakin aina mukana.

en tiedä treenaako ne mitään. mutta jos ei treenaa niin se se vasta pelottavaa onkin.

juttu muiden joukossa.
Kikudo
tammi 9, 2005, 22.39
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Filosofia?
Vastaukset: 65
Luettu: 10006

sokrates kirjoitti: Ja tuohon portsarin pelotevaikutukseenkin suhtaudun osin kriittisesti. Väkivallan poistaminen uhkaamalla väkivallalla luo ikävän ilmapiirin, joka voi kostautua jopa niin, että rähinöijä varaa aseen mukaan, koska tajuaa olevansa täysin alakynnessä ovikörmyä vastaan. Siis joudumme eräänlaiseen varustelukierteeseen. Niihin muutamaan paikkaan, missä portsarina on tavallinen tallaaja, on mukavampi mennä sisään.
ihminen on väkivaltainen eläin. jos poke on kukkakeppi, tulee tilanteita varmasti useammin. pyöritä siinä sitten baaria.

jos joku ottaa aseen mukaan sen poken takia, se on jokin henk.koht. juttu. tietyillä heeboilla on mutka matkassa muutenkin vähän liian usein ja ihan vaan varmuuden varalta, ei siihen poken hartialeveys vaikuta.
Kikudo
tammi 9, 2005, 14.42
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Filosofia?
Vastaukset: 65
Luettu: 10006

sokrates kirjoitti: Niin, yleensähän väkivaltaa kiivaimmin vastustavat toisaalta fyysisesti siinä huonosti pärjäävät ja toisessa ääripäässä sen erinomaisesti tarvittaessa harrastavat. Tyypillinen on parimetrinen karateka, joka haastattelussa heti alkuun painottaa olevansa intohimoinen väkivallan vastustaja.
Mut aika harvassa lajissa pärjää ne jotka aina rähjää. Ei niillä vaan mielenkiinto riitä, treenaaminen on kuiteski aika puurtamista loppujen lopuksi. ja entäs sitte kun seuran muut tyypit kuulee koko ajan jotakin huhuja jostakin tyypistä? ja jos se tyyppi on vetäjä niin voi kaatua koko firma.