Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 8 tulosta

S.K
elo 31, 2016, 16.48
Keskustelualue: Ilmoitustaulu
Aihe: Practical Wing Chun Kung Fu Pori
Vastaukset: 4
Luettu: 883

Practical Wing Chun Kung Fu Pori

Voiko tulla vaan katsomaan, kun joutuu liikkumaan vielä kepin kanssa niin on osallistuminen muuten hankalaa ja laji kiinnostaisi muuten kovasti, kunhan saa koiven kuntoon
S.K
heinä 29, 2016, 20.45
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Maassa seisova nyrkkeilysäkki
Vastaukset: 6
Luettu: 3267

Maassa seisova nyrkkeily säkki

Toi olikin loistava idea..sen saa ainakin pojan keinuun takapihalle helposti rakennettua, kun helppo ottaa pois ja laittaa takaisin. Kiitos vinkistä.
S.K
heinä 29, 2016, 16.14
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Maassa seisova nyrkkeilysäkki
Vastaukset: 6
Luettu: 3267

Maassa seisova nyrkkeily säkki

Näin mäkin sitä olen kaavaillut..nykyisessä asunnossa ei vain mahdollista saada säkkiä roikkumaan ja lapset ym. vie muuten vapaa aikaa. Näillä näkymin jatkan siis varjo nyrkkeilyllä. Ellei kellään ole ylistävää mainospuhetta seisovan säkin puolesta.
S.K
heinä 29, 2016, 14.50
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Maassa seisova nyrkkeilysäkki
Vastaukset: 6
Luettu: 3267

Maassa seisova nyrkkeilysäkki

Onko kellään kokemusta maassa seisovasta säkistä? Poikkeaako säkki treeni kovasti normi säkin hakkaamisesta esim liikkumisen vuoksi? Mistä kannattaisi ostaa ja onko noissa isoja eroja?
S.K
heinä 27, 2016, 23.20
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Mikä laji sopisi SINULLE parhaiten?
Vastaukset: 12
Luettu: 1630

Mikä laji sopisi SINULLE parhaiten?

Vahva yläkroppa ja ohuet jalat. Älyttömän kankea mutta lantio liikkuu hyvin. Hieman keskivertoa pidempi, niin sanoisin nyrkkeily. Siinä tuli junnuna hieman kilpailtua ja hyvin se sujui. Paini olisi varmasti ollut myös jollakin tasolla hyvä ellei selkä olisi präkäillyt pienestä asti. Ehkä myös vapaa ...
S.K
heinä 26, 2016, 22.26
Keskustelualue: Dojo
Aihe: Koryû-videoita
Vastaukset: 52
Luettu: 28853

Koryû-videoita

Alimmainen video olis sopinut suoraan vaikka aikido videoksi. Näytti aloittelijan tekemältä aikidolta, koska tekniikat tehtiin suoraan/kovaa ilman pyöreää liikettä.
S.K
heinä 11, 2016, 23.34
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Monessako lajissa olet kilpaillut?
Vastaukset: 11
Luettu: 1070

Monessako lajissa olet kilpaillut?

Kuinka sujui nyrkkeily sitä varsinaisesti harjoittelematta? Ellen ihan väärässä ole taitaa tasoltaan olla kuitenkin potkunyrkkeilyä hieman edellä? Vaikea keksiä ainakaan suomessa kovempaa pystyottelu tasoa kuin nyrkkeily vaikka ei arvokisa menestystä miehissä hetkeen olekkaan tullut.
S.K
heinä 8, 2016, 23.48
Keskustelualue: Wu Guan
Aihe: Wan Kam Leung Practical Wing Chun Kung Fu
Vastaukset: 248
Luettu: 74747

Wan Kam Leung Practical Wing Chun Kung Fu

Mitenkäs laji sopii Polvi vammaiselle. Itse olen porista ja toipumassa Polvi vammasta ja todennäköisesti polvillaan olo tulee olemaan mahdotonta ja samoin potkut taitavat kovasti polvea rasittaa. Porin kamppailulaji maailmasta jäljelle taitaa jäädä nyrkkeily,mitä harrastanut joskus paljon ja wing ch...