Etsitkö kamppailuharrastusta? Aloita suoraan tästä uusi aihe valmiiden kysymysten kanssa ja odota, kun konkarit vastaavat sinulle. :boxing2:

Okinawa Goju-Ryu Karaten alkeiskurssi alkaa Tammikuussa 2022 Tampereella

Näytökset, kurssit, leirit, seminaarit, kilpailut, harjoittelukaveria etsitään jne.

Valvoja: Valvoja

Gojulainen
aloituspotkija
aloituspotkija
Viestit: 2
Lauteille: Lokakuu 2021
Tykännyt: 0
Tykätty: 2 kertaa

Okinawa Goju-Ryu Karaten alkeiskurssi alkaa Maaliskuussa 2022 Tampereella

Viesti Gojulainen »

Tammikuun kurssin aloitusta siirretään koska harrastetilat on suljettu. Tavoite on aloittaa kurssi maaliskuussa viikolla 10, 7-13.3 , jos vain liikuntatilat aukeaa.
Gojulainen
aloituspotkija
aloituspotkija
Viestit: 2
Lauteille: Lokakuu 2021
Tykännyt: 0
Tykätty: 2 kertaa

Okinawa Goju-Ryu Karaten alkeiskurssi alkaakin Helmikuun 14. 2022 Tampereella

Viesti Gojulainen »

Tilat avautuivatkin nopeammin, niin uusi alkeiskurssi alkaa 14.2 klo 18 Hervannan vapaa-aikakeskuksessa Salissa 132. Mukaan voi tulla muutaman viikon aikana, aloitellaan rennosti. Pukuhuoneet löytyy Vapaa-aikakeskuksen käytävältä, verkkarit ja T-paita riittää alkuun. Harjoitukset alkaa aina tasalta, joten kannattaa tulla ajoissa paikalle, että kerkeää vaihtaa varusteet sekä pestä ja kuivata jalat. Harjoituksissa ollaan avojaloin. Kaikki korut ja lävistykset tule ottaa harjoitusten ajaksi pois sekä kynnet leikataan lyhyeksi, ettei tule vahinkoja.
Tervetuloa mukavaan porukkaan ja tutustumaan mielenkiintoiseen harrastukseen.

Alkeiskurssilla opetellaan alkuun Goju-ryu:n perusteita - peruslyöntejä, potkuja, torjuntoja ja asentoja sekä harjoitteita. Tavoitteena on oppia perusteet niin, että pystyy turvallisesti osallistumaan jatkotreeneihin ja leireille. Alkeiskurssin lopussa on ollut mahdollisuus suorittaa keltainen vyö.

Lisätietoja : ogkk-finland.yhdistysavain.fi

Seuraajat

Gojulainen