Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva

Halla-aho

Pannu aina kuumana ja pöydissä tilaa. Keskustelua kamppailulajien ulkopuolelta huumoria unohtamatta. :)

Valvoja: Valvoja

Viestiketju lukittu
Kuvake
Paappa
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 566
Viestit: 12733
Lauteille: Syyskuu 2005
Paikkakunta: Helsinki
Tykännyt: 3 kertaa
Tykätty: 12 kertaa

Halla-aho

#2836

Viesti Paappa » syys 16, 2011, 17.16

tomato can kirjoitti:
Mika kirjoitti:
tomato can kirjoitti: Vihavainen laittaa asiat oikeisiin mittasuhteisiin.
Voisitko täsmentää, mitkä mielestäsi ovat ne oikeat mittasuhteet?
Syntynyt kohu on aivan ylimitoitettu. Huomattavasti tärkeämpiäkin asioita on käynnissä, mutta kun uutisoinnissa tärkeimpänä kriteerina on saavutettujen klikkausten määrä niin tämä siitä seuraa.

Itse jo 3kk sitten toisessa ketjussa soininvaaramaisen koepallomaisesti totesin, että Kreikassa ei sisäpoliittisesta tilanteesta johtuen saada koskaan tarvittavia säästöjä aikaiseksi vaan ainoa keino olisi, että ulkopuolinen taho ottaisi homma haltuun ja EKP:n/IMF:n panssarivaunut rauhottaisi kansan.
Eipä niinkään, vaan Soininvaara oli huolissaan siitä, että Kreikassa yhteiskuntarauha ei kestä tilannetta. Siinä on merkittävä ero siihen, että toteaisi siellä tarvittavan sotilasjunttaa, jopa toivoisi sitä. Joten tuo lauseesi on pohjaa vailla. Mitä taas Vihavaiseen tulee, niin tiivistetysti hän tekee seuraavat virheet:
1) Halla-aho kirjoitti näkemyksensä Kreikan talouskriisin ratkaisemisesta sotilasdiktatuurilla omalle kaveripiirilleen. Siksi siihen ei olisi pitänyt suhtautua niin vakavasti.

Toisin kuin Vihavainen esittää, Jussi Halla-aho ei kirjoittanut kannanottoaan "Facebook-kaveripiirissään" - johon muuten kuuluu vain hieman alle 5000 lähintä ystävää. Halla-ahon profiili on itse asiassa avoin kaikille Facebookin noin 750 miljoonalle käyttäjälle. Tämä tuskin on vahinko, sillä profiili on ainakin tämän blogimerkinnän julkaisuhetkellä edelleen julkinen.

2) Halla-ahon edellä mainittu näkemys ei ollut poliittisesti epäkorrekti, sillä sitä ei esitetty virallisesti "arvovaltaisena poliittisena lausuntona Kreikan edustajille".

Jussi Halla-aho on paitsi kansanedustaja myös hallintovaliokunnan puheenjohtaja. Hän ei ole kuka tahansa kadunmies tai nettihuutelija. Kansanedustajat käyttävät Suomessa ylintä lainsäädäntövaltaa, jolloin heidän sanansa ovat myös tekoja. Julkisen keskustelun tehtävänä on avata uusia päätöksentekovaihtoehtoja sekä altistaa niitä kritiikille. Kansanedustajien sanoista syntyy parhaassa - tai pahimmassa - tapauksessa uutta lainsäädäntöä.

3) Halla-ahon mielipide olikin "ajatusleikki" tai "ajatuskoe".

Lainataanpa vielä kerran Halla-ahon alkuperäinen status kokonaisuudessaan.

"Yksinkertainen tosiasiahan on, että demokratia (= vaalit) estää mitä tahansa poliittista hallitusta ryhtymästä mihinkään sellaisiin toimiin, joilla *oikeasti* olisi mitään vaikutusta Kreikan konkurssitalouteen. Juuri nyt Kreikkaan tarvittaisiin sotilasjuntta, jonka ei tarvitsisi välittää suosiostaan ja joka voisi panna lakkoilijat ja mellakoijat kuriin panssarivaunuilla."

Hommaforumilla innostuttiin, kun Ilta-Sanomat löysi kansanedustaja Osmo Soininvaaran (vihr.) reilun kuukauden takaisesta blogimerkinnästä lauseet:

"Kreikalla on edessään niin raju vyönkiristys, että voidaan jopa kysyä, kestääkö Kreikan demokratia, vai palaako maa sotilashallitukseen. Yhteiskunnallisen luottamuksen taso on maassa kovin matala."

Tästä voi nyt itse kukin päätellä, kumpi noista on mielipide ja kumpi "ajatusleikki".

4) Halla-ahon sananvapautta on rajoitettu.

Ei ole. Kukaan ei rajoittanut tässä kysymyksessä Jussi Halla-ahon sananvapautta.

Sananvapaudesta säädetään Suomen perustuslain kahdennessatoista pykälässä:

"Jokaisella on sananvapaus. Sananvapauteen sisältyy oikeus ilmaista, julkistaa ja vastaanottaa tietoja, mielipiteitä ja muita viestejä kenenkään ennakolta estämättä."

Halla-aho ilmaisi mielipiteensä eikä sitä kukaan ennakolta tai jälkikäteen estänyt. Viranomaiset eivät puuttuneet Halla-ahon kirjoitukseen, poliisi ei käynnistänyt esitutkintaa saatikka heittänyt häntä vankilaan ilman oikeudenkäyntiä. Sen sijaan Halla-ahon demokratianvastainen näkemys herätti kansalaisissa, mediassa ja jopa omissa puoluetovereissa sen verran ihmetystä, että hänet päätettiin erottaa perussuomalaisten eduskuntaryhmästä kahdeksi viikoksi. Niin se demokratia toimii.
http://erkkiperala.puheenvuoro.uusisuom ... orapoliisi" onclick="window.open(this.href);return false;

Perälä lisää, että Halla-ahon sananvapautta on rajoitettu tasan kerran, kun hän sai tuomion uskonrauhan loukkaamisesta. Tässä olen eri mieltä Perälän kanssa, hänen mielestään näin ei olisi pitänyt tehdä, minun mielestäni H-a sai mitä ansaitsi. Kun tähän lisätään hänen aikaisemmat lausuntonsa, kuten se että Suomessakin tarvittaisiin sotilasjuntta ja ennen hänen kansanedustajan uraansa annetut lausunnot, niin kysyn mitä virkaa tällaisella kansanedustajalla on? Kansanedustajan pitäisi olla sitoutunut niihin arvoihin, joita suomen valtio edustaa, kuten demokratiaa ja yhdenvertaisuutta. Nyt meillä on kansanedustaja, joka haluaa etnisellä perusteilla ihmisten eriarvoista kohtelua, suosittelee toiselle EU-maalle ja jopa omalleen sotilashallintoa, toivoi että poliisi saisi ampua mielenosoittajia ja toivoi että somalijengi raiskaisi silloin istuvan kansanedustajan olettaen että maahanmuuttajat raiskaavat jokatapauksessa (mikä ohittaa syyttömyysolettaman, joka on tärkeä oikeusperiaate).

Miettikääpä sitä.
"Always keep an edge on yr knife, son, always keep an edge on yr knife
'cause a good sharp edge is a man's best hedge against the vague uncertainties of life"
(Corb Lund)


Kuvake
nomad
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 110
Viestit: 2972
Lauteille: Syyskuu 2010
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

Halla-aho

#2837

Viesti nomad » syys 16, 2011, 17.24

Nyt meni sen verta monta mutkaa suoraksi, että silverstonesta tuli lentokenttä :D
-Tämän maallikkomielipiteen jätän tyystin omaan arvoonsa. Todellisuutta se ei tietenkään vastaa.
-Oletan ettei tämä perustu mihinkään lähteisiin vaan kyseessä on pelkkä mutusta kumpuava mielipide.
-Tosin asenteesi tuntien vanhastaan voin sanoa, ettei sinun mielipiteelläsi ole asian todellisuuden kannalta mitään merkitystä.

Kuvake
Paappa
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 566
Viestit: 12733
Lauteille: Syyskuu 2005
Paikkakunta: Helsinki
Tykännyt: 3 kertaa
Tykätty: 12 kertaa

Halla-aho

#2838

Viesti Paappa » syys 16, 2011, 17.51

nomad kirjoitti: Nyt meni sen verta monta mutkaa suoraksi, että silverstonesta tuli lentokenttä :D
Seuraavaksi Homp..anteeksi Potkulainen Nomad varmaan perustelee meille seikkaperäisesti, miksi näin on. Älä unohda sitä, että nuo mainitsemani asiat ovat totta, mukaan lukien tämä:
Perussuomalaisten kansanedustaja Jussi Halla-aho on väläyttänyt sotilasjunttaa myös Suomeen. Halla-aho puhui sotilasjuntasta elokuisessa Facebook-päivityksessään, jossa hän kommentoi Iltalehdessä julkaistua STT:n juttua.

Halla-aho kirjoitti, että "Koska arkijärkeä näyttää löytyvän lähinnä sotilaspiireistä, ehdotan hallitusmuodoksi sotilasjunttaa". Kommentti liittyi vihapuhetta käsitelleeseen juttuun, jossa haastateltiin informaatiosodan asiantuntijaa. Asiantuntijan mielestä vihapuhe ei välttämättä tarkoita aggressiivista käytöstä.

Jo tuolloin Halla-ahon Facebook-päivityksen kommentoijat varoittelivat häntä suorasukaisesta kommentista.
http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtm ... os-suomeen" onclick="window.open(this.href);return false;
"Always keep an edge on yr knife, son, always keep an edge on yr knife
'cause a good sharp edge is a man's best hedge against the vague uncertainties of life"
(Corb Lund)

Kuvake
Jarppa
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 8
Viestit: 5401
Lauteille: Heinäkuu 2005
Tykännyt: 26 kertaa
Tykätty: 29 kertaa

Halla-aho

#2839

Viesti Jarppa » syys 16, 2011, 17.59

Harvoin on huonosta huumorista vedetty lööppejä näin montaa päivää. Onko jollekin oikeasti epäselvää kannattaako Halla-aho sotilaallista vallankaappausta Suomessa ja Kreikassa? :smt003

Mjölnir, voisitko sä olla se Suomen sotilasjuntta, siinähän vois olla ideaakin? :lol: Toisaalta onhan täälläkin esitetty täysin vakavasti Paavo Väyrystä Suomen kuninkaaksi, joten yksinvaltiaalle on selvästi kysyntää. :smt003

Kuvake
Mjölnir
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 69
Viestit: 23211
Lauteille: Joulukuu 2005
Paikkakunta: Valkeakoski
Etulaji: Jyrki Saario Defendo
Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
Tykännyt: 60 kertaa
Tykätty: 337 kertaa
Viesti:

Halla-aho

#2840

Viesti Mjölnir » syys 16, 2011, 18.32

Jarppa kirjoitti: Mjölnir, voisitko sä olla se Suomen sotilasjuntta, siinähän vois olla ideaakin?
Tätähän mä jo ehdotin tuolla Facebookin puolella. Toivottavasti en saa kenkää virasta, kun joku kuitenkin on nähnyt tämän päivityksen, ja mut erotetaan sen takia, kun virkamies kyseenalaistaa laillisen yhteiskuntajärjestelmän.

Ja sitten on turha väittää, että se oli huumoria :(
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)

Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi

Kuvake
Jarppa
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 8
Viestit: 5401
Lauteille: Heinäkuu 2005
Tykännyt: 26 kertaa
Tykätty: 29 kertaa

Halla-aho

#2841

Viesti Jarppa » syys 16, 2011, 18.45

Mjölnir kirjoitti:
Jarppa kirjoitti: Mjölnir, voisitko sä olla se Suomen sotilasjuntta, siinähän vois olla ideaakin?
Tätähän mä jo ehdotin tuolla Facebookin puolella. Toivottavasti en saa kenkää virasta, kun joku kuitenkin on nähnyt tämän päivityksen, ja mut erotetaan sen takia, kun virkamies kyseenalaistaa laillisen yhteiskuntajärjestelmän.

Ja sitten on turha väittää, että se oli huumoria :(
Toivottavasti ehdit poistaa sen ennen kuin kulovalkean tavoin pelokkaat ihmiset alkavat pelkäämään sotilasvallankaappausta, koska vakavastiotettava Suomen armeijan upseeri ei voi viljellä huumoria facebook-seinällään. [-X

jussip
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 24
Viestit: 2447
Lauteille: Syyskuu 2006
Paikkakunta: Suomi
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

Halla-aho

#2842

Viesti jussip » syys 16, 2011, 18.47

Paappa kirjoitti: Kun tähän lisätään hänen aikaisemmat lausuntonsa, kuten se että Suomessakin tarvittaisiin sotilasjuntta ja ennen hänen kansanedustajan uraansa annetut lausunnot, niin kysyn mitä virkaa tällaisella kansanedustajalla on? Kansanedustajan pitäisi olla sitoutunut niihin arvoihin, joita suomen valtio edustaa, kuten demokratiaa ja yhdenvertaisuutta.
Olen tästä eri mieltä. Mielestäni kansanedustajan tehtävä on edustaa kansaa, ei valtiota. Esimerkiksi jos kansan mielestä valtion viralliset arvot ovat jotain muuta kuin mitä he haluavat, on kansanedustajan tehtävä muokata niitä arvoja kansan haluamaan suuntaan. Eli enemmänkin niin että kansanedustaja sitoutuu ajamaan kansan (eli hänet edustajakseen valitsemiansa henkilöiden arvoja), ja valtio sitoutuu sitten noudattamaan näitä kansanedustajien ajamia arvoja.

Kärjistetty esimerkki: Valtion arvoihin kuuluu orjuus. Kansa haluaa luopua tästä järjestelmästä ja äänestää sen takia valtaan kansanedustajia jotka ovat ilmoittaneet vastustavansa orjuutta. Mielestäni tässä vaiheessa kansanedustajan tulisi sitoutua vastustamaan niitä arvoja mitä valtio edustaa ja pyrkiä muokkaamaan niitä kansan tahdon mukaisiksi.

Kuvake
nomad
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 110
Viestit: 2972
Lauteille: Syyskuu 2010
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

Halla-aho

#2843

Viesti nomad » syys 16, 2011, 19.25

Suosittelen paappaa lukemaan seuraavan.

http://halla-aho.com/scripta/exa_niinqu_hapee.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-Tämän maallikkomielipiteen jätän tyystin omaan arvoonsa. Todellisuutta se ei tietenkään vastaa.
-Oletan ettei tämä perustu mihinkään lähteisiin vaan kyseessä on pelkkä mutusta kumpuava mielipide.
-Tosin asenteesi tuntien vanhastaan voin sanoa, ettei sinun mielipiteelläsi ole asian todellisuuden kannalta mitään merkitystä.

Kuvake
Paappa
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 566
Viestit: 12733
Lauteille: Syyskuu 2005
Paikkakunta: Helsinki
Tykännyt: 3 kertaa
Tykätty: 12 kertaa

Halla-aho

#2844

Viesti Paappa » syys 16, 2011, 19.31

nomad kirjoitti: Suosittelen paappaa lukemaan seuraavan.

http://halla-aho.com/scripta/exa_niinqu_hapee.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Itse asiassa olen lukenut tuon. Ja sitten?
"Always keep an edge on yr knife, son, always keep an edge on yr knife
'cause a good sharp edge is a man's best hedge against the vague uncertainties of life"
(Corb Lund)

Kuvake
Sylvesteri
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 13
Viestit: 1535
Lauteille: Marraskuu 2005
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

Halla-aho

#2845

Viesti Sylvesteri » syys 16, 2011, 20.18

Jarppa kirjoitti: Harvoin on huonosta huumorista vedetty lööppejä näin montaa päivää. Onko jollekin oikeasti epäselvää kannattaako Halla-aho sotilaallista vallankaappausta Suomessa ja Kreikassa?
Ei kai tuosta ole puhe, vaan siitä voiko kansanedustaja puhua ihan mitä sylki suuhun tuo. Lain mukaan tottakai voi, niin kauan kun ei herjata, mutta perussuomalaisten eduskuntaryhmän mukaan heidän jäsenensä ei voi näin toimia.

Saihan Kanervakin potkut yksityisistä ja henkilökohtaisista tekstiviesteistä. Kyllä poliitikoilta vaaditaan jonkinlaista harkintaa (tässä tapauksessa sitä vaativan nimenomaan kyseisen poliitikon edustajatoverit!). Halla-ahoa (ja Kanervaa) rangaistiin tämän harkinnan puuttumisesta.
Mietinnässä.

Kuvake
Pocari
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 607
Lauteille: Helmikuu 2005
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

Halla-aho

#2846

Viesti Pocari » syys 16, 2011, 20.42

Itse en juurikaan Halla-ahosta perusta, mutta tämä junttaristiinnaulaus on kyllä aika surkeaa saivartelua kypsyystasolla ala-aste.

Kuvake
nassesetä
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 97
Viestit: 4597
Lauteille: Heinäkuu 2007
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

Halla-aho

#2847

Viesti nassesetä » syys 16, 2011, 20.55

Sylvesteri kirjoitti:
Jarppa kirjoitti: Harvoin on huonosta huumorista vedetty lööppejä näin montaa päivää. Onko jollekin oikeasti epäselvää kannattaako Halla-aho sotilaallista vallankaappausta Suomessa ja Kreikassa?
Ei kai tuosta ole puhe, vaan siitä voiko kansanedustaja puhua ihan mitä sylki suuhun tuo.
Niinkin. Silti joillekin ihmisille näyttää olevan mahdotonta olla lukematta Halla-ahon löpinöitä kuin piru raamattua.
My life is all that I've known
And it's all that keeps me here
My time is all that I own
So I won't let it slip away

Kuvake
Sylvesteri
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 13
Viestit: 1535
Lauteille: Marraskuu 2005
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

Halla-aho

#2848

Viesti Sylvesteri » syys 16, 2011, 21.11

Näyttäysi siltä, että perussuomalaisten eduskuntaryhmä on yksimielisesti tulkinnut Halla-ahon tekstit erottamisen arvoisiksi.

Ketä siitä voi syyttää? Mediako se siellä ryhmäkokouksessa äänesti?
Mietinnässä.

Kuvake
nassesetä
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 97
Viestit: 4597
Lauteille: Heinäkuu 2007
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

Halla-aho

#2849

Viesti nassesetä » syys 16, 2011, 21.24

Sylvesteri kirjoitti: Näyttäysi siltä, että perussuomalaisten eduskuntaryhmä on yksimielisesti tulkinnut Halla-ahon tekstit erottamisen arvoisiksi.

Ketä siitä voi syyttää? Mediako se siellä ryhmäkokouksessa äänesti?
Ihan aiheesta hänet erotettiin. Silti osa ihmisistä jostain syystä uskoo, että Halla-aho oikeasti haluaisi Kreikkaan ja Suomeen sotilasjuntat ja keskitysleirit.
My life is all that I've known
And it's all that keeps me here
My time is all that I own
So I won't let it slip away

Kuvake
tomato can
reiteenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 16
Viestit: 354
Lauteille: Lokakuu 2006
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

Halla-aho

#2850

Viesti tomato can » syys 16, 2011, 22.09

Paappa kirjoitti:
tomato can kirjoitti: Itse jo 3kk sitten toisessa ketjussa soininvaaramaisen koepallomaisesti totesin, että Kreikassa ei sisäpoliittisesta tilanteesta johtuen saada koskaan tarvittavia säästöjä aikaiseksi vaan ainoa keino olisi, että ulkopuolinen taho ottaisi homma haltuun ja EKP:n/IMF:n panssarivaunut rauhottaisi kansan.
Eipä niinkään, vaan Soininvaara oli huolissaan siitä, että Kreikassa yhteiskuntarauha ei kestä tilannetta. Siinä on merkittävä ero siihen, että toteaisi siellä tarvittavan sotilasjunttaa, jopa toivoisi sitä. Joten tuo lauseesi on pohjaa vailla.
Lauseeni ei ole pohjaa vailla. Jos luet sen uudelleen niin huomannet, että puhuin siitä mitä itse olin aiemmin todennut.


Viestiketju lukittu

Lauteilla

Potkulaisia lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 115 kurkkijaa