Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Kiisseli
marras 16, 2018, 10.31
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Pankit
Vastaukset: 89
Luettu: 7441

Pankit

:) Lentokentältä tuli itse tuo kortti aikanaan tilattua ja jälkikäteen sai vielä CashPointsit siitä lennosta, mihin olin astumassa. Olihan siinä niin paljon hyötyjä, että oli pakko ottaa, vaikka en yleensä näin nopeasti lähde mihinkään mukaan. Tarkistin, niin lähinnä ovat noita lennoista kertyviä pisteitä alentaneet, eli LowFare lipuista kertyy 5% sijaan nyt 4% ja Flex-lipuista 20% sijaan 10%. Muista ostoista edelleen se 1% 10000€/vuosi saakka ja siitä eteenpäin 0,5%.
Kiisseli
marras 15, 2018, 10.41
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Pankit
Vastaukset: 89
Luettu: 7441

Pankit

Mielestäni isojen lainojen myöntäminen avokätisesti ei ole pelkästään Bank Norwegian päähänpisto. Isoja, yli 50 000€ vakuudettomia lainoja saa äkkivilkaisulla ainakin 10 eri yritykseltä. Tähän päälle vielä vakuudelliset lainat, joita otetaan pankeista vielä näiden lainojen lisäksi. Perintäfirmat nostavat kaikki kulut vielä kattoon, joten soppa on valmis. Luulen, että korkojen noustessa tämä velkaongelma tulee vasta kunnolla näkyväksi. Nyt jo suuri määrä ihmisiä sitkuttelee isojen lainojensa kanssa äärirajoilla.

Ei siinä onhan Bank Norwegianin luottokortti halpa, jos muistaa maksaa laskunsa ajoissa. Ostot ovat ainakin itselle kerryttäneet CashPointseja muutaman sadan euron arvosta, mutta tarkkana saa olla, että ei jätä luottoa roikkumaan. Ja laskivat kesällä näitä CashPointsien kertymisiäkin, joten enää ei tule ostoista yhtä hyvin etuja. Plussana vielä mainittakoon, että käteisnostoista ei mene ulkomailla kuluja, mitä yleensä tuppaa luottokorteilla menee.

[mod]Mainoslinkki poistettu. Seuraavasta suora porttikielto.[/mod]