Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva

Nyt pelaan

Pannu aina kuumana ja pöydissä tilaa. Keskustelua kamppailulajien ulkopuolelta huumoria unohtamatta. :)

Valvoja: Valvoja

Vastaa
Kuvake
DeusVult
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 51
Viestit: 8462
Lauteille: Kesäkuu 2007
Paikkakunta: Helsinki
Tykännyt: 44 kertaa
Tykätty: 57 kertaa

Nyt pelaan

#1336

Viesti DeusVult » touko 21, 2013, 11.32

Neverwinter Nights 2:

Kokeiltiin että oisko tässä ollu aineksia kaveriporukan moninpeliksi. Ei ollut kun ei se toiminut. Eikä ollut aineksia myöskään yksinpeliksi. Mä vieläpä tykkään fantasiapeleistä, mutta tää ei nyt kolahtanut ollenkaan. Käyttöliittymä - lähinnä kameran liikuttamisen osalta - tuntui kankealta ja vaikealta, eikä siihen tottunut ollenkaan sen ehkä 4-5 tunnin aikana jonka pelaamiseen uhrasin.

Tunnelma jäi todella latteaksi: peli tuntuu jotenkin todella lautapelimäiseltä, tosin sillä erotuksella että lautepeleissäkin on yleensä vahvempi immersio. Nykystandardien mukaan heikko grafiikka ei ainakaan auttanyt tässä.

Pelimaailma on epäuskottava: vähän matkan päässä kotikylästä on suo täynnä jotain älyllisiä mutta vihamielisiä käärmeolioita, lähistöllä on hautausmaa täynnä vihaisia luurankoja jne. Kukaan ei tiedä miksi. Tuntuu absurdilta että joku oikeasti voisi elää tällaisessa maailmassa, jossa hirviöt syövät sinut heti jos erehdyt 200 metriä väärään suuntaan kotiovelta, eikä kukaan edes pidä sitä mitenkään tavattomana.

Kaiken kaikkiaan tuntui että peli on kehitetty etupäässä jonkinlaiseksi roolipelialustaksi tai developer tooliksi tee-se-itse-miehille. Taistelusäännöt ja excelit on olemassa, jonkinlaiset maastotkin, mutta se "oletusseikkailu" on lyöty nopeasti siihen päälle ikäänkuin vain esimerkin vuoksi, eikä siitä ole yritettykään saada tarinankerronnallisesti mitenkään erityisen kiinnostavaa. Ei jatkoon. [-(

Jos haluaa tietokoneella fantsuropettaa kolmannessa persoonassa, homman nimi on Dragon Age: Origins tai Drakensang: River of Time. Viimeksi mainittu oli ainakin allekirjoittaneelle täysin nevahööd, mutta painii itse asiassa Dragon Agen kanssa samassa sarjassa (joskaan ei ole näistä kahdesta välttämättä se parempi). Jos et usko niin kokeile ja ylläty. Iso plussa tulee suht´ järkevän näköisinä ja kokoisina koko pelin pysyvistä aseista ja haarniskoista - kolmiteräisiin ja kaksihaaraisiin Adamantium Dragonscale Planetmetal whatever taikamiekkoihin ei sorruta kuin vasta ehkä pelin ihan loppupuolella.

Alien Swarm:

Loistava ilmaispeli Steamista! Ylhäältäpäin kuvatta räiskintää, jossa 1-4 pelaajaa eli avaruusmariinia tai mitä lie vyöryttää teräväkyntisten avaruuspetojen valtaamaa tukikohtaa. Valittavana on toistakymmentä eri asetta, perusrynkystä raidepyssyyn ja liekinheittimeen ja niin eespäin. Pelaaminen on yksinkertaista mutta viihdyttävää, ja armoton (mutta säädettävä) vaikeustaso edellyttää ihan oikeaa ryhmätyötä. Sooloilijat syödään nopeammin kuin ehtivät kissaa san... Itse kokeilin aluksi hieman varauksella, koskapa "spacemarines vs aliens" ei teemana ole ihan se oma huippusuosikki, mutta yllätyin positiivisesti. Peli on hulvaton eikä vaadi ajallista satsaamista juuri sen enempää kuin turhaa aivotyöskentelyäkään. :jepa:

Silent Hunter 5:

Nyt löytyi peli vahvalla tunnelmalla. :D Vuonna 2010 julkaistu U-boot simulaattori puhuttelee vuoren varmasti kaikkia jotka vä-hän-kään kokevat mielihalua istua hiiren hiljaa p4skanhajuisessa rautaputkessa, kuunnellen sydän kurkussa vedenpaineessa rutisevaa runkoa ja yläpuolella kaartelevan hävittäjälaivan moottoreita.

Uutuutena tässä - verrattuna aiempiin osiin - pelaajan pitää oikeasti juosta sukellusveneessä edestakaisin ja antaa käskyjä miehistölle. Jos haluat torniin, sinne on oikeasti kiivettävä, ja jos haluat räplätä radioa, sinne pitää juosta ihan konreettisesti. Enää ei teleporttailla asemalta toiselle silmänräpäyksessä tai anneta käskyjä telepaattisesti.

Grafiikka on levottoman hieno, vesi roiskuu kameraan aidon näköisesti, sää efektit näyttävät oikeilta, vesi on läpikuultavaa, räjähdykset hienoja, vaikea keksiä moitittavaa.

Kampanja on ilmeisesti jollain tavalla dynaaminen, mutta en ole pelannut vielä niin paljon että tietäisin. Vaikeusaste eli realismi on vapaasti määriteltävissä, helpoimmillaan osoitetaan kohdetta ja ammutaan, vaikeimmillaan tihrustetaan laivaa huonosta kulmasta keikkuvan ja märän periskoopin läpi, tunnistuskirjaa samalla selaten ja aseupseerille kohteen etäisyyttä ja nopeutta arvuutellen. Periaatteessa siis niin noobit kuin monitorinsa edessä partaa kasvattavat kotikipparit löytävät itselleen sopivan haasteen, mutta pelin jyrkähkö oppimiskäyrä huokuttelee lähinnä luultavasti näitä jälkimmäisiä tai sellaiseksi haluavia.

En ole aikaisemmin pelannut yhtäkään sukellusvenesimulaattoria, poislukien Silent Service joskus C64:llä josta en pienenä tajunnut mitään eikä siinä varmaan paljoa tajuttavaa ollutkaan, ja jotain sukellussimua näin kaverin luona vähän joskus ysärillä. Ostin Steamista Silent Hunter 3:n kokeeksi vitosella pari päivää sitten, kun halusin nähdä miten mielenkiintoisen pelin voi mahdollisesta saada aikaiseksi jostain sukellusveneistä... kikkailin grafiikat jotenkin siedettäviksi (vakiona ainoastaan 1024x768 reso, ei laajakuvatukea, ei anti-aliasingia) ja luovin ulos venehallista pimenevässä syysillassa '39. Pieni U-boot kapitän sisälläni vakuuttui meiningistä heti, ja päätin sijoittaa tähän uusimpaan SH versioon. En ole ainakaan vielä katunut. :)

[youtube][/youtube]

=D>
Peter Karis
DJJV Ju-Jutsu, historiallinen kikkailu.

Onko kuvittelu totuutta oikeaa?
Onko totuus onttoa kuvitelmaa? Liike vai staattisuus, vai Pieksämäen asemalla blues?


Kuvake
Jussi Häkkinen
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 17
Viestit: 18258
Lauteille: Helmikuu 2005
Tykännyt: 9 kertaa
Tykätty: 16 kertaa

Re: Nyt pelaan

#1337

Viesti Jussi Häkkinen » touko 21, 2013, 11.36

obmijoy kirjoitti: pelin tekijät kuvittelevat että aina täytyy olla jotain lisää
Tuleeko "tieto" pelialakokemuksesta vai mistä olet hankkinut noin perustavanlaatuisen tietojärkäleen elokuvateollisuutta huomattavasti suuremmasta ammattikunnasta?
Jussi Häkkinen

"Karate ei ole tapa kamppailla. Karate on tapa opettaa kamppailua. Nämä ovat kaksi täysin eri asiaa ja erittäin tärkeä asia ymmärrettäväksi." - Jussi Häkkinen

"Isänmaallisuus on halua tappaa ja tulla tapetuksi triviaaleista syistä." -Bertrand Russell

Kuvake
Puni
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 8
Viestit: 3505
Lauteille: Kesäkuu 2010
Paikkakunta: Helsinki
Etulaji: Taekwondo Ilshin
Sivulajit: -
ITF Taekwon-Do
(Ch'ang Hon)
WTF Taekwondo
(Kukkiwon, SimUu)
Takalajit: -
Urheilu
Kilpailu
Tykännyt: 196 kertaa
Tykätty: 22 kertaa
Viesti:

Nyt pelaan

#1338

Viesti Puni » touko 31, 2013, 17.48

http://candies.aniwey.net/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kamppailutaiteiden maaritelmä: Energian tuottaminen ja ohjaaminen kohti päämäärää, jossa vallitsee täydellinen harmonia ja väkivallattomuus.
Risto Hentunen

(Puni) Olet kamppailu-urheiliijan irvikuva ja kamppailuyhteisön häpeäpilkku mielipiteittesi kanssa.
-JM

Born_Too_Late
sääreenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 4
Viestit: 58
Lauteille: Maaliskuu 2012
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

Nyt pelaan

#1339

Viesti Born_Too_Late » heinä 12, 2013, 17.58

Steamin kesäaleet käynnistyi eilen. Saas nähdä, että mimmosen lommon tekee lompsaan tänävuonna :D

Backlogi on hirmuinen edeltävistä aleista, mutta pitkään kyttäämäni Dark souls irtosi aamusta flash-salessa alle kympillä, joten se nyt oli ainakin pakko ostaa.

Vielä Mortal kombatiin joku passeli ale, niin meikän ostelut olisi siinä. Tai sit jos ostaisi tuon... ja tämän... jos ehkä vielä sittenkin sen yhden....

obmijoy
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 8
Viestit: 3337
Lauteille: Maaliskuu 2009
Tykännyt: 3 kertaa
Tykätty: 6 kertaa

Re: Nyt pelaan

#1340

Viesti obmijoy » heinä 12, 2013, 19.38

Jussi Häkkinen kirjoitti:
obmijoy kirjoitti: pelin tekijät kuvittelevat että aina täytyy olla jotain lisää
Tuleeko "tieto" pelialakokemuksesta vai mistä olet hankkinut noin perustavanlaatuisen tietojärkäleen elokuvateollisuutta huomattavasti suuremmasta ammattikunnasta?
arvosteluista
suosikkipelisarjoihin tarvitais ainna joitain uutta

en minä tarvi olen tyytyväinen ihan vaan uudesta pelistä esim max payne 9 tai splinter cell 21 vaikka kaikki oliskin kuin aikaisemmin kunhan tarina on uusi.

Nää splinter c olis kelvaneet ihan ilman muutoksia... jne...

no ehkä ne tietää
ALOITTELIJA perehdy tähän:
linkki
tärkeintä on venyt. ja keskivart. vahvistus, jotta voi harjoitel. turvallisesti linkki
http://kiusatunvastaisku.blogspot.com/p ... tulle.html

Kuvake
Disturbed
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 44
Viestit: 753
Lauteille: Lokakuu 2011
Paikkakunta: Europa
Tykännyt: 1 kerran
Tykätty: 2 kertaa

Nyt pelaan

#1341

Viesti Disturbed » heinä 12, 2013, 21.24

T-T kirjoitti: Hitmanit ja Splinter cellit ovat muuttuneet. Ei sille vaan mitään voi. Jotain jää puuttumaan, ja se korvataan äksönsilmäkarkilla.... Niin se vaan menee....
Valuutan kieltä ymmärtävät kaikki... Kasuaalipelaajat tykkää kovasti kun pistetään enemmän äksöniä ym. mukaan. Harmittaa jo etuläteen tuleva Thieffi...

Mutta Civiä tulee varmaan pian taas pelattua kun nyt on täällä Euroopassakin toi uus suuri lisäri Brawe New World julkaistu. Muutenkin maistunu ko peli, 40 tuntia näyttää steami, vaikka tårta på tårta mä siinä oon kuitenkin

CS:sää tuli pelattua ku kaverilla olin, on se kumma miten hyväksi sitä muuttuukaan kun ekaa kertaa ikinä voi pelata SMOOTHISTI, pingi 2-15 kokoajan, ei yhtään lagia... Nyt sitä on taas kotona, täällä tää mokkula missä 70-300 pingi, kyllä lagaa ja nykii, ei voi mitään

Chivalry ollu ihan hauska uutuus kans.

Steam sale alkoi eilen joten kannattaa tarkkailla niitä...
There is no peace, no release, no cure for this disease

Kuvake
Jussi Häkkinen
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 17
Viestit: 18258
Lauteille: Helmikuu 2005
Tykännyt: 9 kertaa
Tykätty: 16 kertaa

Nyt pelaan

#1342

Viesti Jussi Häkkinen » heinä 12, 2013, 21.44

Nakutan Remember Me:tä läpi toistamiseen. "Peli" on tylsä, tarina mainio, miljöö upea. Odotan aika paljon Dontnodin jatkovedoista tuossa miljöössä.
Jussi Häkkinen

"Karate ei ole tapa kamppailla. Karate on tapa opettaa kamppailua. Nämä ovat kaksi täysin eri asiaa ja erittäin tärkeä asia ymmärrettäväksi." - Jussi Häkkinen

"Isänmaallisuus on halua tappaa ja tulla tapetuksi triviaaleista syistä." -Bertrand Russell

Kuvake
Puni
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 8
Viestit: 3505
Lauteille: Kesäkuu 2010
Paikkakunta: Helsinki
Etulaji: Taekwondo Ilshin
Sivulajit: -
ITF Taekwon-Do
(Ch'ang Hon)
WTF Taekwondo
(Kukkiwon, SimUu)
Takalajit: -
Urheilu
Kilpailu
Tykännyt: 196 kertaa
Tykätty: 22 kertaa
Viesti:

Nyt pelaan

#1343

Viesti Puni » heinä 12, 2013, 22.54

Saispa jostain tuon CIV5 lisäosan... Sigh, ei viiti varkaisiinkaan alkaa.
Kamppailutaiteiden maaritelmä: Energian tuottaminen ja ohjaaminen kohti päämäärää, jossa vallitsee täydellinen harmonia ja väkivallattomuus.
Risto Hentunen

(Puni) Olet kamppailu-urheiliijan irvikuva ja kamppailuyhteisön häpeäpilkku mielipiteittesi kanssa.
-JM

Kuvake
Aleksi T
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 82
Viestit: 2189
Lauteille: Kesäkuu 2009
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

Nyt pelaan

#1344

Viesti Aleksi T » heinä 13, 2013, 12.38

Jaahas, taitaa mennä viikonloppu EVO:a eli tappelupelien olympialaisia katsellessa. 8-) Jonain vuonna olisi tarkoitus olla paikan päällä ihmettelemässä ja antamassa/ottamassa turpaan kaikissa mahdollisissa peleissä.
“When you’re out there partying and horsing around, somebody out there at the same time is working hard, somebody is getting smarter, and somebody is winning”

Kuvake
Disturbed
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 44
Viestit: 753
Lauteille: Lokakuu 2011
Paikkakunta: Europa
Tykännyt: 1 kerran
Tykätty: 2 kertaa

Nyt pelaan

#1345

Viesti Disturbed » heinä 22, 2013, 22.45

Aivan jäätävän hienoa!

Lopetin tosiaan TF2 pelaamisen ja myin kaikki tavarat mitä oli. 1 x earbudit, 3 low-tier unusual hattua, strange weaponeja ym. Eli myin siis pelinsisäisiä tavaroitani, muutama näistä oli harvinaisempia.. Ja sain nämä pelit vaihdossa steamiin:


Skyrim Legendary Edition, Metro Last Light, Dishonored, Borderlands 2, Counter-Strike Complete (kaikki CS Pelit), Unreal Deal Pack (Unrealit + Unreal Tournamentit), Dark Souls, Football Manager 2013, Torchlight 2, Fallout New Vegas Ultimate Edition, GTA IV Complete (GTA IV ja lisäosat), Dragon Age Origins Ultimate Edition, Alice Madness Returns, Left For Dead Bundle & Wargame: European Escalation

Pakko sanoa että sai tyytyväisenä lopettaa :D Tosin otin vaan muutaman pelin noista itelle (moni oli jo valmiiksi), lopuit suilloin inventaarioon vaihdettavaks myöhemmin, myytäväks tai lahjaksi annan
There is no peace, no release, no cure for this disease

Kuvake
DeusVult
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 51
Viestit: 8462
Lauteille: Kesäkuu 2007
Paikkakunta: Helsinki
Tykännyt: 44 kertaa
Tykätty: 57 kertaa

Nyt pelaan

#1346

Viesti DeusVult » heinä 29, 2013, 23.47

Yeah bitches, Civilizationissa (5, gold edition) voitto, ja vissiin vielä first time evahhhh! Lopussa muut kansat oli niin tussun alla etteivät voineet mitään, olisin voinut voittaa joko sotimalla, avaruusaluksella tai kulttuurilla - valitsin kulttuurin. Alussa viholliset vapisi mun battering ramien edessä, lopussa vääräuskosille harmaita hiuksia aiheutti Giant Death Robotit ja ydinohjukset.

Difficulty: Prince
Map size: normal, continents
Leader: Attila-the huns
Peter Karis
DJJV Ju-Jutsu, historiallinen kikkailu.

Onko kuvittelu totuutta oikeaa?
Onko totuus onttoa kuvitelmaa? Liike vai staattisuus, vai Pieksämäen asemalla blues?

Kuvake
Disturbed
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 44
Viestit: 753
Lauteille: Lokakuu 2011
Paikkakunta: Europa
Tykännyt: 1 kerran
Tykätty: 2 kertaa

Nyt pelaan

#1347

Viesti Disturbed » heinä 31, 2013, 23.54

Ongelma itselläni on se etten malta pelata vain paria peliä kerrallaan -> aina on useampi tulilla yhtäaikaa. Tämä on ongelma etenkin jos pelit ovat juonipainotteisia, tahtoo välillä mennä sekaisin. Jännä miten ennen oli asia toisinpäin, ei pystynyt pelaamaan kun max 2 peliä samaanaikaan :D

Mutta anyways.

Nyt tulee pelailtua Dirt 2:sta ja Dirt 3:sta. Erinomaisia rallipelejä. En rallista niin perusta enkä uskoniut pahemmin autopeleihin palaavan mutta kaverin luona tuli tätä kakkosta kokeiltua ja pitihän nuo molemmat steamista ostaa alennusten aikaan. Xbox360 ohjaimen ostin koneelle myös, vaikka en konsoliohjaimista yleensä perusta, näillä pelaa paljon paremmin sen kanssa. Ja ilmeisesti sopii ohjain myös muutamaan muuhun peliin oikein hyvin mitä minulta löytyy, mm. Alice Madness Returns, Bully, Sonic and Sega all-star racing jne.

Myös S.T.A.L.K.E.R Shadow of Chernobyl tuli hommattua, halvalla kun lähti (thank you based Gaben!), alle 2 eurolla steamista. Pelaan complete modilla sekä siihen weapon add-on lisäkkeellä joka tekee aseista tehokkaampia molemmin puolin. Kuumotuksia on, immersio mitä mainioin ja fiilis kaikin puolin hyvä. Turhankin paljon jännittää tietyissä kohdissa... Huvitti myös kovasti bandiittien hyökätessä kun ase jumittui, lähdin kiireen vilkkaa lataamaan ja sain 2 heistä tapettua. Viimeinen jäi eloon, kuulin ampumista ja pysyin suojassa. Kohta kun kurkkasin niin huomasin että pieni "zone-trombi" oli napannu kaverin yläilmoihin :D

Unreal Tournament 2004 tulee pelailtua välillä pieniä hetkiä, noin 10-35 min per kerta yleensä. Mukavaa viihdettä jos pieniä hetkiä joutuu vaikkapa jotakin odottelemaan.

Civilization V tulee pelaitua vähän väliä. Kaikki lisäosat ja DLC löytyy, tällä hetkellä pelaan kampanjaa koko maailman kokoseilla kartalla. Olen brasilia, tähtään kulttuurivoittoon jota tuskin kuitenkaan saan. Sain koko Afrikan itselleni, ellei lasketa pari city-statea jotka siinä majailevat ;)

Ja Oblivionia ja Skyrimiä tulee tietysti tahkottua kans, raskaasti modattuna, kuinkas muutenkaan...
There is no peace, no release, no cure for this disease

Kuvake
Kalle Koskinen
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 106
Viestit: 4217
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Iisalmi
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

Nyt pelaan

#1348

Viesti Kalle Koskinen » elo 1, 2013, 20.49

[youtube][/youtube]

Tuon latasin WiiU:lle tänään itseni ja poikani iloksi :D Aikamoinen.

Kuvake
DeusVult
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 51
Viestit: 8462
Lauteille: Kesäkuu 2007
Paikkakunta: Helsinki
Tykännyt: 44 kertaa
Tykätty: 57 kertaa

Nyt pelaan

#1349

Viesti DeusVult » elo 1, 2013, 23.33

Tuli hommattua myös Crusader Kings II muutaman DLC:n kanssa Höyryn alesta. Noi Paradoxin pelit on kyllä pelottavia - muttei suinkaan siksi että niissä olisi jotenkin pelottava teema tai muutakaan, vaan siksi että niiden learning curve on jotain täysin käsittämätöntä.

Fiilis on sama kuin että jos pitäisi kylmiltään hypätä vaikka matkustajalentokoneen puikkoihin: Onhan siellä manuaali ja tutoriaali, joo, mutta ne kertovat suunnilleen sen että jos kahvaa vetää itseensä päin niin koneen nokka nousee ylöspäin ja jos sitä työntää eteenpäin niin nokka menee alaspäin. Se että mitä ne 836 muuta nappia tekee jää pelaajan ihan oman selvittelyn varaan, kuten jää sekin että mihin ja miten sillä koneella pitäisi lentää. :smt003
Peter Karis
DJJV Ju-Jutsu, historiallinen kikkailu.

Onko kuvittelu totuutta oikeaa?
Onko totuus onttoa kuvitelmaa? Liike vai staattisuus, vai Pieksämäen asemalla blues?

Kuvake
luupää
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 6160
Lauteille: Marraskuu 2006
Tykännyt: 16 kertaa
Tykätty: 114 kertaa

Nyt pelaan

#1350

Viesti luupää » elo 2, 2013, 01.08

DeusVult kirjoitti: Yeah bitches, Civilizationissa (5, gold edition) voitto, ja vissiin vielä first time evahhhh! Lopussa muut kansat oli niin tussun alla etteivät voineet mitään, olisin voinut voittaa joko sotimalla, avaruusaluksella tai kulttuurilla - valitsin kulttuurin. Alussa viholliset vapisi mun battering ramien edessä, lopussa vääräuskosille harmaita hiuksia aiheutti Giant Death Robotit ja ydinohjukset.

Difficulty: Prince
Map size: normal, continents
Leader: Attila-the huns
Mä en ole uskaltanut koskea noihin sitten Total War Medieval 2. Mopo karkaa vähemmästäkin...

:smt003 :smt003


Vastaa

Lauteilla

Potkulaisia lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 8 kurkkijaa