Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 3 tulosta

tapsaattori
touko 8, 2017, 11.20
Keskustelualue: Bothoan
Aihe: Escrima/CQC Lahti
Vastaukset: 56
Luettu: 14723

Escrima/CQC Lahti

itse kuvittelen eläväni vielä sellaisessa pumpulissa, ettei tartte varustautua teroitetuin luottokortein tai asetella veitsiä saappaanvarteen kun käy vaikka mäkkärissä iltasaikaan. Väitän, että ne ranskikset tappaa mut todennäkösemmin. Tuollaisesta asevarustelusta tulee mieleen yks de niron elokuva.

Tosin ei voi pitää poissuljettuna, etteikö tulevaisuudessa voi ns. tårta på tårta lentää tuulettimeen täälläkin. Ei-niin-kaukana täältä nuo tosielämän selviytymistaidot voi olla oikeasti tarpeen. Kaikki ei oo nopsajalkaisia, ympäristöstään jatkuvasti uhka-arvioita tekeviä puhejudomestareita.

Aiheena CQC on mielenkiintoinen ja saisko kuvauksen millainen on lahtelaisten perus treeni?
tapsaattori
touko 6, 2017, 21.19
Keskustelualue: Bothoan
Aihe: Escrima/CQC Lahti
Vastaukset: 56
Luettu: 14723

Escrima/CQC Lahti

Sille on taatusti syyt ja seuraukset miksi vaikkapa poliittista ääriajattelua, tai esim. valtavirrasta poikkeavaa maailmankatsomusta, esiintyy. Turha siihen on mitään tunnepitoista viha-rakkaus ja oikea-väärä asetelmaa luoda missään keskustelufoorumeilla. No mutta treenaaminen on kuitenkin kamppailijoiden yhteinen asia ja kaikkien pitäs olla tervetulleita ottamaan turpaansa rehdissä hengessä.
Saisko esimerkin perus CQC harjoituksesta?
Onko polliisi ollut ihmeissään kun heilutte hautuumaan kupeessa erilaisin harjoitusastaloin varustettuna? :D
tapsaattori
touko 1, 2017, 22.20
Keskustelualue: Bothoan
Aihe: Escrima/CQC Lahti
Vastaukset: 56
Luettu: 14723

Escrima/CQC Lahti

jos sillä tarkoitetaan lyhennettä close quarters combat... mulle tulee CQC:sta mieleen sotilas/erikoisjoukkotoiminta, jotain vihollisen eliminointia lähietäisyydeltä ja sellaista. En uskaltanut avata linkkiä ja ladata minkä sisällöstä en tiedä... En oikein pidä siitä, että tänne linkitetään jotain ladattavia tiedostopaketteja.