Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

jenni.taijonlahti
elo 27, 2019, 21.47
Keskustelualue: Ilmoitustaulu
Aihe: Krav Magan peruskurssi alkaa Seinäjoella!
Vastaukset: 0
Luettu: 1779

Krav Magan peruskurssi alkaa Seinäjoella!

Classic Krav Magan peruskurssi alkaa

SEINÄJOELLA
ti 3.9.2019 klo. 18.00.

Kurssin hinta 120€ ja kesto 22 tuntia.

Harjoitusajat:
Tiistaisin klo. 18.00-19.00
Perjantaisin klo. 17.00-18.00

Paikka:
MMA Seinäjoen sali, Kauppaneliö 6 Seinäjoki

Ikäraja kurssille on 18 vuotta. Aiempaa kamppailutaustaa tai hyvää kuntoa ei vaadita. Varusteeksi riittävät normaalit sisäliikuntavarusteet ja juomapullo.

Krav Maga on alunperin Israelin armeijan fyysiseen harjoitteluun ja itsepuolustukseen kehitetty lähitaistelu- ja itsepuolustusjärjestelmä, joka perustuu ihmisen luontaisiin reaktioihin stressitilanteessa. Se on helposti opittava järjestelmä, jossa opit lyömään tehokkaasti, torjumaan hyökkäyksiä sekä irrottautumaan vaarallisista otteista.

Harjoittelu on monipuolista ja itsepuolustusvalmiuksien lisäksi se kehittää kuntoa, kehonhallintaa ja koordinaatiota. Peruskurssilla käydään läpi kaikki keltaisen vyön tekniikat sekä valikoidusti tekniikoita ylemmiltä tasoilta. Tavoitteina ovat itsepuolustus- ja kamppailutaidon kehittyminen sekä kunnon, kehonhallinnan ja lihaskunnon parantaminen.

Lisätietoa lajista www.k-m.fi ja seurasta http://mmaseinajoki.dy.fi/

Ilmoittautuminen 31.8. mennessä ja lisätiedot: kravmagaseinajoki@gmail.com

Ohjaajina peruskurssilla toimivat koulutetut Classic Krav Maga ohjaajat Antti Luomaranta, Jenni Taijonlahti ja Markku Huhtamäki.