- 12 vuotias Macallan (ei oikein vakuuttanut minua)
- 12 vuotias Highland Park (tämä oli jo hyvää)
- 18 vuotias Macallan (6 vuotta tammitynnyrissä tekee ihmeitä)
- 18 vuotias Highland Park (haa, tätä pitäisi löytyä itseltänikin)
- 25 vuotias Macallan (sangen pehmeää)
- 30 vuotias Macallan (harvoinpa sitä näin vanhaa viskiä on päässyt maistamaan)
Ja sitten olikin sokerina pohjalla - 25 vuotias Highland Park (tätä saikin sitten loppujen lopuksi annostella ihan itse. Pidin puoleni! Oikein hyvää evästä, ei niin savuinen kuin nuoremmat versiot. Tuoksui hieman samalta kuin viinikumit)
Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti.
Uisge be'athe
Valvoja: Valvoja
- TimoS
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 128
- Viestit: 23356
- Lauteille: Tammikuu 2005
- Paikkakunta: Hesa
- Etulaji: Shorin ryu Seibukan karate
- Sivulajit: Matayoshi kobudo
- Takalajit: Matsuoi-ha Shorinji ryu Renshinkan karate
- Yhteystiedot:
Eilen tuli maisteltua vähän viskejä, kun maahantuoja tarjosi. Alkuun Famous Grouse blended malt, mikä oli ihan ok, mutta sitten päästiinkin itse asiaan:
Timo Saksholm
Karate wa kunshi no bugei
Karate wa kunshi no bugei
- Mika
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 102
- Viestit: 93922
- Lauteille: Joulukuu 2004
- Paikkakunta: Tampere
- Etulaji: HIIT, girya
- Sivulajit: pilates, yinjooga
- Takalajit: Tanglang
- Yhteystiedot:
- TimoS
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 128
- Viestit: 23356
- Lauteille: Tammikuu 2005
- Paikkakunta: Hesa
- Etulaji: Shorin ryu Seibukan karate
- Sivulajit: Matayoshi kobudo
- Takalajit: Matsuoi-ha Shorinji ryu Renshinkan karate
- Yhteystiedot:
Kannattaa liittyä mallaswhiskyseuraan. http://www.mallaswhiskyseura.fi" onclick="window.open(this.href);return false;. Sitä kautta minäkin tuohon tilaisuuteen pääsinMika kirjoitti: Miten tuo maahantuoja voisi tarjota muillekin? Muutama vapaaehtoinen maistelija saattaisi Potkustakin löytyä.
Timo Saksholm
Karate wa kunshi no bugei
Karate wa kunshi no bugei
- Jussi Häkkinen
- päähänpotkija
- Viestit tässä aiheessa: 34
- Viestit: 19109
- Lauteille: Helmikuu 2005
- SJK
- polveenpotkija
- Viestit tässä aiheessa: 2
- Viestit: 166
- Lauteille: Kesäkuu 2006
- Paikkakunta: Helsinki
Kas, täällähän pidetään jaloista juomista. Multa on aiemmin mennyt tämä ketju ihan ohi. Viskin ystäviä olen itsekin, ja kun sanon viski se tarkoittaa siis Skotlannista peräisin olevaa single maltia. Muut ilmaistaan sitten asiaan kuuluvien etuliitteiden kera.
Islayn saaren turpeiset ovat yleensä olleet hyvinkin suunmukaisia, sen enempää suosikkeja erittelemättä. Tällä hetkellä tosin on kokeilumielessä kaapissa Glenmorangien port wood ja sherry wood finistelyt, madeira wood tuli jo juotua.
Japanilaista ja suomalaistakin mallasviskiä on tullut erikoisuuksina maistettua. Japanilainen taisi olla Yamazakin ja kotimaan ihme puolestaan Teerenpelin tuotantoa. Näistä japanilainen oli muistaakseni ihan ok, mutta Teerenpelin tuotos aivan kamalaa - sille tynnyrille kannattanee palata joskus kymmenen vuoden kuluttua.
Islayn saaren turpeiset ovat yleensä olleet hyvinkin suunmukaisia, sen enempää suosikkeja erittelemättä. Tällä hetkellä tosin on kokeilumielessä kaapissa Glenmorangien port wood ja sherry wood finistelyt, madeira wood tuli jo juotua.
Japanilaista ja suomalaistakin mallasviskiä on tullut erikoisuuksina maistettua. Japanilainen taisi olla Yamazakin ja kotimaan ihme puolestaan Teerenpelin tuotantoa. Näistä japanilainen oli muistaakseni ihan ok, mutta Teerenpelin tuotos aivan kamalaa - sille tynnyrille kannattanee palata joskus kymmenen vuoden kuluttua.
- TimoS
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 128
- Viestit: 23356
- Lauteille: Tammikuu 2005
- Paikkakunta: Hesa
- Etulaji: Shorin ryu Seibukan karate
- Sivulajit: Matayoshi kobudo
- Takalajit: Matsuoi-ha Shorinji ryu Renshinkan karate
- Yhteystiedot:
Jaa-a, en tiedä, mutta veikkaan: kyseinen seura keskittyy vain skottilaisiin mallasviskeihin ja skotlannissahan viski kirjoitetaan whisky, Irlannissa ja Amerikassa taas whiskey ja tätä on jotenkin erikseen haluttu korostaa.Jussi Häkkinen kirjoitti: Miksi hyvä, suomalainen termi "viski" ei kelpaa edes seuran nimeen?
Timo Saksholm
Karate wa kunshi no bugei
Karate wa kunshi no bugei
- TimoS
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 128
- Viestit: 23356
- Lauteille: Tammikuu 2005
- Paikkakunta: Hesa
- Etulaji: Shorin ryu Seibukan karate
- Sivulajit: Matayoshi kobudo
- Takalajit: Matsuoi-ha Shorinji ryu Renshinkan karate
- Yhteystiedot:
Joo, olihan se vähän Mutta sen täytyy johtua niistä parista Belgialaisesta trappistioluesta jotka nautin tilaisuuden jälkeen läheisessä ravintolassaMänzy kirjoitti: Oliko pää kipeä aamulla? Olen siis vain kateellinen ja yritän saada oloasi huonompaan. Törkeää anti-altruismia!
Timo Saksholm
Karate wa kunshi no bugei
Karate wa kunshi no bugei
Now drinking ketjussa Mänzy kirjoitti:
Arkiviikko ohi, viikonloppu edessä ja viskiketjun innoittamana:
Talisker 10 y.o.
Kuka keksi savustaa turvetta ja pullottaa sitä? hänelle.
Kävin kunnon viskiturneella Skotlannissa reilu vuosikymmen sitten. Aikaa tuli vietettyä noin kuukausi, ei nyt ihan kokonaan viskin parissa, mutta sinnepäin . Selvänäkin piti olla, jotta pystyin tekemään autolla pistohyökkäyksiä tislaamoihin. Tuliaisia ( itselleni ) tulikin haalittua melkoinen määrä.
Taliskerin 10 y.o. säilyi lähes pari vuotta, kunnes päätin verestää rehevää savunmakua. Tarjosin jaloa ainetta silloiselle avopuolisollenikin, johon hän totesi "Onko meillä pepsiä?". Ei ollut ja baarini sulkeutui häväistyksen edessä. Veden olisin sallinut.
Rähein pottu mitä ihastelin oli Grant's 50v, tislaamon putiikissa ajan patinoimassa puulaatikossa, vaatimattomalla etiketillä varustettuna. Hinta 6000 puntaa. Enkelten osuus on ollut melkoinen kypsytettäessä.
( tynnyrin sisällöstä haihtuu osa, joten varastointikustannusten lisäksi tavaraa on joka vuosi hieman vähemmän jäljellä )
Arkiviikko ohi, viikonloppu edessä ja viskiketjun innoittamana:
Talisker 10 y.o.
Kuka keksi savustaa turvetta ja pullottaa sitä? hänelle.
Kävin kunnon viskiturneella Skotlannissa reilu vuosikymmen sitten. Aikaa tuli vietettyä noin kuukausi, ei nyt ihan kokonaan viskin parissa, mutta sinnepäin . Selvänäkin piti olla, jotta pystyin tekemään autolla pistohyökkäyksiä tislaamoihin. Tuliaisia ( itselleni ) tulikin haalittua melkoinen määrä.
Taliskerin 10 y.o. säilyi lähes pari vuotta, kunnes päätin verestää rehevää savunmakua. Tarjosin jaloa ainetta silloiselle avopuolisollenikin, johon hän totesi "Onko meillä pepsiä?". Ei ollut ja baarini sulkeutui häväistyksen edessä. Veden olisin sallinut.
Rähein pottu mitä ihastelin oli Grant's 50v, tislaamon putiikissa ajan patinoimassa puulaatikossa, vaatimattomalla etiketillä varustettuna. Hinta 6000 puntaa. Enkelten osuus on ollut melkoinen kypsytettäessä.
( tynnyrin sisällöstä haihtuu osa, joten varastointikustannusten lisäksi tavaraa on joka vuosi hieman vähemmän jäljellä )
- Jyri Asikainen
Normalisoin.
Normalisoin.
- Mänzy
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 50
- Viestit: 4953
- Lauteille: Maaliskuu 2005
- Paikkakunta: Helsinki
- Etulaji: Bujinkan Budo Taijutsu, HEMA
- Takalajit: Brasilialainen jujutsu, historiallinen miekkailu (italialainen tyyli)
Turneesta on täälläkin päin haaveiltu! On jopa ollut kaveriporukan kanssa puhetta. Saas nyt nähdä... Pääsisi naisystäväkin nummille hevosen selkään.anton kirjoitti: Now drinking ketjussa Mänzy kirjoitti:
Arkiviikko ohi, viikonloppu edessä ja viskiketjun innoittamana:
Talisker 10 y.o.
Kuka keksi savustaa turvetta ja pullottaa sitä? hänelle.
Kävin kunnon viskiturneella Skotlannissa reilu vuosikymmen sitten. Aikaa tuli vietettyä noin kuukausi, ei nyt ihan kokonaan viskin parissa, mutta sinnepäin . Selvänäkin piti olla, jotta pystyin tekemään autolla pistohyökkäyksiä tislaamoihin. Tuliaisia ( itselleni ) tulikin haalittua melkoinen määrä.
Ei se varmastikaan ole helpoin viski juoda . Vaan ei minunkaan viskinjuontiini kuulu kuin sormustimellinen vettä.anton kirjoitti: Taliskerin 10 y.o. säilyi lähes pari vuotta, kunnes päätin verestää rehevää savunmakua. Tarjosin jaloa ainetta silloiselle avopuolisollenikin, johon hän totesi "Onko meillä pepsiä?". Ei ollut ja baarini sulkeutui häväistyksen edessä. Veden olisin sallinut.
Kuulostaa... suorastaan kohtalokkaalta! Mikähän olisi sellainen tilaisuus, jossa tuollaisen kehtaisi avata?anton kirjoitti: Rähein pottu mitä ihastelin oli Grant's 50v, tislaamon putiikissa ajan patinoimassa puulaatikossa, vaatimattomalla etiketillä varustettuna. Hinta 6000 puntaa. Enkelten osuus on ollut melkoinen kypsytettäessä.
Mänzy
Mikko Mänttäri
In the game of thrones you win, fanat ad patolg, or you die.
In the game of thrones you win, fanat ad patolg, or you die.
- Zherec
- kylkeenpotkija
- Viestit tässä aiheessa: 1
- Viestit: 1097
- Lauteille: Tammikuu 2005
- Paikkakunta: Tampere
Muutama vuosi sitten näin Turussa erään lasikaupan ikkunassa wanhan viskipullon jossa oli nätisti kirjoitettu "Whiskyä", eli olisikohan tuota sanaa käytetty ihan täälläkin.TimoS kirjoitti:Jaa-a, en tiedä, mutta veikkaan: kyseinen seura keskittyy vain skottilaisiin mallasviskeihin ja skotlannissahan viski kirjoitetaan whisky, Irlannissa ja Amerikassa taas whiskey ja tätä on jotenkin erikseen haluttu korostaa.Jussi Häkkinen kirjoitti:Miksi hyvä, suomalainen termi "viski" ei kelpaa edes seuran nimeen?
-Janne Laakso
"10% inspiration, 90% perspiration."
"10% inspiration, 90% perspiration."
Lauteilla
Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei potkulaisia ja 120 kurkkijaa