Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 4 tulosta

Ari Puhakka
marras 10, 2017, 21.11
Keskustelualue: Dojo
Aihe: ChunJiDo
Vastaukset: 34
Luettu: 11812

ChunJiDo

Kyllä. Molemmat kuitenkin toimivat saman henkilön GM Robert Cutrell'n toimesta.

CJD Internationaliin kuuluu sekä lajiliittoja, seuroja ja yksittäisiä kamppailujoita. Upea järjestö, jossa vaihdetaan tietoa, opitaan toisiltamme, järjestetään yhteisiä tapahtumia ym ym. Erinomainen alan verkosto. Erittäin tarkka siitä, ketä hyväksytään, tai kysytään, mutta mukana olevat ovat todella veljiä ja siskoja keskenään aidosti. Mukana vähän kaikista lajeista, upea kattaus erilaisia alan harjoittajia (ei siis harrastajia, inhoan sanaa tässä yhteydessä)....
Ari Puhakka
marras 10, 2017, 20.09
Keskustelualue: Dojo
Aihe: ChunJiDo
Vastaukset: 34
Luettu: 11812

ChunJiDo

Tervetuloa, kun liikut täällä päin. Minut löytää omalla nimellä fb:sta ja kuvasta voi päätellä "oikean" tyypin... siis Ari Puhakka ja Oulu
Ari Puhakka
marras 10, 2017, 18.46
Keskustelualue: Dojo
Aihe: ChunJiDo
Vastaukset: 34
Luettu: 11812

ChunJiDo

Pitkää virttä vaikea veisata lyhyesti... Kyokushinin parissa aloitettiin v 1986 ennen kuin lajista oli vielä Suomessa minkäänlaista hajua... siksi ei ollut myöskään lajiliittoa eikä muutakaan organisaatiota. Niiniketo otti lajin haltuunsa myöhemmin vuosikymmenen lopulla muistaakseni (siis 89 tai 90 tms). Vyöt suoritettu ulkomailla, lähinnä Saksassa.... en katso tarpeelliseksi niitä selostaa. GM Cutrell on itse öaittanut ko. arvon minulle sivustolleen... voisi olla myös GosjinJutsu 4.dan tai jap. Jiujutsu 3 dan tms... vyös ei niin merkittävässä roolissa minulle... paitsi vuoden vaihteessa lähden suorittamaan 5. dania peräti 10:lle Japanissa sertifioidulle 10.danin suurmestarille. Normisti 3 riittävä, mutta koska he minun ystäviäni, niin katsottiin paremmaksi isolle raadille, ettei näytä eikä ole "ystävyysvyö". Täytyy ansaita! Vyö tullaan niin ikään sertifioimaan Japaniin. Sain mahdollisuuden peräti valita lajin kolmesta ja valitsin GoshinJutsu (Ammco Goshin Jutsu) mutta tämä sertifioidaan omaksi lajikseni (mikäli tuomaristo sen niin katsoo) ja sekin sertifioidaan Japaniin. Ei siis mikään pilipali -laji ja -vyö.
En kuitenkaan katso olevani milläänlailla altavastaajan selvitysasemassa oleva budon harjoittaja; olen koko aikuisikäni harjoittanut päivittäin useiden tuntien ajan sekä lajitekniikoita että mieltäni. Budo ei ole minulle harrastus, vaan osa päivittäistä elämääni. Kaikessa mukana. Toivotan kaikki tervetulleiksi dojolleni tutustumaan avoimin mielin, mukaan harjoittelemaan.

CJD:n minut kutsuttiin sen vanheimpainneuvoston toimesta itsensä GM Robert Cutrell'n kutsumana. Hän on erittäin arvostettu kaikkialla maailmassa kamppailulajien harjoittaja ja hänen lajinsa hyvin voimakas itsepuolustuslaji.
Ari Puhakka
marras 10, 2017, 14.56
Keskustelualue: Dojo
Aihe: ChunJiDo
Vastaukset: 34
Luettu: 11812

ChunJiDo

Vahingossa törmäsin keskusteluun ChunJiDo ja koska minut mainittu useaan otteeseen nimeltä, niin ajattelin kommentoida jotakin aiheesta;
ChunJiFo International on organisaatio, johon kuuluu lukuisia eri lajeja, tyylisuuntia ja yksityäisiä kamppailujoitakin ympäri maailmaa. Vaatimustaso on korkea päästäkseen jäseneksi. On totta, että on myös samanniminen laji, sama henkilö molempien takana, GM Robert Cutrell.
Itse toimin ko. organisaation edustajana Suomessa kutsuttuna. Meillä on pieni aktiivinen ryhmä eri lajitausstoilla olevia henkilöitä ja harjoittelemme päivittäin lajien parissa. Kuten olen tehnyt jo 80-luvun puolestavälistä asti. Joka päivä muutamaa sairaalassa vietettyä päivää lukuunottamatta.
Minun vyöni tuntuu herättävän huomattavaa kiinnostusta. Minulla on myös muissa lajeissa, korkeampiakin vöitä, mutta se ei ole tärkeää. Olen mittauttanut useita kertoja vuodessa osaamiseni kansainvälisissä seminaareissa, useimmiten niissä myös kutsuttuna opettajana. Aikoinaan kuljin kilpailemassa ympäri Eurooppaa, mutta EN KOSKAAN MINKÄÄN Suomalaisen lajiliiton edustaja tai jäsenenä.
Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita pieneen dojoomme
OULUUN arvioimaan ja harjoittelemaan. Tämä on ystävällisessä hengessä annettu kutsu... ja hyvin hyvin moni eri lajin edustaja tai harjoittaja on kutsuun tarttunutkin... ja kulkee edelleen harjoittelemassa myös täällä minun tykönä; HanMoodoosta, Taekwondosta, Aikidosta, MuyThaista, eri karaten tyylisuunnista jne jne vain muutaman mainitakseni. En yleensä roiku näissä keskustelufoorumeissa, joten jos tulee kommentteja enkä vastaa, niin ei ole kyse ylimielisyydestäni...