Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Ronin
maalis 5, 2009, 17.09
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Ystävät
Vastaukset: 89
Luettu: 7468

Ystävät

Käynyt hassu homma tässä vuoden aikana: avokki varasti mun entisen parhaan kaverin (kun nykyisin vaimoke on paras kaveri) kaasokseen ja nyt ne on enemmän yhteydessä keskenään kuin minä ja tämä kaveri. :lol:

Itsellä lähinnä se ongelma, etten yhtään keksi kenet pyytäisin bestmaniksi kun kaikki miespuoliset kaverit on täysin samalla lähtöviivalla, enkä kenekään kanssa hirveästi keskustele "henkeviä", lähinnä harrastetaan ja ryypätään yhdessä. Tuo ainoa muita läheisempi kaveri meni sitten kaasoksi joten nyt pitääkin miettiä, että kenet järkytän pyytämällä ed.main.tehtävään. Todennäköisesti päätös tulee tehtyä täysin hetken mielijohteen varassa. Oh well...
Ronin
elo 24, 2007, 13.35
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Ystävät
Vastaukset: 89
Luettu: 7468

Mulla ei ole ollu varsinaista bestistä vuosiin ja täysi-ikäisenä ne on aina olleet tyttöjä. Nykyään paras kaveri on puoliso, muuten kavereilla ei oikeastaan ole minkäänlaista ns. arvojärjestystä; on vain läheisiä kavereita ja sitten erikseen tuttavia.