Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 3 tulosta

Kiehinen
loka 10, 2019, 16.02
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Käytä päätä
Vastaukset: 75
Luettu: 12713

Poliisin voimankäyttö

Se, että linkität youtubesta videon kyynerpäälyöntikulttuurista Kaukoidästä, jonka suurvaltiossa on internetti yhä suurimmilta osin suljettu, ei muuta mielipidettäni pääpuskusta. Thainyrkkeilykehässä ottelijoiden voimien ehtyessä se toki voi toimia, mutta ei hämyisessä ja öisessä kantakaupungissa, jossa ei ole kehätuomaria päättämässä ottelua, kun sinua potkitaan maasa viiden narkomaanitaustan omaavan henkilön toimesta. Siinä touhussa sinulta lähtee paitsi kengät jaloista, myöskin henki.
Kiehinen
loka 10, 2019, 15.05
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Käytä päätä
Vastaukset: 75
Luettu: 12713

Poliisin voimankäyttö

Säästin sen hymiön tähän viestiin, kun arvasin jonkun kuvittelevan päällä puskemisen taidon olevan peräisin nykyajan Englannista jalkapallohuligaanien kehittelemänä :D

Uskon engalntilaisten, kulttuurilleen ominaisen ajattelutavan mukaisesti luulevan itsekin tuon todella tyhmän tekniikan tulevan sieltä suunnilta ja lähivuosikymmeninä oivalletun. Tappelutekniikkana tuo on todella typerä: Mennä tarjoamaan omaa päätään toisen vaikutealueen sisäpuolelle. Siinä pääsee äkkiä leukakirurgian pariin, jos vastassa on vähääkään asiasta ymmärtävä ja ennen kaikkea kykeneväinen kaveri. On eri asia käyttää kypärään kiinnitettyä piikkiä lähitaistelussa ns. yllättävänä temppuna. Siinä näen edes jonkinlaista järkeä. Pääpusku sopii mielestäni sille seiskaluokkalaiselle röökipaikan heikon itsetunnon omaavalle pojankoltiaiselle, joka on nussinut neljäsluokkalaisen koulurepun.
Kiehinen
loka 10, 2019, 04.16
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Käytä päätä
Vastaukset: 75
Luettu: 12713

Poliisin voimankäyttö

Karin laittamassa videossa esitellään vanhan tyyppistä nyrkkeilyä, joka ei ole nykyisenlaista viihdepohjaista paikallaan seisoskelua. Lenny McLean oli muuten mukana yhdessä portsaridokumentissa, joka oli kuvattu 90-luvun Englannissa. SIinä kertoi melko hurjan määrän baaritappeluita, joissa oli ollut mukana. Hän kuoli lopulta 49-vuotiaana aivokasvaimeen. Eli tyypillinen 80-luvun karateportsarinelinkaari.

Mitä tuohon pääpuskuun tulee, se on peräisin Antiikin Rooman centurian taistelutyylistä. Heillä oli erikseen kypärään kiinnitettynä teriä, joilla tilaisuuden tullessa puskivat toiselta kasvot halki. Kaikki päällä tehtävät tappoliikkeet ovat varmasti vanhempia kuin yksikään piiskauspetäjä. Pureminen ja päällä kolhiminen on hyvin vanha tappelutaito. Käsittääkseni kyseinen pusku toimii vain tilanteissa, joissa nahistelee tyypillistä lähiöasukasta.