Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti.
Kokkaaminen
Valvoja: Valvoja
- Mjölnir
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 315
- Viestit: 24817
- Lauteille: Joulukuu 2005
- Paikkakunta: Valkeakoski
- Etulaji: Jyrki Saario Defendo
- Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
- Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
- Yhteystiedot:
Kokkaaminen
Tänään tein eilisestä perunamuusista ”pihvejä”, lisäsin juustoraastetta, kananmunia ja vähän jauhoja ja paistettiin lettupannussa
Ai niin, olihan siinä vähän peuranvasan ulkofilettä 49C, haudutettja sipulirenkaita, freesattua porkkanaa ja chimichurria. Loistava kastike lihalle
Ai niin, olihan siinä vähän peuranvasan ulkofilettä 49C, haudutettja sipulirenkaita, freesattua porkkanaa ja chimichurria. Loistava kastike lihalle
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
- Mjölnir
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 315
- Viestit: 24817
- Lauteille: Joulukuu 2005
- Paikkakunta: Valkeakoski
- Etulaji: Jyrki Saario Defendo
- Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
- Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
- Yhteystiedot:
Kokkaaminen
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-
- kylkeenpotkija
- Viestit tässä aiheessa: 42
- Viestit: 2049
- Lauteille: Tammikuu 2008
- Paikkakunta: Helsinki
- Etulaji: Thainyrkkeily
- Sivulajit: Potkunyrkkeily; nyrkkeily
Kokkaaminen
Nice, mä haluun kans moiselle aterialle! vink vink. Missäpäin muuten liikut tuon jousen kanssa?
Frankly my dear, I don`t give a damn.
- Mjölnir
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 315
- Viestit: 24817
- Lauteille: Joulukuu 2005
- Paikkakunta: Valkeakoski
- Etulaji: Jyrki Saario Defendo
- Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
- Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
- Yhteystiedot:
Kokkaaminen
Mulla on mestoja Valkeakoskella, Pirkkalassa, Naantalissa, Lammilla, Orivedellä, missä voin metsästää. Useimmiten tulee käytyä tietysti lähinnä, 15 min ajomatkan päässä
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
- Mjölnir
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 315
- Viestit: 24817
- Lauteille: Joulukuu 2005
- Paikkakunta: Valkeakoski
- Etulaji: Jyrki Saario Defendo
- Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
- Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
- Yhteystiedot:
Kokkaaminen
Kolmas vuosi pääsääntöisesti ilman ostettua lihaa tai kalaa käynnistyy.
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-
- kylkeenpotkija
- Viestit tässä aiheessa: 42
- Viestit: 2049
- Lauteille: Tammikuu 2008
- Paikkakunta: Helsinki
- Etulaji: Thainyrkkeily
- Sivulajit: Potkunyrkkeily; nyrkkeily
Kokkaaminen
Wautsi, aika hienoa mielestäni. Upeeta suorastaan; mä tykkäisin kanssa ja mies kans varmaan. Pitäis sitten ehkä vähän muuttaa muualle...
Frankly my dear, I don`t give a damn.
- Mjölnir
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 315
- Viestit: 24817
- Lauteille: Joulukuu 2005
- Paikkakunta: Valkeakoski
- Etulaji: Jyrki Saario Defendo
- Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
- Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
- Yhteystiedot:
Kokkaaminen
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
- Mjölnir
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 315
- Viestit: 24817
- Lauteille: Joulukuu 2005
- Paikkakunta: Valkeakoski
- Etulaji: Jyrki Saario Defendo
- Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
- Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
- Yhteystiedot:
Kokkaaminen
Juu, ja perinteiseen raguun kuuluu porkkana (ja selleri)
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
Kokkaaminen
Noissa on mun mielestä se, että ne alkavat toimia hyvin kun haudutusaika on perinteiseen tapaan melko pitkä. Varsinkaan sellerillä ei tulisi mielenkään pilata jotain "spagettien kypsymistä odotellessa" pikaisesti väsättyä jauhelihasoosia. Mutta kun puhutaan tuntien haudutuksesta, niin siitä tulee mukavan pehmeästi vivahdetta ja täyteläisyyttä makuun.
Toinen oma havainto on, että jos hauduttaa pitkään niin kannattaa olla vähän varovainen tomaatin määrässä. Makuasia toki, mutta mielestäni pitkässä haudutuksessa tomaatti puskee sieltä aika voimakkaana. Osittain kyse tietysti siitä, onko taitettu riittävästi sokerilla.
- AlexMachine
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 57
- Viestit: 6443
- Lauteille: Elokuu 2006
- Paikkakunta: Vaasa
- Etulaji: Nyrkkeily
- Sivulajit: Sra, IDPA
- Takalajit: Mil Fight, Pekiti Tirsia, Escrima
Kokkaaminen
Viimeaikaisia kokkailuja. Vahvasti kotimaisten vihannesten ja juuresten kautta.
Kuvat eivät ole missään varsinaisessä järjestyksessä
Hunajaista päärynää, Chevreä ja punajuurta alkupalana.
Kirkas lohikeitto, itsekasvatetulla chilillä hiukan terästettynä.
Tulinen ja makea porkkanakeitto.
Uunilanttua ja perunaa, aioili Valion Kreikkalaiseen jugurttiin ja kirpeää punajuurimoussea.
Baeckoffe jonka täydensivät porsaan posket. Mukana myös porkkanaa, selleriä, pullo valkkaria, naudan paistia, palsternakkaa, persiljaa yms.
Crème Ninon. Toimii kylmänä kesällä, kuumana ehkä silti parempi.
Itse tehtyä verimakkaraa, puolukkaa, sekä punajuuri/porkkana/selleri/shevre hauduke uunissa.
Kuvat eivät ole missään varsinaisessä järjestyksessä
Hunajaista päärynää, Chevreä ja punajuurta alkupalana.
Kirkas lohikeitto, itsekasvatetulla chilillä hiukan terästettynä.
Tulinen ja makea porkkanakeitto.
Uunilanttua ja perunaa, aioili Valion Kreikkalaiseen jugurttiin ja kirpeää punajuurimoussea.
Baeckoffe jonka täydensivät porsaan posket. Mukana myös porkkanaa, selleriä, pullo valkkaria, naudan paistia, palsternakkaa, persiljaa yms.
Crème Ninon. Toimii kylmänä kesällä, kuumana ehkä silti parempi.
Itse tehtyä verimakkaraa, puolukkaa, sekä punajuuri/porkkana/selleri/shevre hauduke uunissa.
The beatings will continue until morale improves.
- Mjölnir
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 315
- Viestit: 24817
- Lauteille: Joulukuu 2005
- Paikkakunta: Valkeakoski
- Etulaji: Jyrki Saario Defendo
- Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
- Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
- Yhteystiedot:
Kokkaaminen
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-
- Viestit tässä aiheessa: 19
Kokkaaminen
Tämä on enempi sellaista äitee vainaan perinneruokaa osastoa kuin itse tehtyä pseudo fine diningia...muutenkin raskasta talviruokaa…mutta tulipahan kokeiltua ensimmäistä kertaa.
Iso uuniruukku hellalle, kuullota 4 pilkottua sipulia ja valkosipulia, lisää kolme pilkottua porkkanaa, pari purkkia tomaattipyreetä ja kolme purkkia tomaattimurskaa (mutti) ja itse tehtyä lihalientä (fondi/lihaliemikuutio ja vesi ajaa samaa asiaa).
Ruskista pannulla noin 1300g sormenpään kokoiseksi pilkottua peuranpaistia ja lisää liemineen ruukkuun. Lihan voisi tietty ruskistaa myös ruukussa mutta IMO menee helpommin näin päin. Vähärasvaisesta lihasta johtuen reilunpuoleisesti rasvaa. Kuuluisi tehdä lampaasta.
Sitten kiehauttaa ja antaa hautua kannen alla 30-45min. Kastikkeesta pitää tulla mielellä aavistuksen juoksevaa. Sitten sekaan pitkäjyväistä riisiä (ettei puuroudu) vajaa kilo ja 175 asteiseen uuniin 45min.
Mausteina suola, pippurisekoitus (molempia reilusti), mietoa chillirouhetta (paprikajauhe käy myös), persiljaa, rakuunaa ja timjamia. Kannattaa sekoittaa pari kertaa ja tarkistaa tarvitseeko nestettä. Kuuluu olla ns. märkää. Päälle lusikallinen smetanaa tai turkkilaista jogurttia (piparjuurella tai ilman) ja kyytipojaksi hapankaalia, punajuurta ja itsetehtyä etikkakurkkua.
Ei varsinaisesti kevyttä kesäkuntoruokaa…
Christ mä olen tylsistynyt...
Iso uuniruukku hellalle, kuullota 4 pilkottua sipulia ja valkosipulia, lisää kolme pilkottua porkkanaa, pari purkkia tomaattipyreetä ja kolme purkkia tomaattimurskaa (mutti) ja itse tehtyä lihalientä (fondi/lihaliemikuutio ja vesi ajaa samaa asiaa).
Ruskista pannulla noin 1300g sormenpään kokoiseksi pilkottua peuranpaistia ja lisää liemineen ruukkuun. Lihan voisi tietty ruskistaa myös ruukussa mutta IMO menee helpommin näin päin. Vähärasvaisesta lihasta johtuen reilunpuoleisesti rasvaa. Kuuluisi tehdä lampaasta.
Sitten kiehauttaa ja antaa hautua kannen alla 30-45min. Kastikkeesta pitää tulla mielellä aavistuksen juoksevaa. Sitten sekaan pitkäjyväistä riisiä (ettei puuroudu) vajaa kilo ja 175 asteiseen uuniin 45min.
Mausteina suola, pippurisekoitus (molempia reilusti), mietoa chillirouhetta (paprikajauhe käy myös), persiljaa, rakuunaa ja timjamia. Kannattaa sekoittaa pari kertaa ja tarkistaa tarvitseeko nestettä. Kuuluu olla ns. märkää. Päälle lusikallinen smetanaa tai turkkilaista jogurttia (piparjuurella tai ilman) ja kyytipojaksi hapankaalia, punajuurta ja itsetehtyä etikkakurkkua.
Ei varsinaisesti kevyttä kesäkuntoruokaa…
Christ mä olen tylsistynyt...
Kokkaaminen
Onko tavallisen kansan kaupoissa tämän Muttin lisäksi muita hyviä tomaattimurskia? Perusmurskat on lähempänä purkillista abortoituja sikiöitä kuin tomaattimurskaa, nyt kun on päässyt muttin makuun.
-
- Viestit tässä aiheessa: 19
Kokkaaminen
Mutta joo, vaikea palata enää rainbow/pirkka linjalle kun on päässyt muttin makuun.
Muutenkin kun tulee jostain välimeren maasta takaisin, niin prisman&cittarin vihannestiskillä alkaa harmittamaan parilla ensimmäisellä käynnillä. Onhan esim. tomaatti ihan eri makuista kun se on vesiviljelyn sijan saanut kasvaa ja kypsyä kunnon mullassa ja välimeren auringossa. Tuontitomaatitkin laitetaan yleensä raakoina logistiikkaputkeen ja käsittääksen kypsytetään jossain kammiossa...
Lauteilla
Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei potkulaisia ja 127 kurkkijaa