Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Kiehinen
tammi 6, 2020, 18.02
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Kokkaaminen
Vastaukset: 869
Luettu: 82119

Kokkaaminen

Vähemmän näkee täällä kalaruokia? Ei ole kunnolla tehdyn loimulohen voittanutta, eikä merisuolatun ahvenenmädin snapsin kaverina. Noita peurojen perseitä ja metsäsikojen lapoja voi omaksi ilokseen hauduttaa siellä sähköhellan peltilaatikossa, mutta eivät ne juuri makunsa puolesta eroa Heinon tukun kylmiön pulled porkista. Moni kesämökkinsä pallogrillillä olutta hörppivä ei muuten tiedä kuinka toksinen se yhdistelmä on, kun herkkusieniä siellä pekonin sisällä grillataan ja olutta juodaan päälle. Sienet eivät ole mitään muuta kuin maksatoksisia, varsinkin alkoholin kanssa. Siitä syystä jätän riistaruoat sienikastikkeineen kompostille.
Kiehinen
loka 10, 2019, 05.23
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Kokkaaminen
Vastaukset: 869
Luettu: 82119

Kokkaaminen

Ostin kilon savuluita ja muutaman perunan sekä paketillisen ohrasuurimoita. Savuluukeitosta tuli aivan mielettömän hyvää. Pidän erityisesti vanhan ajan ruuista ja etenkin pula-ajan vastaavista. Ei ole mitenkään tavatonta, että ostaisin kaupasta lenkkimakkaraa ja sen päälle puristaisin purkista sinappia niin, että pursista kuuluisi sellainen pieruääni. Hampurilaisateriatkin menee ihan mielellään. Vasta hiljattain olen tutustunut Burgerkingin edullisiin tarjouksiin. Sitä aikaisemmin tuli syötyä mäkin euron hamppareita. Klassikkoruoka pidän nakkikastiketta. En ole sitä aikoihin tehnyt, mutta ehkä kohta on taas sen aika. Kaikenlainen itämaalainen ruoka menee sekin kurkusta alas, mutten pidä siitä. Itä-Eurooppalainen keittiö ja ihan puhdas venäläinen keittiö on lähellä sydäntäni. Kunnolliseen krapulaan on mahtavaa latkia soppalusikalla seljankaa. Lähi-Idän ruokakulttuuri sekin menee, mutta lähinnä vain pizzan muodossa, vaikka aina välillä tilaankin riisikebabin.