Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Jaakko Suhonen
elo 18, 2006, 10.42
Keskustelualue: Dojang
Aihe: Kojida
Vastaukset: 85
Luettu: 59500

Itselläni pisti myös silmään sekä Kojidan omilla sivuilla että tuossa ylempänä olevan kuvauksen tietty epämääräisyys. Kaikki henkisen kasvun kliseet olivat kyllä mukana, mutta mistään ei oikeastaan käy ilmi mitä harjoituksissa tehdään. Painitaanko, lyödäänkö, potkitaanko vai jutellaan mukavia? Näyttää melkein siltä, että tarkoituksella olisi jätetty pois maininta mistään tekniikoista mitä harjoitellaan. Myös ikäjaotus oli kaikella kunnioituksella vähintäänkin mielenkiintoinen.

Painotan etten tiedä aiheesta yhtään enempää kuin mitä näistä kuvauksista käy ilmi, hommahan saattaa toimia vaikka kuinka hienosti.
Noita kuvauksia kannattaisi vaan miettiä ehkä uudelleen, koska ainakaan minua olisi vaikea saada salille edes tutustumaan jos esittelystä ei käy ilmi oikeastaan muuta, kuin että pääperiaate on "sopeutuminen" mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan...?


Jaakko Suhonen
Kwan Nyom Hapkido 4.dan