Nyt voit liittyä etupotkijaksi näppärästi ja nopeasti PayPalin kautta tästä linkistä. Tukemalla Potkua pidät sivustoa pystyssä. :)

Kuva

Antti Nurmen itsepuolustusseminaari Keravalla 26.2.

Näytökset, kurssit, leirit, seminaarit, kilpailut, harjoittelukaveria etsitään jne.

Valvoja: Valvoja

Vastaa
AhjoTrainingCenter
joukkopotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 36
Lauteille: Heinäkuu 2014
Paikkakunta: Kerava
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

Antti Nurmen itsepuolustusseminaari Keravalla 26.2.

#1

Viesti AhjoTrainingCenter » helmi 12, 2020, 13.20

Antti Nurmen itsepuolustusseminaari Ahjolla keskiviikkona 26.2. (Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta itsepuolustuksesta tai sen harjoittelusta. )

Lähde mukaan seminaariimme. Saat käytännön ratkaisuja ja tietoa siitä, miten väkivaltaa on mahdollista torjua. Kun tilanne yllättää, toiminta-aikaa on vain hetki. Silloin tehokkaimmat ratkaisut ovat ainoa tie selviytymiseen.

Defcon on yksinkertainen itsepuolustus-, voimankäyttö- ja lähitaistelumenetelmä.

Lähtökohtana on ollut luoda itsepuolustusjärjestelmä, joka todella toimii. Defcon pohjautuu todellisessa elämässä saatuihin kokemuksiin: niitä analysoimalla järjestelmään on valikoitunut tehokkaimmat, hätävarjelu -tilanteissa toimivat itsepuolustustekniikat ja ratkaisumallit. Tekniikoita ja harjoittelumenetelmiä on hiottu vuosien varrella toimiviksi

Laji on optimoitu juuri tämän päivän todellisiin arjen uhkiin ja on kansainvälisesti erittäin korkealle arvostettu realistinen itsepuolustusmenetelmä.

Defcon on erinomainen valinta ihmiselle, jonka tavoite on oppia tehokasta itsepuolustusta nopeasti.

Kouluttaja Antti Nurmi:
- Defcon lajin kehittäjä
- Defendo Alliance I.D.D.I 4Dan mustavyö
- Defcon Blue Director, Voimankäytön kouluttaja
- Toiminut turvallisuusalalla v.97-
- Toiminut esimiehenä ja turvallisuuspäällikkönä lukuisissa yökerhoissa ja massatapahtumissa mm.Ruisrock, Idols, Talent, Pori jazz yms..
- Yli 20v kokemus kamppailulajeista
Antti Nurmi on tunnettu itsepuolustus kouluttaja Suomessa ja ulkomailla. Nurmen opeissa on ollut tuhansia ihmisiä ympäri maailmaa, Siviilejä, Poliiseja, armeijoita lukuisissa maissa. Ghana, Nigeria, USA, Thaimaa, Kuwait, Ruotsi, Puola, Unkari, Irlanti...

Seminaarilla käsitellään arkielämän uhkatilanteita, perehdytään yksinkertaiseen itsepuolustuksen taktiikkaan, sekä harjoitellaan ratkaisuja fyysisiin hyökkäyksiin.

Seminaari on tarkoitettu kaikille naisille ja miehille sekä +16v lapsille (aikuisen seurassa) jotka haluavat oppia itsepuolustusta. Itsepuolustuskurssilla saat itseluottamusta ja tärkeää tietoa miten voit vältää väkivalta tilanteen ja miten sen aikana pitäisi toimia. Seminaari on avoinna niin kokoneille kamppailijoille taikka aloittelijoille.

Tapahtuma Facebookissa:

Seminaarin hinta :
Ahjo & TFW: 30 €
Ulkopuoliset: 40 €

Paikka:
Ahjo Training Center
Palopellonkatu 7
04250 Kerava
https://ahjotrainingcenter.fi/


Vastaa

Lauteilla

Potkulaisia lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 kurkkijaa