Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

sinappi
elo 27, 2019, 18.58
Keskustelualue: Asehuone
Aihe: SRA- ja Practical-ammunta
Vastaukset: 33
Luettu: 10670

SRA- ja Practical-ammunta

Fubarbarian kirjoitti: elo 27, 2019, 18.23 Japanilainen jamppa harrastanut airsoftia kolme vuotta ja amerikkalainen asekouluttaja sponssasi hänet kokeilemaan elämänsä ekaa kertaa oikeilla aseilla.

Täytyy sanoa, ettei ole kuivaharjoittelu mennyt hukkaan!
Käsittääkseni nuo harrastavat toiminnallisia ammuntalajeja kuten IPSC siten, että pelivälineet ovat juuri noita ilma-aseita, jotka ulkoisesti ja näennäisesti myös toiminnaltaan vastaavat oikeita ampuma-aseita, mutta muuten ammutaan samoihin tauluihin ja samantyyppisillä radoilla kuin lajin ampuma-aseversiossa.

Itse ostin joskus kaasullla käyvän airsoft-ilma-aseen kuivaharjoittelua varten, mutta hylkäsin sen pian joutavanpäiväisenä, koska airsoft-aseen liipaisu oli esikuvaansa nähden aivan liian löysä eikä lelupyssy mennyt esikuvanaan olevan oikean aseen koteloon vaivattomasti. Selvästi aliarvioin noiden potentiaalin treenivälineinä.
sinappi
elo 13, 2019, 14.53
Keskustelualue: Asehuone
Aihe: SRA- ja Practical-ammunta
Vastaukset: 33
Luettu: 10670

SRA- ja Practical-ammunta

Ilmeisesti laukausmäärä on kuitenkin noissa kisoissa rajoittamaton, että ei haittaisi vaikka ampuisi lippaan tyhjäksi?

Hauskan näköistä touhua ja kehittänee työelämävalmiuksia myös. Kahvakuularasti näytti siltä, että siinä melkein fyysiset ominaisuudet ovat menestymisen kannalta isommassa roolissa kuin ampumataito.