Onnistuu hyvin, sinänsä yllätys jos on kokkaillut 10-vuotta ammatikseen. Hoidan meidän taloudessa tuon ruoantekopuolen lähes kokonaan, jo senkin takia että tuo meikäläisen daami on keittiössä täysi katastrofi. Ja nyt en puhu asiaa pelkästään kokin näkökulmasta vaan se on katastrofi ihan oikeasti. Polttaa pohjaan lähes kaiken, paistinlastoista lähtien ja hänen näkemyksensä maustamisesta on se että laitetaan jokaista maustetta mitä kaapista löytyy vähän. Ja aivan uskomattomia sovelluksia, esim. makaronilaatikko joka oli tehty kookosmaitoon ja joukosta löytyi oliiveja sekä rosepippureita. Voin kertoa että oli pahaa.
Nyt olen taas jaksanut tehdä ruokaa kotona oikein antaumuksella kun en ole niitä hommia tehnyt ammatikseni reiluun vuoteen. Innostus ruokaa kohtaan on taas herännyt ja jaksaa käyttää hommaan aikaa enemmän kuin 15 minuuttia.
Just otin pakastimesta jääkaappiin sulamaan pari teereä, lauantaina pääsee vääntämään niistä sitten jotakin herkkua. Muutenkin tämä syksy on hienoa riistaruokien aikaa.
Niin ja nyt kun on ilmat taas viilenneet niin kohta on mun ja kaverin ekoruohonleikkureilla tulleet päivät päätökseen. Meillä on ollut muutamana vuonna omat lampaat tuttujen luona ruohonleikkuu hommissa ja syksyllä on pistetty päkäpäät lihoiksi. Keväällä sitten haettu uudet lambit töihin taas. Voin kertoa että liha on aika kaukana markettien lihatiskin lampaasta.
Mamma ei ole taas tästä asiasta kovin tyytyväinen, ei niin sen lambin kohtalon takia, vaan väittää että sillä tulee lammas jo korvistakin ulos.
