Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 3 tulosta

MtJ
marras 2, 2006, 10.12
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Miksi treenata, ellei tapellakseen?
Vastaukset: 199
Luettu: 23574

Tosi väkivaltainen kuva on meikäläiselle jäänyt Lahden yöelämästä.
:lol: Kyllä, kyllä. Siellä sitä tuli nuorena kömyttyä ja tapeltua useastikin. Tästäkin tuli yksi juttu mieleen. Kerran sattui tilanne joskus 90-luvulla, että kävelimme ravintolasta toiseen ja kadun kulman takaa tuli kaksi nuorta. Toinen veti yhtäkkiä suoraan keskelle nenää nyrkillä kaveriani. Mikäs siinä sitten auttoi, rähinäksi se meni. Kaveria jo retuutettiin pitkin Vesijärvenkatua ja meikäläinen nappasi sitä toista nyrkillä johonkin pään seutuun. Kaverini pääsi sieltä retuutuksesta jotenkin ylös turpa veressä, napsautti muistaakseni tyylipuhtaan lonkkaheiton suoraan asfalttiin ja koko asia jäi siihen. Sitten mentiin ravintolaan, kysyttiin joltain typsyiltä paperia, että saatiin siivottua vuotava nenä.

Toiset poistuivat vastakkaiseen suuntaan ja heitetyllä oli ilmeisiä vaikeuksia pystyä kävelemään suorassa. Ja se toinen ei tietenkään ollut millänsäkään enää, tuki kaveriaan. Kyllä harmitti, lyönti oli ihan selvästi tehoton tai sitten kaverilla oli vaan kova pää.
MtJ
marras 1, 2006, 12.35
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Miksi treenata, ellei tapellakseen?
Vastaukset: 199
Luettu: 23574

Mulla oli opiskeluaikana kämppiksenä helkatin iso nyrkkeilijä ja judoka, yli satakiloinen lihaskimppu, joka lisäksi oli nuorempana lahjakas voimanostaja (natuna maastaveto 220kg). Sen kimppuun kävi sellaiset 55kg pikkujuipit, eräskin roikkui ilmassa sen riveleistä ja huusi, että "haluutsä läski turpaan". Se lähti siitä, kun kämppis huitaisi sitä johonkin olkapään tienoille avokämmenellä.

Mistä niitä kärpäsiä oikeasti tulee näitten isojen ukkojen kimppuun. Ei ne kaikki kuitenkaan ole mitään rauhallisia kirjanpitäjiä, kämppäkaverillakin oli välillä oikein tekemistä, ettei olisi alkanut paloitella niveliä toisinpäin niiltä muikuilta.
MtJ
loka 31, 2006, 08.55
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Miksi treenata, ellei tapellakseen?
Vastaukset: 199
Luettu: 23574

Treenaan siksi thaikkua, että siellä saa lyödä edes joskus välittämättä kontrollista tuon taivaallista. Se oli pääsyy, jonka takia menin sinne. Lajitarjontaa ei ole loputtomasti ja se nyt vaan tuntuu perustavanlaatuiselta jutulta, että välillä lyödään takaisin niin kuin nyt ihmistä voi lyödä. Eli juu-u, treenaan tapellakseni.