Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Kari Aittomäki
syys 15, 2019, 03.42
Keskustelualue: Asehuone
Aihe: Kaksipäinen pamppu
Vastaukset: 3
Luettu: 12423

kaksipäinen pamppu

Jep, toisen kaverini Jarkon piti nousta samaan kuolonvolvoon mutta jäi jututtaan erästä Teijaa, säästyi elämälle sinä iltana.
Putosi pari vuotta myöhemmin telineelta josta yritti murtoa.
Viikate sivalsi hänet.



Tosta kaksipäisestähän vois kehittää jonkinlaisen ämpärigolf-radan, etenkin jos yhdekdi tekjäksi laittais tuiman pontikan.
Vois olla hauska seuraleikki.
Kari Aittomäki
syys 14, 2019, 06.09
Keskustelualue: Asehuone
Aihe: Kaksipäinen pamppu
Vastaukset: 3
Luettu: 12423

kaksipäinen pamppu

Tosta tulee etsimättä mieleen teinikaverini Kaitsun kantama Valiantin antenni, jota hän käytti aseena todella näppärästi.
Koska funtsailimme juottaa jonku möltin sinne sivalluspäähän mutta ei ne pysyneet ja piiskakin kävi hankalammaksi kantaa.

Kaitsu oli ensimmäinen Kalliovuorten katsastaja joka kuittas ulos, kuoli seitsentoistiaana ajaessaan kyttiä Volvolla karkuun. Meni mutka pitkäks.
Niin on muutkin sällit jo aikaisin vainajoituneita, mä olen viimeinen. Niin se menee.
Mutta jumalauta se reissu Valiantilla kattoon Dr Feelgoodia, eihän meillä kellään mitään ajokorttia ollu paitsi väärennettyjä. Vuorotellen ajettiin eikä mitään tärpättiä tarvittu, testosteroni riitti. Myllyt odotti, ja Dr Feelgood.



Ei otettu sentään Pekkaa mukaan.. Pekka oli lammas. Kaskun noilla jenkkiauto-lynyrdeillä oli monasti kaikkia susikoiria ja muita sessejä letukoittensa kyytissä, miellä oli luonnollisesti lammas.
Mukava mimmi, hyppäs itte Valianttiin että jaaha, taas mennään. Bää.

Toi kaksipäätyinen patukka ois voinu hyvinkin kulkea meiän Valiantin kyydissä.
Tiukka peli vaan hankala kantaa.