Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 155 tulosta

sami
syys 12, 2007, 15.32
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: sami
Vastaukset: 272
Luettu: 39139

Ei ne kaikki ole pakolla tehtyjä. Osa on puolipakolla.
sami
syys 10, 2007, 12.45
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: sami
Vastaukset: 272
Luettu: 39139

Enköhän minä ole tulossa.
sami
syys 7, 2007, 16.02
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: sami
Vastaukset: 272
Luettu: 39139

Palattu Suomeen. Treeneistä varmaan taas jatkan kirjoittelua, kunhan jaksan.
sami
kesä 25, 2007, 17.58
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: sami
Vastaukset: 272
Luettu: 39139

Hyvin meni, mutta pikkuisen jai hampaankoloon, kun oli tuo mitali niin lahella. Voitin siis ensimmaisen 5-0 tai jotain ja toisen havisin 4-2, etuja oli varmaan minulla 5, eli usein olin jotta melkein, mutta ei kuitenkaan. Kaveri oli kova judoka, ja vei minua ipponseiionagella kahdesti, joista toinen oli hieman arveluttava, koska heitto pysahtyi, otin selan, ja kaveri jatkoi hettoa alueen ulos. Kaverille 2 pistetta ja mina selassa ett mitamita. Aloitus kesketla seisten. Eli siis tullkinnan varainen tilanne. Matossa ei ollut kaverin kanssa mitaan hataa, mutta kun se peijo0ona aina halusi ylos. Judoa siis lisaa. Kiva oli kuitenkin huomata etta kun on kunnossa niin pystyy naiden brassienkin kanssa kisaamaan ihan tasavakisesti. Treeni on siis ollut ihan hyodyllista.
Tanaan viela kaksi treenia lisaa ja huomenna aamulla mtkaan lomalle muutamaksi viikoksi tuonne pohjoiseen ja sielta alas vitoriaa pariksi viikoksi Lucion luokse kylailemaan. Aurinkoa ja venkuloiintia :) 8) 8) 8) 8) 8) 8) :D
sami
kesä 24, 2007, 00.53
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: sami
Vastaukset: 272
Luettu: 39139

Kuva

Kuva

Tuommoista tänään. Huomenna minä.
sami
kesä 21, 2007, 05.01
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: sami
Vastaukset: 272
Luettu: 39139

Ke 20.6
Jätin treenit tänään väliin kun tuo selkä ei vielä ole ihan 100% kunnossa ja välillä pitää hieman lukea tentteihinkin. Menin siis katselemaan Gavean iloista hippien tanssipainia ja sain uuden capoeiraidolin Hannu "6 kk capoeiraa" Sompinmäestä. Aikamoista...
sami
kesä 20, 2007, 06.46
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: sami
Vastaukset: 272
Luettu: 39139

Ti 19.6
Salilla juoksin hamsterimatolla puolisen tuntia ja venyttelin
Treeneissä teimme
1. pujiveto seisaaltaan. Ei normaali vaan suoraan taakse
2. Kaveri vie jalasta pää ulkopuolella mattoon, kaadu, vie jalka yli koukku sisään, väännä kyynerpäästä kaverin käsi auki ja laita toinen käsi sisään jujipitoon. Odottele kunnes kavei antaa paikan ja irroita kaverin käsi jostain nivelestä
Sparria pari erää, kevyttä. Selkä sai jonkun ihme spasman, joten laitoin siihen tänään jäitä. Toivottavasti huomenna on jo parempi, niin pääsee viikonloppuna kisaamaan. Meinaa nuo herkistelyt jäädä aika vähille...

Koulussa viimeiset tentit menossa. Odotan alkavaa lomaa todella paljon, mutta samalla ei oikein tee mieli tehdä niitä kaikkia asioita, joita lähteminen teettää.
sami
kesä 19, 2007, 05.50
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: sami
Vastaukset: 272
Luettu: 39139

JanneM kirjoitti: Jeee! SAmista tulee State champion!!! Näytät niille mistä mursu kusee.
Juu, no kattellaan nyt ensin...

Pe ilta
Tekniikka halfin ohitksia
1. Kaveri laittaa toisen hookin sisälle. laita paino olkapäälle, käsi lantiolle ja siirrä itseäsi hieman päälle. Odota että kavei lähtee sweeppaamaan hookilla, kun niin tekee, paina kyynerpäällä ja astu jalan yli (tämäö tekniikka selittetty tuolal jo aiemminkin)
2. Normi halfi. ota kaverin jaloista kiinni ympäri (pyri polvien kohdalle), laita pää vastakkaiselle puolelle, potki jalkaasi taakse ja jokaisella potkulla sirrä otetta alemma kunnes guardia auki. Siirry toiselle puolelle ja ohita (voit ottaa kaverin labelin kiinni, niin kontrolli tiukkenee), kontrolloi kaverin päätä. Ohituksen voi tehdä "painityyliin" polvi ylhäällä.

Ma 18.6 päivä
Sparria Muziuksella (viimeinkin) 4*6 + 2*10

Ilta
tekniikkana vääntelimme rannelukkoja eri kohdista. Mukava lisä peliin. Sparria eri positiosta 8*3 (side, selkä hookeilla, ilman hookkeja).Väsytti aikasta pahasti.
sami
kesä 15, 2007, 04.25
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: sami
Vastaukset: 272
Luettu: 39139

To 14.6
Puntilla tein vetoliikkeitä ja keskivartaloa maunosella.

Felipe oli palannut Amerikan ja Meksikon reissulta ja veti treenit. Muutenkin treeneissä oli porukkaa ihan mukavasti; viisi mustaa, neljä purppuraa ja Tiina. Tekniikkana teimme spriderista kolmea erilaista sweeppiä samalla lähdöllä.
Ota hihakontrolli ja siirry spideriin. Vedä vastakkaisen jalan hookilla
ja spider-hauiskontrollilla kaveri ottamaan askel, liuta oma käsi kaverin jalan taakse (hauis ja käsi jalan ympäri kiinni sääreen)ja siirrä itsesi kaverin alle, alla oleva jalka "takapuolella"
1. Sweeppaa normaalisti, eli työnnä spider-jalalla kädestä ja potkaise toisella jalalla polvitaipeesta.
2. Kaveri blokkaa spiderjalan,mutta ote säilyy: laske spiderjalka polvitaipeeseen toisen jalan viereen ja potkaise molemmilla ylöspäin(!). Kaverin pää tulee painavaksi ja hän kaatuu kupperiskeikalla viereesi.
3. Käsiote irtoaa: ota kaverin nilkasta kiinni, pudota spiderjalka toisen jalan viereen polvet yhteen ja työnnä niillä kaverin polven "läpi". Kun kaveri kaatuu, pidä otteet kiinni ja ota oma jalka guardin sisäpuolelle (Voi auttaa työntämällä toisella jalalla, jalat lopulta vierekkäin), laita jalkapohja maahan ja nouse taaksepäin openin sisälle.

Sparrissa 30 min open guard asemasparria. Olin ihan liekeissä ja paini kulki todella hyvin ja Jaakostakin olisin tehty silmäsoppaa. Uskon että sillä painilla olisin päihittänyt jopa Boozen. Kumpaakaan Jannea kuitenkaan en olisi, ne on niin porsaita. :)

Huomenna sitten Muziuksen salille, jos jotain osottamatonta ei taas tapahdu. Sain tänään myös kuulla että ensi viikon viikonloppuna olisi state championshipit, jos tuota vaikka innostuisi kisaamaan, nyt kun on hieman terveempi olo. Miksikäs tietysti ei...
sami
kesä 14, 2007, 06.45
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: sami
Vastaukset: 272
Luettu: 39139

Ke 13.6
Tänään piti mennä aamusta taas Muziukselle, mutta lähipiirissä oli ollut kuolemantapaus, niin treenejä ei sitten ollutkaan. Perjantaina ja lauantaina koetetaan uudestaa, josko viimeinkin. Menin sitten de la Rivalle päiväpaineihin ja painin pari kympin erää. Tekniikkana kuristusta sidesta.
1. Ota vastakkainen labeli kainalon alta kiinni, pidä lantio alhaalla, astu pään yli ja rutista

ilta
Iloiset iltapainit Urcassa. Alemaokin on palannut taas ruotuun, niin porukkaa alkaa olla ihan mukavasti. Tekniikkana mountista lopettelua.
1. Sidesta kontrolli. Pidä niskan takana olevalla kädellä kiinni kainalosta niin parempi kontrolli. Irroita labeli, anna painetta, ja kun kaveri blokkaa, vedä labeli käden yli kiinni. Vaihda base, siirtele käsillä jalkoja ja astu mounttiin. Mountissa vaihda toinen käsi irtolabeliin kiinni, toinen ristiin (ei pukuun vaan labelin jämiin) ja kurista TAI ota japanialainen mountti, pujuta käsi pujikontrolliin (heitä labeli irti), istu pujiin. Irroita otteet laittamalla kaverin kyynerpää kainaloosi ja hakemalla kontrolli ranteesta. Avaa ote koko kropalla ja irroita käsi.
2. Toisena katsottiin kuristuksen anatomiaa. Ranteen kiinni ja auki. Yksinkertaista mutta vaikeaa.
Painia 4*7. Comprido kiusasi taas.
sami
kesä 13, 2007, 17.46
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: sami
Vastaukset: 272
Luettu: 39139

Tässä testailen näitä kuvien liittämisiä. Ensin tällainen valaslauttakuva, kun ei noita tappelukuviakaan tuntunut löytyvän mitään onnistuneita.

Kuva
sami
kesä 13, 2007, 06.06
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: sami
Vastaukset: 272
Luettu: 39139

Ma 11.6 ilta
Tekniikoina kahta komboa
1. Kaveri selässä yksi hookki sisällä. ota hookkijalka kiinni, käänny ja vedä halfiin. Sukella jalan alle ja "nosta kaveri päälle". Kaveri mahaa halfissa takapolvi ylhäällä. Kaveri yrittä kimuroida, ota kaverin vyöstä kiinni niin että hänen käsi jää omasi alle. Odota että kaveri siirtää painoa, ja siirry lisää alle, siltaa (voi käyttää myös hookkia apuna) ja puske kaveri yli. Lopussa voi olla että joutuu skooppaamaan itseään alta pois.
2. Kaveri polvi vatsalla. Ota kahdella kädellä nilkasta kiinni, siltaa ja tee hip escape, työnnä samalla jalka halfiin. Jatka liikettä kunnes kunnolla halfissa. Sukella samalla tavalla jalan alle (reiteen, jos nillkkaan, niin väärä polvi jää maahan, sitten olisi eri sweepin tai x-guardin paikka). ota jaloilla lukite polven yläpuollella, kiikuta itseäsi ja ota kaverin nilkasta kiinni. Paina jaloilla polven kohdalta, vedä nilkasta (ota ainakin toinen käsi kiinni, niin helpompaa), tee kaverista kiikku, kiikuta persuulleen ja pakene lantio alta pois niin pääset päälle.


Ti 12.6 Piti mennä Compridon kanssa aamupäivästä treenaamaan, muuta setä otti ja unohti ottaa minut kyytiin. Menin siis kouluun. Iltapäivästä puntti jossa tein työntöpuntit ja keskivartoliikkeitä levypainolla ja maunosella.
Treeneissä kaikki oli myöhässä, joten painittiin. 5*3 kevyttä liikkuvaa sparria ja 3*6 normaalia. Treeneissä oli isohko kolmen nappulan mustavyö, jonka kanssa oli todella mukava painia.
sami
kesä 12, 2007, 00.38
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: sami
Vastaukset: 272
Luettu: 39139

Ma 11.4 päivä
Jäi nuo lauantain vapaatreenit väliin koska söin lettuja. Tänään en aamulla jaksanut herätä, joten menin sitten neljän iltapäivätreeneihin de la Rivalle. Tänään sielläkin oli ihan mukavasti porukkaa ja sopivasti nälkäisiä sinivöisiä, jotka halusit syödä minun pään. En antanut :lol:
Tekniikoina oli hyviä drillin kaltaisi ja mata leonin kiristämistä.
1. Kiristys, kun kinni niin vedä happea sisään ja suorista rintaranka
2. Kaveri nousee seisomaan guardista, pelataan työntä-veto peliä, jaloilla kunnon työntövoi ottaa käsiotteet lähempää kainaloitakin. Tästä trangeli, omoplata ym. aloituksia
3. kontrollia kaveriin sidesta pitämällä painoa vain kaulalla toinen käsi selän takana.

Sparria tuli 3*7. Kohta iltareeneihin Urcaan.
sami
kesä 9, 2007, 06.37
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: sami
Vastaukset: 272
Luettu: 39139

Torstai oli virallinen lomapäivä, joten treenejä ei ollut. Myöskään tänään ei Brasalla treenattu, joten menin de la Rivalle iltatreeneihin. Montaa ei ollut painimassa, mutta sain jonkun neljä erää kuitenkin, ja kutsun huomisiin vapaatreeneihin. Joten ihan turhaa ei ollut..
sami
kesä 7, 2007, 05.14
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: sami
Vastaukset: 272
Luettu: 39139

Ke 6.6 Ilta
Michellen erikoistreenit, joissa tuli paljon vinkkejä tilanteisiin, joita hän oli huomannut että teemme väärin tai hankalasti painiessa.
1. Ensin kuitenkin vekkuli kääntökikka, joka taitaa toimia paremmin backmountista. Teimme kuitenkin guardista. Eli ota kaverin käsi keskilinjaan, istu ylös ja hae kaveri lähelle, siirrä lantiota sivulle kunnolla, hookkaa toisella jalalla kaverin jalan ulkosyrjä, laita molemmat kädet lattiaan ja käännäväännnä kaverimukkelismakkelis.
2. Guardin ohitusta, kun istuu toisen jalan päällä ja toinen jalka olkapäällä. Tärkein seikka tässä aina kaverin jalan päällä istuminen "hookilla". Ohitukset muuten tuttuja molemmille puolille; toiseen suuntaan basenvaihtamisohitus ja toiseen jalka olkapäälle-kierto-ohitus
3. Seuraavaksi katsoimme ohituksia halfista: Painotus olkapääkontrollilla. Michellen kontrolli oli kova kuin porsas ja täytyy sanoa että Jannekaan ei paina yhtä kovasti. Janne tosin ei taida painaa muutenkaan kovin kovasti, koska se on hellä ja pehmeä härkä. Olkapääkontrollin pointteja oli alhaalta lähtevä rullaava eteenpäin meno joka pysähtyy kaulalle, ei naamalle. Painoa voi tehostaa nousemalla jaloille (kun katsoo toiseen suuntaan, niin kaveri yleensä laittaa käötensä gatagatame-asentoon, ihmeellistä , mutta totta), ja ohittamalla kun kaveria alkaa ahdistamaan. TÄTÄ PITÄÄ HARJOITELLA (kunhan saa vain jonkun vapaaehtoisen kiusattavan)
Halfisfista pointteina 1. Kun istut niin jalka ylös (polvi pöydäksi) 2 kontrolli kaulalle "alhaalta liukuen eteenpäin" 3. ota aina labeli avuksi jos vain saat.
4. Lisäksi teimme halfista jujia. Samaa mitä oli tehty aiemminkin. Käsi omaan kaulukseen kiinni (myös americana puolelta, tämän ymmärsin nyt uutena). Polvi ulos ensin, paino kaulalla, sitten olkapäälle, työn pää sisään, ohita jalka, istu alas, pidä jalan hookki olkapäässä, etsi ranne, irroita käsi jujilla.
Loppuun 3*7 painia. Kulki oikien mukavasti ja sain tehtyä monennäköistä uutta tekniikkaa. Olen siis ehkä kehittynyt.