Esittelyt

Löylyttelyä yli lajirajojen. Kaikkien kamppailulajien yhteisalue.

Ylipotkijat: Totte, TimoS, JanneM, Mjölnir, Tyttö

Kuvake
luupää
päähänpotkija
Viestit ketjussa: 1
Viestit: 5647
Lauteille: marras 20, 2006

Esittelyt

#946

Viesti luupää » huhti 18, 2017, 13.32

Vanhakankea kirjoitti:'Guess whos back back' Not so slim shady.

Sent from my SM-G903F using TapatalkDude... :smt003

Kuvake
Vanhakankea
kylkeenpotkija
Viestit ketjussa: 6
Viestit: 3391
Lauteille: helmi 6, 2010

Re: Esittelyt

#947

Viesti Vanhakankea » huhti 18, 2017, 13.57Sent from my SM-G903F using Tapatalk
* Entinen idealisti - nykyinen nihilisti
** Suoraan huipulle pääsee vain oikotietä

Kuvake
Kiehinen
sääreenpotkija
Viestit ketjussa: 1
Viestit: 57
Lauteille: elo 24, 2017
Etulaji: Sambo
Sivulajit: Karate, MMA
Takalajit: Kraw Maga, KAS-PIN

Esittelyt

#948

Viesti Kiehinen » elo 26, 2017, 08.40

Saksalainen miekoilla käytävä kaksintaistelu kiehtoo oleellisesti. Silloin kun vielä niitä suoritettiin, oli koulukunnassa arvostetuin se, jolla oli kasvoissa eniten arpia. Elettiin 1800 lukua. Samoihin aikoihin Saksa lähetti siirtomaahansa Afrikkaan rankaisuretkikunnan. Minulta löytyy Venetsialainen pistinmiekka, jota säilytän vain omistamisen halusta. Heittokirveet, kuten tapparat kiehtoo myöskin. Harjoittelen välillä heittokirveiden heittoa. Viimeksi Virossa noin pari viikkoa sitten. Paikka on lähellä Kosea, noin 40 Tallinnasta. Paikka tunnetaan "Viikinki kylänä". Saa hyvää ruokaakin, niin ja viinaa!

Kyllä, olen luonnossa liikkuja. Mukana jäniskaudella on jousi, ja joskus ihan vaan haulikko. Taskussa metsästyskortti ja vyöllä puukko, jonka kahva ei ole puuta. Eli en huoli puukoissa amatöörimalleja joiden kahva halkeaa, kun teet polttopuita. Kahvan on oltava kumia, elämmehän 2000 lukua. Päässä on kesällä Boonie. Tietysti kuminauhalenkeillä joihin saa haulikonpanoksia. Talvella sissipipo. Kalvomaiharit ovat laitosten käytävillä kulkevien sieluttomien luopioiden kenkiä. Maiharissa kuuluu olla pintamateriaalina nahkaa, jota voi voidella mehiläisvahalla.

Tappelun alkaessa tykkään potkaista mieluiten munille. Sodan syttyessä isken puukolla mieluiten selkään. Mielestäni tiedustelijaryhmän tarkka-ampuja on surkein rooli mitä voi armeijassa olla. Siksi, koska heillä ei ole kuin ehkä vähäisiä määriä pentriittiä mukanaan. Pitää olla heksotolia, ja todella paljon. Jekkulankaa tulee jättää jälkeensä, ja kun eläin tai ihminen sen onnistuu ala-raajallaan siirtämään, iskee jousi iskurin liikkeelle, saattaen sen voimalla nalliin, joka puolestaan sytyttää heksotolin. Seuraa näytös, kun useampi kourallinen jousiteräksestä valmistettuja hauleja leviää ympäristöön, repien kaikkien elollisten kudokset S-marketin myymän paseeratun tomaattikastikkeen näköiseksi verisohjoksi.

-Kiehinen, Wild Warrior.jpg.
Kotiapteekin tarpeisiin valkosipulia lisätään runsaasti viinan mausteeksi. Rohto valmistuu viikossa ja sitä nautitaan lusikallisittain.

Kari Aittomäki
päähänpotkija
Viestit ketjussa: 1
Viestit: 11197
Lauteille: helmi 24, 2006
Paikkakunta: Kokkola

Esittelyt

#949

Viesti Kari Aittomäki » elo 26, 2017, 16.20

No tervetuloa vain.
Kun nyt sakemannimiekka kiinnostaa, niin lienet jo tutustunut EJMAS:n?
Sieltä löytyy korkeatasoisia artikkeleja oikeastaan kaikesta, myös länsimaisesta miekankäytöstä.
Se arpienhankintalaji elää tietääkseni yhä, eräänlaista viiltomeikkailua. Mark Twain on asiasta kirjoittanut, niiltäajoin kun Saksan sotilasperinne oli jykevän preussilainen ja arvet ylpeydenaihe. Oli kuitenkin lähinnä ylimystönuorukaisten imagonrakentelua.

Myös heittokirveistä on juttua:
Kuva

Kyseinen peli on francesca, frankkien heittokirves, aikamoisen tomahawk. Itseasiassa ranskalaiset tiettävästi kertovat esi-isiensä esitelleen kyseisen aseen metsäintiaaneille.
On muuten tarkka ja jumalattoman kovatällinen heittoase.
Itselläni on teräheitto jollainlailla hallussa (koska veitsenheitto) ja varsiheitto pahasti hakusessa.

Erämiehiä aina tarvitaan, etenkin nyt kun eräs monivuotinen asiantuntija on peruuttanut takas omaan maailmaansa eikä enää taritse.
Sissijutuista ei ole kovin päästy nauttimaankaan eli tervetuloa senkin edestä.
Sissiromantiikka muuten karisi ihan yleisjutuistakin 1980 -> kun SAS tuli julkisuuteen ja erikoissotilaat erikoisine erikoislaskuvarjoineen nousi ikäänkuin framille.

Munillepotkusta..
Oletko pudottanut tai itse pudonnut niinkuin oikeasti?
Mä en juuri enää vaivautunu heti kun kekkasin että enimmin jätkät vaan säikähtää.. muakin on potkittu sinnepä'in aivan epätoivon vimmalla ja vaikutus on ollu lähinnä luokkaa ärtyneenhuvittunut.
Mutta se on tietysti vaan minä.

Eli teretulemas.Palaa sivulle Sauna

Lauteilla

Potkulaisia lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 kurkkijaa