Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti.
Parhaat ravintolat
Valvoja: Valvoja
- Mika
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 20
- Viestit: 93835
- Lauteille: Joulukuu 2004
- Paikkakunta: Tampere
- Etulaji: HIIT, girya
- Sivulajit: pilates, yinjooga
- Takalajit: Tanglang
- Yhteystiedot:
Parhaat ravintolat
Kolmea kysymystä olen pidempään pohtinut.
Miksi Suomessa ei ikinä leikata pitsaa valmiiksi, koska asiakas sen joutuu sitten kuitenkin tekemään itse? Sattumoisin todistin poikkeusta tähän muutama viikko sitten, kun kaverini tarjosi meille muuttomiehille pitsat. Ulkomailla pitsani on aina viipaloitu pyytämättä.
Miksi Suomessa hanavesi maksaa?
Tässä on kyse annoksesta, joka tehdään erikseen, eikä se makaa valmiina odottamassa seuraavaa asiakasta kuten joissakin pikaruokaloissa. Jos annoksesta jättää jotakin pois, se on OK. Mutta jos sen ruoka-aineen haluaa korvata jollakin muulla ja ihan samanhintaisella ruoka-aineella, sitten pitää kaivaa kuvetta. Tätäkään logiikkaa en ymmärrä.
Miksi Suomessa ei ikinä leikata pitsaa valmiiksi, koska asiakas sen joutuu sitten kuitenkin tekemään itse? Sattumoisin todistin poikkeusta tähän muutama viikko sitten, kun kaverini tarjosi meille muuttomiehille pitsat. Ulkomailla pitsani on aina viipaloitu pyytämättä.
Miksi Suomessa hanavesi maksaa?
Tässä on kyse annoksesta, joka tehdään erikseen, eikä se makaa valmiina odottamassa seuraavaa asiakasta kuten joissakin pikaruokaloissa. Jos annoksesta jättää jotakin pois, se on OK. Mutta jos sen ruoka-aineen haluaa korvata jollakin muulla ja ihan samanhintaisella ruoka-aineella, sitten pitää kaivaa kuvetta. Tätäkään logiikkaa en ymmärrä.
- Kari Aittomäki
- päähänpotkija
- Viestit tässä aiheessa: 5
- Viestit: 16086
- Lauteille: Helmikuu 2006
- Paikkakunta: Kokkola
Parhaat ravintolat
Tosta muistuu mieleen kun asuin pätkänmatkaa eräässä hotellissa keikkojen välillä ja tutustuin talon duunareihin. Hyvää ja rentoa porukkaa vaikka osasivatkin duuninsa perinjuurin. Siinämaassa se tylyttäminen kun oli vähä niinku vakiokäytäntö ulkomaalaisia moukkia kohtaan.
Mutta mä sain jotenkin heidät sulatettua.
Kerransitte otin illalliseni paarinpuolella kun se oli sellanen ilta, pyysin sellasen ja sellasen annoksen sellasella kastikkeella.
Mereneläviä.
Nuori kokkimimmi tuli itte tiskille kertomaan ettei oikeen osaa kunnolla sitä soosia laittaa, että käviskö että hän väsäis hiukan erilaisen annoksen.
Mä sanoin että luotan taitoonsa ja kokeileppas tehdä tilaamani. Hymyilin nätisti ja likka hymyili takasin.
Mimmi teki annoksen ja voi herranjestas että se oli hyvä lautanen!
Soosi oli kovinkovin mehuisa ja innovatiivinen, lujasti hän latasi.
Viiniäkin puskivat maksutta juotavaksi, oli viinialuetta ja vaikka mä en viineistä mitää tajua, jotenkin sinäiltana se jutteli kyllä.
Olin niinsanotusti haltioissani ja menin aivan keittiöön asti kiittämään, halasin ja pussasin ja annoin tosi-ison setelin kiitokseksi.
Olinhan mä komia ja mukava mutta en elätellyt illuusioita kiitokseni merkityksestä, raha puhuu joka tasolla.
Ja pari seteliä meni myös muille duunareille.
Hyviä ja osaavia ja pirun mukavia.
Irkuissa oli toinen vastaava kokema mutta se nyt onki Irlanti.
ja voi herranjestas kuinka hyvää oli tossa venäänrajalla se paarin nakkikastikemuusi aina reissun jälkeen..
Ne paarinpitäjätkin oli niin tajuavaisia naisia..
"Haluatteko nukkua univelat pois?"
Mutta mä sain jotenkin heidät sulatettua.
Kerransitte otin illalliseni paarinpuolella kun se oli sellanen ilta, pyysin sellasen ja sellasen annoksen sellasella kastikkeella.
Mereneläviä.
Nuori kokkimimmi tuli itte tiskille kertomaan ettei oikeen osaa kunnolla sitä soosia laittaa, että käviskö että hän väsäis hiukan erilaisen annoksen.
Mä sanoin että luotan taitoonsa ja kokeileppas tehdä tilaamani. Hymyilin nätisti ja likka hymyili takasin.
Mimmi teki annoksen ja voi herranjestas että se oli hyvä lautanen!
Soosi oli kovinkovin mehuisa ja innovatiivinen, lujasti hän latasi.
Viiniäkin puskivat maksutta juotavaksi, oli viinialuetta ja vaikka mä en viineistä mitää tajua, jotenkin sinäiltana se jutteli kyllä.
Olin niinsanotusti haltioissani ja menin aivan keittiöön asti kiittämään, halasin ja pussasin ja annoin tosi-ison setelin kiitokseksi.
Olinhan mä komia ja mukava mutta en elätellyt illuusioita kiitokseni merkityksestä, raha puhuu joka tasolla.
Ja pari seteliä meni myös muille duunareille.
Hyviä ja osaavia ja pirun mukavia.
Irkuissa oli toinen vastaava kokema mutta se nyt onki Irlanti.
ja voi herranjestas kuinka hyvää oli tossa venäänrajalla se paarin nakkikastikemuusi aina reissun jälkeen..
Ne paarinpitäjätkin oli niin tajuavaisia naisia..
"Haluatteko nukkua univelat pois?"
- MikaM
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 5
- Viestit: 5292
- Lauteille: Marraskuu 2009
- Paikkakunta: Naantali
- Etulaji: Jumppa
Parhaat ravintolat
Kaimalle:
pitsajuttu ei itseä ainakaan keikauta, kun leikkaan aina omat suupalat kuitenkin. Ehkä siksi?
Vesi maksaa, jotta saadaan kuluja katettua. Tiedän, simppeli vastaus, mutta mietipä itse loput. Eikähän se likikään joka paikassa maksa. Ja joskus sillä maksulla ajetaan ei-toivottu aines muuallen.
Viimesestä samaa mieltä. "Tässä ravintolassa menuu on tällainen ja asiakkaan toiveet ei kiinnosta, vaikka olis allergia tms"
Karilta jäi kertomatta hyvän kokemuksen sijainti.
Omista kokemuksista päällimmäiset liittyvät Tansaniaan. 80-luvulla Oyster Bay hotellin Lobster Thermidor ei häivy muistoista. Keitetty öljytynnyrissä takapihalla, keskellä satavuotiaita kilpikonnia (eläviä, omistajan lemmikkejä), parhautta.
Melko lähellä Jangwani hotellin omistajan itse tekemä Eisbein, joka piti tilatakin viikkoa ennen. Tämä 2000-luvulla.
Paahdettua vasikkaa Triestessä, en millään muista ravintolan nimeä.
Onhan näitä.
pitsajuttu ei itseä ainakaan keikauta, kun leikkaan aina omat suupalat kuitenkin. Ehkä siksi?
Vesi maksaa, jotta saadaan kuluja katettua. Tiedän, simppeli vastaus, mutta mietipä itse loput. Eikähän se likikään joka paikassa maksa. Ja joskus sillä maksulla ajetaan ei-toivottu aines muuallen.
Viimesestä samaa mieltä. "Tässä ravintolassa menuu on tällainen ja asiakkaan toiveet ei kiinnosta, vaikka olis allergia tms"
Karilta jäi kertomatta hyvän kokemuksen sijainti.
Omista kokemuksista päällimmäiset liittyvät Tansaniaan. 80-luvulla Oyster Bay hotellin Lobster Thermidor ei häivy muistoista. Keitetty öljytynnyrissä takapihalla, keskellä satavuotiaita kilpikonnia (eläviä, omistajan lemmikkejä), parhautta.
Melko lähellä Jangwani hotellin omistajan itse tekemä Eisbein, joka piti tilatakin viikkoa ennen. Tämä 2000-luvulla.
Paahdettua vasikkaa Triestessä, en millään muista ravintolan nimeä.
Onhan näitä.
“Maamiinat kioskeihin”
RadioRock
RadioRock
-
- kylkeenpotkija
- Viestit tässä aiheessa: 7
- Viestit: 2037
- Lauteille: Tammikuu 2008
- Paikkakunta: Helsinki
- Etulaji: Thainyrkkeily
- Sivulajit: Potkunyrkkeily; nyrkkeily
Parhaat ravintolat
Mikkeliin jos eksytte, niin Kenkävero https://www.kenkavero.fi/ on ihan ehdoton, talon burgeri on julmetun hyvää! Plussana kaunis talo, jonka terassilla on kiva syödä ja siellä on myös muutamia myymälöitä, josta saa tuliaisetkin vielä mukaan. Sitä kesäistä lähiruokabuffettia (29,50€/hlö) pitää kyllä testata joku kerta, se näyttää kyllä tosi hyvälle. On alut ja pääruoat ja jälkkäri ja kahvi/tee kuuluu hintaan. Toi burgeri oli 15 euroa ja oli kyllä hyvä; se valkosipulikastike oli taivaallista.
Frankly my dear, I don`t give a damn.
-
- kylkeenpotkija
- Viestit tässä aiheessa: 6
- Viestit: 1621
- Lauteille: Heinäkuu 2009
- Paikkakunta: Klaukkala.
Parhaat ravintolat
Ravintola Toca suomalais-italialainen ravintola, edullinen esim kolmen ruokalajin menu 45 €siihen viinit/oluet 28 €. Meillä oli alkuun sieniä ja polentaa, todella hyvä annos, loistavasti suolattu. Pääruoka punakaurista, pinaattia, paistoliemestä redu, jälkkäriksi kurpitsaa, suklaata, tillijäätelöä yms. Hyvät ruoat ja todella hyvä palvelu, vahva suositus.
- Mika
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 20
- Viestit: 93835
- Lauteille: Joulukuu 2004
- Paikkakunta: Tampere
- Etulaji: HIIT, girya
- Sivulajit: pilates, yinjooga
- Takalajit: Tanglang
- Yhteystiedot:
Parhaat ravintolat
Perhana, olin varma että olin vastannut tähän. Enpä ollut, sori. Eli pidän tätä uskottavana teoriana.
Ja tämä tuli mieleeni pari päivää sitten, kun katsoin jotakin leffaa tai sarjaa, jossa joku hahmo luokitteli jonkin ihmisen vähän kuin Liitto-orava kutsui Paasosta alalauteilla istujaksi. Tämä sanoi: "He's one of those people who eats pizza with a knife and a fork."
Suomalainen pitsa on lähes aina niin ohutpohjaista, ettei se pysy kasassa ilman tukea. Monessa muussa maassa on toisin. Meillä pannupitsa on jossakin muualla tavallinen pitsa. Deep dish on tosi paksu pohja. Thin crust on sellainen ohut pohja, joka meillä on standardi, paitsi että thin crust on yleensä rapea.
Velipoikani löysi täältä vanhempiemme luota vanhan nimilappuni, kun olin Domino's:ssa töissä opiskeluaikoina. "Minä kyllä tiedän näistä asioista."
- Pyrkele
- kylkeenpotkija
- Viestit tässä aiheessa: 1
- Viestit: 1999
- Lauteille: Huhtikuu 2006
- Paikkakunta: Rovaniemi
- Etulaji: Tai shin mun
- Sivulajit: Pena
- Takalajit: Mave
Parhaat ravintolat
Ollaan pariin otteeseen käyty paikallisessa Ravintola Nilissä juhlistamassa hääpäivää heidän menullaan. Ensimmäinen kerta oli erinomainen (tammikuussa) toinen kerta kehnohko (joulukuussa) ja kolms kerta oli hyvä, muttei mieleenpainuva.
Tuon toisen kerran kehnouden selittää sesongilla ja kausityöntekijöillä. Valitettavasti tarjoilijat eivät osanneet kertoa ruuista mitään ja taisipa väittää alkuruuan viinin olevan caberneta kun kuitenkin tiedossa oli viinin olevan valkoista.
Toisaalta oma moka, mitäs mentiin pahimpana sesonkina. Toisaalta jos menun lahjakortti lupaa aterian olevan "De Luxe-tason hemmottelupaketti" odottaisin edes ruuista selviävän pitäisikö niiden olla lämpimiä vai kylmiä.
Mutta oikeasti tuo on hyvä ravintola. Ja palvelu on kyllä pääsääntöisesti tasokasta.
Eriyisesti ensimmäisellä kerralla sattui kyllä tähdet kohdalleen. Saimme siis häälahjaksi lahjakortin tuonne tuolloin.
kesällä on avattu sitten tänne uusi tuttavuus, Ravintola Gustav
https://www.gustavkitchenbar.fi/
https://businessrovaniemi.fi/news/Gusta ... f4e0896b2d
https://www.kauppalehti.fi/uutiset/ravi ... ed2323d13e (maksumuuri jne.)
Ja pakko sanoa että ainakin omalle kohdalle nuo jutut ovat osoittautuneet paikkaansapitäviksi.
Annokset toki pieniä, mutta näinhän se on heillä tarkoituskin. Kaikesta laadusta huolimatta annosten hinnat ovat sellaisia että annoksia ottaa useamman. Ja esim. edellisen listan paistettu rautu oli aivan täydellinen. Lisäksi drinkkilistasta löytyi ainakin itselleni sopivia juomia.
Ja sama latu kyllä näkyi heidän lounaassaan. Ainakin yhden kerran perusteella. Aivan käsittämättömän maukasta sienimureketta sain tuolta.
Oon siis fani
Tuon toisen kerran kehnouden selittää sesongilla ja kausityöntekijöillä. Valitettavasti tarjoilijat eivät osanneet kertoa ruuista mitään ja taisipa väittää alkuruuan viinin olevan caberneta kun kuitenkin tiedossa oli viinin olevan valkoista.
Toisaalta oma moka, mitäs mentiin pahimpana sesonkina. Toisaalta jos menun lahjakortti lupaa aterian olevan "De Luxe-tason hemmottelupaketti" odottaisin edes ruuista selviävän pitäisikö niiden olla lämpimiä vai kylmiä.
Mutta oikeasti tuo on hyvä ravintola. Ja palvelu on kyllä pääsääntöisesti tasokasta.
Eriyisesti ensimmäisellä kerralla sattui kyllä tähdet kohdalleen. Saimme siis häälahjaksi lahjakortin tuonne tuolloin.
kesällä on avattu sitten tänne uusi tuttavuus, Ravintola Gustav
https://www.gustavkitchenbar.fi/
https://businessrovaniemi.fi/news/Gusta ... f4e0896b2d
https://www.kauppalehti.fi/uutiset/ravi ... ed2323d13e (maksumuuri jne.)
Ja pakko sanoa että ainakin omalle kohdalle nuo jutut ovat osoittautuneet paikkaansapitäviksi.
Annokset toki pieniä, mutta näinhän se on heillä tarkoituskin. Kaikesta laadusta huolimatta annosten hinnat ovat sellaisia että annoksia ottaa useamman. Ja esim. edellisen listan paistettu rautu oli aivan täydellinen. Lisäksi drinkkilistasta löytyi ainakin itselleni sopivia juomia.
Ja sama latu kyllä näkyi heidän lounaassaan. Ainakin yhden kerran perusteella. Aivan käsittämättömän maukasta sienimureketta sain tuolta.
Oon siis fani
"Homoläppä on parasta. Ja tissit"
-Pyry Parviainen; Kulttuurivaikuttaja ja älykkö.
Meidät löytää myös instasta https://www.instagram.com/taishinmun/
-Pyry Parviainen; Kulttuurivaikuttaja ja älykkö.
Meidät löytää myös instasta https://www.instagram.com/taishinmun/
-
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 10
- Viestit: 20822
- Lauteille: Joulukuu 2007
Parhaat ravintolat
Täällä Loviisassa meitä imarrellaan sataprosenttosella varmuudella. Joka paikka on upea paikka.
Naapurista, Porvoosta, suosittelen Meat Districtia ja suosittelen sitä niin vahvasti, että väitän että kannattaa tehdä esim Helsingistä päiväreissu Porvooseen ja testata vähän Meat Districtia.
Reissun voi kruunata drinkillä Kliffa & Klubissa, jossa ihan päällikkötason baarimikot.
En voi riittävästi alleviivata näiden molempien suositusten vakavuutta. Puhutaan badass-laatuhommelijutskista.
Tai sitten voi skipata kaikki nuo ja tulla Loviisaan moikkaamaan allekirjoittanutta! Ehkä kuitenkin enemmän suosittelen noita Porvoon meininkejä ja suosittelenkin vahvasti!
Kyllä täältäkin löytyy!
Naapurista, Porvoosta, suosittelen Meat Districtia ja suosittelen sitä niin vahvasti, että väitän että kannattaa tehdä esim Helsingistä päiväreissu Porvooseen ja testata vähän Meat Districtia.
Reissun voi kruunata drinkillä Kliffa & Klubissa, jossa ihan päällikkötason baarimikot.
En voi riittävästi alleviivata näiden molempien suositusten vakavuutta. Puhutaan badass-laatuhommelijutskista.
Tai sitten voi skipata kaikki nuo ja tulla Loviisaan moikkaamaan allekirjoittanutta! Ehkä kuitenkin enemmän suosittelen noita Porvoon meininkejä ja suosittelenkin vahvasti!
Kyllä täältäkin löytyy!
- Kari Aittomäki
- päähänpotkija
- Viestit tässä aiheessa: 5
- Viestit: 16086
- Lauteille: Helmikuu 2006
- Paikkakunta: Kokkola
Parhaat ravintolat
Voi perhana kun pääsis vielä syömään kunnon kinukkimustekalaa!
Täältä ei saa eikä viitti kauas lähteä.
Mun ravintolakontaktit painottuu nouto-pizzeriaan ja siihenki 4-5x vuosi.
Täältä ei saa eikä viitti kauas lähteä.
Mun ravintolakontaktit painottuu nouto-pizzeriaan ja siihenki 4-5x vuosi.
- Mika
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 20
- Viestit: 93835
- Lauteille: Joulukuu 2004
- Paikkakunta: Tampere
- Etulaji: HIIT, girya
- Sivulajit: pilates, yinjooga
- Takalajit: Tanglang
- Yhteystiedot:
Parhaat ravintolat
Katajanokan Kasino oli uusi ja varsin miellyttävä tuttavuus. Kaikin puolin kokemus jätti hyvän maun.
https://www.katajanokankasino.fi
https://www.katajanokankasino.fi
- AlexMachine
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 5
- Viestit: 6424
- Lauteille: Elokuu 2006
- Paikkakunta: Vaasa
- Etulaji: Nyrkkeily
- Sivulajit: Sra, IDPA
- Takalajit: Mil Fight, Pekiti Tirsia, Escrima
Parhaat ravintolat
Ravintola Hejm Vaasassa. Pääsi juuri sijalle 45 Suomen parhaiden ravintoloiden listalle (mielestäni sijoitus olisi pitänyt olla jossa 30 paikkeilla vähintään)
Vetivät pari viikkoa sitten kovan setin. 4 vuoden kokki kisan voittajaa tehneet pitkän menun juomineen ja kaikki keittiössä. Yksi parhaita mitä olen syönyt kymmenen vuoden aikana (ja niitä paikkoja on monta...)
Vetivät pari viikkoa sitten kovan setin. 4 vuoden kokki kisan voittajaa tehneet pitkän menun juomineen ja kaikki keittiössä. Yksi parhaita mitä olen syönyt kymmenen vuoden aikana (ja niitä paikkoja on monta...)
The beatings will continue until morale improves.
-
- kylkeenpotkija
- Viestit tässä aiheessa: 7
- Viestit: 2037
- Lauteille: Tammikuu 2008
- Paikkakunta: Helsinki
- Etulaji: Thainyrkkeily
- Sivulajit: Potkunyrkkeily; nyrkkeily
Ravintolassa syöminen; kokemuksia ja suosituksia
En löytänyt ketjua tästä, niin tein uuden. Eli kokemuksia ja suosituksia ravintoloista. Ja mainitaan sitten paikka myös, eikä vaan ravintolaa.
Suosikkina on jo pitkään ollut Helsingissä sijaitseva Belge. Erinomaisia simpukkaruokia, vallankin nyt, kun siellä on taas meneillään simpukkaviikot marraskuun puolelle saakka. Jos vaan tykkää simpukoista, niin sinne mars. Ne on jumalaisen hyviä ja ne maalaisranskalaiset ja se dippi; nam!
Nyt perjantaina ollaan menossa työkaverin läksiäisiä viettämään ravintola Zinnkelleriin, Helsingissä siis; saksalaista ruokaa tiedossa. Eläkkeelle jäävän toiveesta menemme sinne. En ole aiemmin käynyt, listaa tuossa lueskelin ja taidan ottaa hiillostettua meribassifileetä ja piparjuurivoita, varhaisperunaa (sitä jälkimmäistä tosin tuskin on, mutta anyway). Tuli ihan nälkä listaa lukiessa...
Mitä hyviä ravintolasuosituksia teillä olisi Helsinkiin? Tarkoitus mennä miehen täysiä kymppejä juhlistamaan pienellä porukalla, niin mihinköhän sitä menis...?
Suosikkina on jo pitkään ollut Helsingissä sijaitseva Belge. Erinomaisia simpukkaruokia, vallankin nyt, kun siellä on taas meneillään simpukkaviikot marraskuun puolelle saakka. Jos vaan tykkää simpukoista, niin sinne mars. Ne on jumalaisen hyviä ja ne maalaisranskalaiset ja se dippi; nam!
Nyt perjantaina ollaan menossa työkaverin läksiäisiä viettämään ravintola Zinnkelleriin, Helsingissä siis; saksalaista ruokaa tiedossa. Eläkkeelle jäävän toiveesta menemme sinne. En ole aiemmin käynyt, listaa tuossa lueskelin ja taidan ottaa hiillostettua meribassifileetä ja piparjuurivoita, varhaisperunaa (sitä jälkimmäistä tosin tuskin on, mutta anyway). Tuli ihan nälkä listaa lukiessa...
Mitä hyviä ravintolasuosituksia teillä olisi Helsinkiin? Tarkoitus mennä miehen täysiä kymppejä juhlistamaan pienellä porukalla, niin mihinköhän sitä menis...?
Frankly my dear, I don`t give a damn.
- MikaM
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 5
- Viestit: 5292
- Lauteille: Marraskuu 2009
- Paikkakunta: Naantali
- Etulaji: Jumppa
Ravintolassa syöminen; kokemuksia ja suosituksia
Tuonne https://www.potku.net/forum/viewtopic.p ... &start=165 olet itsekin kirjoitellut.
Valvomo: Ketjut nyt yhtdistetty. MikaM:n edellinen taitaa olla vastaus toukokuiseen AlexMachinen viestiin. Tämä viesti taas katarin viestiin.
Valvomo: Ketjut nyt yhtdistetty. MikaM:n edellinen taitaa olla vastaus toukokuiseen AlexMachinen viestiin. Tämä viesti taas katarin viestiin.
“Maamiinat kioskeihin”
RadioRock
RadioRock
Lauteilla
Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei potkulaisia ja 72 kurkkijaa