Vastaavanlaista kuin El Bullissa, joka - ehkä vähän yllättäen - on pudonnut kakkoseksi. Onkohan Ferran Adria jotenkin alkanut lipsua..? Nomassa on sentään vain 3kk jonotuslista (ja on Tanskassa), joten pääsee ehdottomasti "käyn tuolla" -listalleni. Pitääpä siis laittaa kahden hengen varaus.bodyguard kirjoitti:Kattoko kukaan YLE:lta tullutta dokkaria tuosta ykkoseksi rankatusta Noma:sta? Aika HC- meininkia. Ravintola aina taynna, 40 vierasta ja 40 henkilokuntaan kuuluvaa. 3kk jonotuslista. Tuolla ravintola pysyy juuri ja juuri omillaan ja mitaan kaytannon mahdollisuutta tehda suurempaa voittoa ei ole. Melkoista perfektionismia tuo ruoan teko ja asettelukinbodyguard kirjoitti: Maailman 50 parasta taas valittu. Chez Dominique sijalla 23. Hieman yllättävää tuo Espanjalaisten ravintoloiden jyrääminen verrattuna vaikka Italialaisiin.
http://www.guardian.co.uk/lifeandstyle/ ... rants-2010" onclick="window.open(this.href);return false;
Minua ei ihmetytä yhtään espanjalaisten jyräys, trendi on ollut selvä jo vuosien ajan.