Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

matiast
elo 30, 2019, 05.28
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Metsästys
Vastaukset: 1622
Luettu: 110710

Metsästys

katar kirjoitti: elo 15, 2019, 08.04 Asiasta kukkaruukkuun eli aseeseen; mieheni sanoi, että poliisi oli sanonut, ettei sovi laitella kuvia aseesta/aseista naamakirjaan ynnä muualle, nyt yks vanha työkaveri on just sitä tehnyt, ja kun kysyin, niin vähän närkästyi kysymyksestäni. Mut eiks se oo niin, että Suomessa ei sovi laitella moisia kuvia? Ja luulis et fb ois jotenkin sensuroimassa asekuvat, kun noita ampumisia nyt on ollut turhankin paljon tuolla Jenkkilässä... Ihmettelen vaan, että miksi laittaa kuva aseesta, kun joku ei niin kiva tyyppi siitä saattais kiinnostua. Joku sanoo väärässä seurassa, että sillä ja sillä on haulikko ja kas varkaat käy kylässä.
Poliisillahan voi tässä olla taka-ajatuksena esimerkiksi se, että kun aseista julkaistaan someen kuvia, voivat ne päätyä myös sellaisten ihmisten näkösällä joilla ei ole puhtaat jauhot pussissa. Eli tässä yhteydessä tarkoitan tietenkin varkaita, jotka näkevät että kuvan julkaisijalla on aseita, mikä sitten saattaa tehdä hänestä tai hänen kodistaan potentiaalisen kohteen murrolle. Aseet ovat varmasti haluttua tavaraa murtovarkaiden keskuudessa.

Muuta syytä some-kuvien julkaisemiseen en keksi. Metstätys ja ammuntaharrastus pitäisi olla nykyistä enemmän esillä, että saadaan näkyvyyttä ja sitä kautta suuren yleisön hyväksyntää harrastukselle. Jos kuvia julkaiseen niin kannattaa tietenkin julkaista hyvä maun mukaisia kuvia, eikä mitään ramboilu tai teurastuskuvia :D

Ylipotkija: Toisten viestejä ei muokkailla niitä lainatessa varsinkaan niin, että niihin upotetaan mainoslinkkejä ja vieläpä lainasivuille. Seuraavasta virheestä saat ikuisen porttikiellon. Toivottavasti käsky meni kerrasta perille, [mention]matiast[/mention].