Nyt voit liittyä etupotkijaksi näppärästi ja nopeasti PayPalin kautta tästä linkistä. Tukemalla Potkua pidät sivustoa pystyssä. :)

Kuva

Nyt pelaan

Pannu aina kuumana ja pöydissä tilaa. Keskustelua kamppailulajien ulkopuolelta huumoria unohtamatta. :)

Valvoja: Valvoja

Vastaa
Kuvake
Disturbed
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 44
Viestit: 753
Lauteille: Lokakuu 2011
Paikkakunta: Europa
Tykännyt: 1 kerran
Tykätty: 2 kertaa

Nyt pelaan

#1471

Viesti Disturbed » huhti 20, 2015, 21.11

Euphoria fysiikkamoottori tässä taitaa olla myös joo. Tämä fysiikkamoottori saa minut tykkäämään pelistä jo (lähes) yksinään. Tämä on myös yksi suurista syistä miksi tappelu on hauskaa. On hauskaa nujakoida toisen aknssa nyrkkitappelua ja satunnaiset yhden lyönnin tyrmäykset ovat mukavaa vaihtelua esim. San Andreakseen. ja joo, GTA IV on pelattu, San Andreas on pelattu kans n. 3 kertaa läpi ja Vice Cityä ja 3 on pelattu konsoleilla, joskaan ei läpi ja aikaa on pitkän verran...

Sleeping Dogs myös pelattuna. Hyvä peli (yllättävä sellainen) mutta jostain oudosta syystä jäi kesken. Loppupelissä(?) jäi jotenkin kesken ja tuntui pelin aukaiseminen väkinäiseltä suorittamiselta ja tuntui että yritti pelata pelin loppuun vain sen läpäistääkseen. Mukava peli mutta siinä vasta ajaminen surkeaa olikin! Mutta hienon näköinen ja pyöri hyvin, satunnaisia bugeja löytyi hieman. Tappelu oli toki varsin värikästä.

San Andreaksessa pystyi myös oppimaan uusia comboja, potkuja ym. noilla saleilla. Tämä on ehdottomasti miinusta Vitoseen. Mutta kun tässä ei ole niitä tönkköjä fysiikoita ja animaatioita mitä Andreaksessa oli

Minä sanonkin että jos San Andreas tai Vice City tehtäisiin GTA V enginellä, olisi täydellisyyttä hipova peli siinä. Mielipide toki vain tämäkin...

Potkuissa on myös suuri vika verrattuna IV:hen jopa. IV:ssä ainakin takakiertopotku löytyi muutamalle kombinaatiolle, mutta etenkin nuo maassa olevat on se suurin ero. Maassa oleviin potkut on aika surkean oloiset tässä Vitosessa, nelosessakin oli kunnon futispotkuja ym. mukana

Ja joo, en sano että tappelu on hyvin tässä tehty (ainakaan jos vertaa muutamaan muuhun peliin), mutta helvetti sentäs kun saan siitä paljon iloa irti. Hauskaa on, ei voi mitään. Meinaan jo pari videokoostetakin niistä myöhemmin tehdä, jonkun verran clippejä jo löytyykin valmiina

Jotenkin saan suurta hupia irti siitä kun juoksee jotakuta kohti jostain suunnasta ja tyrmää tämän ja ko. henkilö putoaa jotenkin koomisesti. Samalla tavalla saan iloa kun autolla ajan porukan päälle, ei se itse niiden tappaminen naurata vaan sen fysiikkamoottorin aiheuttamat ilmalennot. Saman takia myös itse tykkään hyppiä tuota flying headbuttia ja sukeltaa kohti tulevia autoja ym. Jostain syystä se viihdyttää kerta toisensa jälkeen, samoin autosta vauhdissa ulos hyppääminen
There is no peace, no release, no cure for this disease


Kuvake
Invictus
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 34
Viestit: 1082
Lauteille: Marraskuu 2006
Tykännyt: 1 kerran
Tykätty: 0

Nyt pelaan

#1472

Viesti Invictus » huhti 25, 2015, 11.53

Tuo tappeluiden kömpelyys on ollut kyllä hiukan harmillista jokaisessa GTAn osassa...Toki nyrkkitappelut näyttelee sinänsä pelissä niin pientä roolia että se ei varsinaisesti häiritse. Mutta jos siihen vähänkin panostettaisiin niin olisihan se ero aika selkeä. Sleeping Dogs oli kyllä viihdyttävä GTA klooni ja (selkeästi Batman: Arkham -pelisarjasta apinoitu) tappelusysteemi oli erittäin viihdyttävä, tosin hiukan kankea - etenkin vastahyökkäyksien ajoitus ei tuntunut käyännössä pelittävän kovin sujuvasti...

Mitä muuten tulee GTA V niin on tuo omasta mielestä ehdottomasti paras osa koko sarjasta ja pitkälti minusta jokainen osa on ollut edellistä parempi... Itse pidän myös GTA Vn kohtuu "realistisista" (verraten aikaisempiin osiin) tehtävistä ryöstöineen yms sen sijaan että tehtäisiin jotain yhden miehen iskuja armeijan tukikohtiin + muuta vastaavaa :smt003

Kuvake
Disturbed
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 44
Viestit: 753
Lauteille: Lokakuu 2011
Paikkakunta: Europa
Tykännyt: 1 kerran
Tykätty: 2 kertaa

Nyt pelaan

#1473

Viesti Disturbed » touko 3, 2015, 01.37

Hauskaa mulla vaan tahtoo olla 55 tunnin jälkeenkin tämän tappelun kanssa :smt003

[video][/video]

Mutta nuo potkut harmittaa ja saisi olla useampiakin hyökkäyksiä/animaatioita toki. Tämä ei ole koskaan haitaksikaan...

Mutta joo. Aloitin tässä "Expeditions: Conquistador" nimisen pelin. Todella positiivinen yllätys näin kolmen tunnin jälkeen. Pelissä ollaan siis Espanjalaisia "tutkimusmatkailijoita", kalutaan läpi viidakkoja sekä Meksikoa. Mukana on (itsevalittuja) hahmoja, sotilasta, lääkäriä, tähystäjää ym. Kaikilla on oma taustansa ja omat traittinsa (on rasisteja, aggressiivisia, ahneita, rauhanomaisia, ylpeitä, hyvätahtoisia ym). Eivät välttämättä tule aina toimeen keskenään tai johtajan (pelaajan) kanssa. Tehtäviä löytyy aika kasa ja pelikin noin 30-40 tunnin mittainen ja uudelleenpeluuarvoakin löytyy.

Taistelu on vuoropohjaista, ihan mukavan oloista. Peli ei kuitenkaan maailman helpoin ole, mutta tämähän on ihan mukavaa vaihtelua nykyajan peleille.

On mukava kun on dialogia muiden hahmojen kanssa, ristiriitoja tietyissä tilanteissa, moraalisia valintoja ym.

Toivottavasti sama poppoo tekisi uudenkin Expeditions pelin joskus. Steamissa oltiin mm. toivottu viikinkipeliä tai Afrikkaan sijoittuvaa peliä. Ei huonompi idea mielestäni, ostaisin varmasti itse
There is no peace, no release, no cure for this disease

Kuvake
Jaawa
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 188
Viestit: 6604
Lauteille: Syyskuu 2008
Paikkakunta: Seinäjoki
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

Nyt pelaan

#1474

Viesti Jaawa » touko 15, 2015, 01.30

Pillars of Eternity, uskomattoman kovaa settiä, tää oldskool cRPG renesanssi on jo kovassa vauhdissa Wasteland 2:n ja tän kyydittämänä. Sitten vielä Torment ensvuonna, ja tähän Pillarsiin tulee lisäreitä tässä välissä, aww-fucking-yiss. Mun on turha mainostella mitää, jokanen ysäriropefani voi ihan ite ostaa nää ja nauttia koko naamantäydeltä.
The unplanned organism is a question asked by Nature and answered by death.

Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 11
Viestit: 89245
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: Pilates, HIIT
Sivulajit: Girya, Yin-jooga
Takalajit: Tanglang
Tykännyt: 844 kertaa
Tykätty: 288 kertaa
Viesti:

Nyt pelaan

#1475

Viesti Mika » loka 20, 2015, 10.09

Onko potkulaisille tuttu peli? :smt003
Lula: The Sexy Empire ilmestyi alkujaan vuonna 1998. Pelissä oli tarkoitus rakentaa ympärilleen miljoonien arvoinen porno- ja erotiikkaimperiumi. Nyt peli on yllättäen julkaistu uudelleen GOG-digikauppapaikalla.

5,39 euroa maksava peli jakaa mielipiteitä melkosella tavalla, ja kauppapaikat arviot vaihtelevat peli alimpaan helvettiin tuomitsevista yhden tähden arvioista viiden tähden hehkutteluihin.


[video][/video]
ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Potki etuja!

Kuvake
Pyrkele
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 9
Viestit: 1724
Lauteille: Huhtikuu 2006
Paikkakunta: Rovaniemi
Etulaji: Tai shin mun
Sivulajit: Pena
Takalajit: Mave
Tykännyt: 2 kertaa
Tykätty: 12 kertaa

Nyt pelaan

#1476

Viesti Pyrkele » loka 21, 2015, 08.12

Hassua. Vaikka en ole pelannut tuota niin kyllä, tuttu pelihän tuo. Olisin tietenkin silloin teinipoikana tuon halunnut. Ei meillä kauheasti Sodankylän syrjäkylässä virikkeitä ollut.
Jäi silti ostamatta.
Pienen kohunhan tuo aiheutti jo silloin, mutta ei minun mielestä mitään hirveää. Paitsi jenkeissä taiettiin boikotoida joissain paikoissa, koska tuossa on vääränlaiset aseet.
"Homoläppä on parasta. Ja tissit"
-Pyry Parviainen; Kulttuurivaikuttaja ja älykkö.

Meidät löytää myös instasta https://www.instagram.com/taishinmun/

Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 11
Viestit: 89245
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: Pilates, HIIT
Sivulajit: Girya, Yin-jooga
Takalajit: Tanglang
Tykännyt: 844 kertaa
Tykätty: 288 kertaa
Viesti:

Nyt pelaan

#1477

Viesti Mika » loka 21, 2015, 08.38

Pyrkele kirjoitti: Paitsi jenkeissä taiettiin boikotoida joissain paikoissa, koska tuossa on vääränlaiset aseet.
:smt003
ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Potki etuja!

Kuvake
DeusVult
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 51
Viestit: 8464
Lauteille: Kesäkuu 2007
Paikkakunta: Helsinki
Tykännyt: 44 kertaa
Tykätty: 57 kertaa

Nyt pelaan

#1478

Viesti DeusVult » marras 2, 2015, 13.39

Seuraa hieman tajunnan virtaa: :)
Jaawa kirjoitti: Pillars of Eternity
Tätä hakkasin jonkun aikaa tuossa viikko-pari takaperin. Loppufiiliksenä ehkä hienoinen pettymys. Noin niinkuin kaikenkaikkiaan pelihän on kyllä "ihan kiva", ja genressään hyvin uskollinen vanhoille ysärin esikuvilleen, mutta silti jotenkin tuntuu että jutusta olisi voinut puristaa irti enemmänkin. Tosin en edes päässyt peliä läpi asti, olen jumissa uskoakseni ns. lopputappelussa, jota en pysty voittamaan vaikka luulin hahmojeni olevan jopa vaadittua korkeammilla leveleillä. Sieltä luolastahan ei ilmeisesti pääse myöskään pois, eli jos siinä matsissa tulee turpaan, niin peli oli sitten vähän niinkuin siinä. Tappoi immersion tehokkaasti, ja voi olla että joku yllättävä loppuratkaisu jäi nyt näkemättä, joka olisi vaikuttanut positiivisesti mielikuvaani pelistä.

+ Vaikka juoni klassisesti pyöriikin "pää-pahiksen" jahtaamisen ympärillä, siinä pyöritellään mielestäni kivasti jälleensyntymän, uskonnon ja tieteen teemoja ikäänkuin fantasiavastikkeidensa keinoin.

+ Hyvät grafiikat. Esirenderöidyt hahmot ja maastot ovat toki retroa, mutta toimivat tässä genressä hyvin.

+ Aseita, varusteita ja loitsuja on paljon erilaisia ja ne pysyvät suurimmaksi osaksi mukavan maanläheisinä koko pelin ajan.

- Musiikki ja äänimaailma kuulostaa ensialkuun hyvältä, mutta kun saman taustamusiikin tai -ölinän on kuullut luuppaavan 400 kertaa, toivoo että matskua olisi jaksettu askarrella himpun verran enemmän.

- Ääninäyttely leveine jenkkiaksentteineen on ainakin itselleni aikamoinen moodkilleri. Voi olla että amerikkalainen yleisö on eri mieltä.

- Sivuhahmoihin liittyvät juonet jäivät ainakin itselle ihan puhtaasti arvoituksiksi, eikä mitään tunnesiteitä näihin hahmoihin päässyt syntymään.


************************


Mutta sitten:

Kuva

Mitä tähän nyt voi sanoa. Jos Witcher 2 oli pari vuotta sitten ehkä paras tietokoneroolipeli ikinä, Witcher 3 näyttää miten parhaasta saadaan vielä parempi. Itse asiassa minua hieman ihmetyttää, miten W3:sta ei ole internetseissä kohistu lainkaan niin paljon kuin vaikka esimerkiksi Skyrimistä, johon liittyvistä nettimeemeistä, nettisarjiksista, youtube-videoista jne jne sai kärsiä vuosia pelin ilmestymisen jälkeen. Witcherin rinnalla Skyrim kuitenkin näyttää ja tuntuu lähinnä lapselliselta tekeleeltä. Ilmeisesti joko Witcherin markkinointiin ja sissimarkkinointiin ei ole käytetty samalla tavalla miljardia dollaria niinkuin Skyrimin vastaavaan, tai sitten Witcherin astetta aikuismaisempi maailma ei vetoa nettijonneihin samalla tavalla kuin Skyrimin ja elder scrollsien perusfantasia?

Enivei, pelistä on vaikea keksiä mitään kovin kriittistä sanottavaa, poislukien ehkä se fundamentaali seikka että hahmoa ei normaaleista roolipeleistä poiketen saa itse valita, koska tarina pyörii päähenkilö Geraltin ympärillä. Hahmoa saa tosin kyllä kehittää mieleiseensä suuntaan, vaihtoehtojen ollessa myllytys, magia ja alkemia. En myöskään varauksetta ole action-pelimäisen taistelun fani. Tappeluissa on vaikea soveltaa mitään taktiikkaa tai muutakaan älyllistä, käytännössä homma hoituu sorminäppäryydellä jos on hoituakseen. Lisäksi hahmon eri toiminnoille on mäpättäviä nappeja aivan tolkuton määrä. En ymmärrä miksi esimerkiksi hevosen selkään nousemiseen ja sieltä alas tulemiseen tarvitaan kaksi eri nappia. Ja miksi pitää olla eri nappi jalan juoksemiseen ja hevosen juoksemiseen ratsastaessa? Uimisessa on käytössä normaaleiden liikkumisnappien lisäksi myös omat nappinsa alas ja ylöspäin sukeltamiselle. Taistelussa on käytössä ainakin napit toiminnoille eteen-taakse-vasen-oikea-ukemi-väistö-torjunta-loitsu-nopea hyökkäys-hidas hyökkäys-hyppy-sprintti ja toissijainen ase. Eli siis vaivaiset 13 painiketta, joita pitäisi pystyä kaikkia naputtamaan vaistonvaraisesti nopeatemposissa taisteluissa, joissa yleensä Geraltilta lähtee henki jo ihan muutamasta mokasta. Se on aika paljon, kun ajattelee että ihmisellä on kädessä vain viisi sormea, ja vain toinen käsi on näppiksellä. Onneksi kuitenkin kaikkia toimintoja ei käytännössä tarvita. Itse huomaan pärjääväni parhaiten hakkaamalla vain nopeaa hyökkäystä, ukemia, perus liikkumista ja välillä loitsua. Ehkäpä ajatus onkin antaa pelaajan valita ne omaan pelityyliin sopivimmat toiminnot ja antaa mäpätä ne mieluisellaan tavalla, muiden toimintojen jäädessä kuriositeeteiksi? Siitäkin huolimatta mäpättävien toimintojen määrä hämmentää, eikä voi välttyä ajatukselta että onkohan asian kanssa tullut kehityksessä vähän kiire?

Hyvää sanottavaa olisikin sitten vastapainoksi enemmän kuin jaksan kirjoittaa. Witcherin maailma on, vaikka selvästi kuitenkin fantasiaa, uskottava ja maanläheinen. Lähin vastaavuus löytyneet kaikille tv-sarjan myötä tutuksi tulleesta Game of Thronesista, eli teemat pyörivät paljon politiikan, vallanhimon ja vähän muunkinlaisen himon ympärillä. Missään satukirjojen ihmemaassa ei pyöritä, vaan pelin maailmassa on kärsimystä, kuolemaa, seksiä, kiroilua, oman edun tavoittelua, ja muita oikeastakin elämästä tuttuja aspekteja, mutta toisaalta maailma ei kuitenkaan vaikuta korostetun kylmältä tai onnettomalta. Hahmoissa on syvyyttä, ja niiden tarinat ovat aidosti kiinnostavia (toisin kuin vaikka *köh*Skyrimissä*köh*, jossa hahmot ovat melko puhtaasti sieluttomia paperinukkeja). Äänimaailma on erinomainen. Ääninäyttely on karrikoidun brittiläistä. Pelin maajussien ääninäyttelystä vastaavat ilmeisesti ne junteista junteimmat Yorkshiren sikafarmarit jotka suinkin on löydetty, kun taas "parempaa väkeä" esittävät jotkut Oxfordin kirjallisuuden professorit. Sinänsä asetelma on kyllä aidon englantilainen, joskin vahvasti kärjistetty. Omasta mielestäni se kuitenkin sopii keskiaikafantasiaan huomattavasti jenkkienglantia paremmin (Pillars of Eternity, I'm lookin at you...). Jotkin hahmot puhuvat myös esimerkiksi hieman venäläisellä aksentilla, minkä on tarkoitus heijastella näiden erilaista syntyperää pelin maailmassa.

Witcher 3:n maailma on käytännössä avoin, toisin kuin edeltäjässään jossa se oli ikäänkuin puoliavoin. Aikaisemmin alueet olivat kyllä parhaimmillaan isoja, mutta kun tarina hyppäsi eteenpäin ei paluuta enää edelliseen karttaan ollut. Nyt suurin osa kartoista on käytössä alusta lähtien, ja matkustaminen niiden välillä on vapaata. Kartoissa on myös kokoa paljon enemmän kuin Witcher 2:ssa (yhteensä kartat kattanevat vähintään saman kokoisen alueen kuin Skyrimissä). Matka taittuu jalan, hevosella, veneellä, tai tiettyjen pisteiden välillä pikamatkustamisella eli ikään kuin "teleporttaamalla".

Pelin grafiikka on helvetin hienoa, sekä teknisesti että etenkin designiltaan. Hahmojen vaatteet ja kasvot on mallinnettu niin hienosti (helposti parasta jälkeä tietokonepeleissä tähän saakka), että jälki on melkein kuin elokuvaa katsoisi. Ei kuitenkaan ihan, sillä tietokonepelissä grafiikan renderöinti tapahtuu lennossa, mikä tietenkin asettaa vielä teknisiä rajoitteita. Aseet, varusteet, vaatteet, rakennukset jne näyttävät suurimmaksi osaksi aidosti keskiaikaisilta, eivätkä sorru täysin överiksi vedettyyn sarjakuvamaisuuteen kuten monissa muissa peleissä. Sää ja vuorokaudenajat vaihtuvat dynaamisesti ja näyttävät upeilta. Loitsujen efektit ovat tosin melko vaisuja, mutta toisaalta Geralt ei olekaan mikään velho, vaan ennemminkin tappelija jolla on muutama pikku taikatemppu ässänä hihassa.

En ole itse pelissä vielä niin pitkällä, että voisin arvioida koko tarinan kaaren kokonaisuutta, mutta uskallan sanoa että Witcher 3 lienee kyllä melko helposti tietokoneropejen kirkkain tähti taas tällä hetkellä. Dragon Age Inquisition saattoi pitää kruunua hetken, mutta verrattuna Witcheriin DA vaikuttaa muoviselta my little pony -kamalta. Inquisition jäi tosin allekirjoittaneelta kesken, jotenkin se miljoona yhtäaikaista side questia sai homman tuntumaan ikään kuin päämäärättömältä haahuilulta, ja kiinnostus pääjuonta kohtaankin sitten hiipui. Pitänee palata Inkkarin pariin vielä jossain vaiheessa, ja vetää homma pakettiin. Pieni caveat Witcher-sarjassa kuitenkin on se, että vaikka pelit ovatkin käytännössä itsenäisiä tuotteita, ne ovat toistensa jatko-osia. Parhaiten pelimaailmaan pääsee siis sisään pelaamalla kaksi aiempaa osaa läpi ensin. Tai sitten ehkä lukemalla ne kirjat, joiden pohjalta pelisarjakin on tehty. :) Tämä ei tietenkään ole täysin välttämätöntä, mutta ilman kokemusta aikaisemmista sarjan peleistä voi monet viittaukset ja juonenkäänteet jäädä hoksaamatta.
Peter Karis
DJJV Ju-Jutsu, historiallinen kikkailu.

Onko kuvittelu totuutta oikeaa?
Onko totuus onttoa kuvitelmaa? Liike vai staattisuus, vai Pieksämäen asemalla blues?

xYm
sääreenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 5
Viestit: 50
Lauteille: Joulukuu 2014
Etulaji: Vapaaottelu
Sivulajit: Lukkopaini, potkunyrkkeily
Takalajit: Practical wing chug kung fu
Tykännyt: 0
Tykätty: 2 kertaa

Nyt pelaan

#1479

Viesti xYm » marras 2, 2015, 14.24

Witcher 3

Se on totta, että Witcher 3 on eeppinen peli. Mutta ei se ole virheetön. On myöskin suoranainen ihme että se ei ole joutunut mihinkään sensuurikoneiston hampaisiin, on meno välillä sen verran raffia - seksiä ja väkivaltaa. Nämä elementit ovat myös hyvin toden tuntuisia. Se kun ratsastat hevosella rosvon ohi ja heilautat vauhdissa miekalla pään irti rosvolta niin on siinä semmonen tekemisen meininki :D

Skyrimin ja tämän vertaaminen ei mielestäni ole kovin mielekästä. Pitää myös muistaa, että Skyrim julkaistiin 2011. Jos välttämättä näitä pelejä haluaa vertailla voi ottaa vertailukohdaksi vaikka Witcher 2:sen mikä myös muistaakseni julkaistu 2011.

Se miksi Witcher 3 ei ole saanut ansaitsemaansa huomiota johtuu omasta mielestä juurikin 1 ja 2 osien bugeista ja tönköstä pelattavuudesta. Vaikea ponnistaa kun monilla valmiiksi mielikuva pelistä ja ajatus, että varmasti tämäkin on tönkkö.

Omasta mielestä kolmosenkin suurimmat ongelmat on juuri pelattavuudessa. Mutta jos tätä vertaa 1 tai 2 niin sarja on mennyt valovuosia eteenpäin :)

+ Hieno, kaunis,valtava, elävä -maailma. (Withcerin maailma on kurja paikka ja se on tuotu hyvin esille)
+ Monet tehtävät mielenkiintoisia
+ Grafiikat
+ Pelattavan määrä
+ Paras hetkeen julkaistu peli (Vapise Witcher, Fallout on tulossa ;)

-Pelattavuus (inventory, loottaaminen, liikkuminen)
Inventoryyn liittyen;
Esim. taikajuomien valmistaminen. Jos haluaa valmistaa jotain pottuja, niin missään ei tietääkseni kerrota mistä ainesosia voi löytää vaan ne löytää (jos löytää) munkilla jostain päin maailmaa. (maailma on iso) voi olla että evotin. Mainittakoon loppuun vielä se, että mielestäni peliin oli aluksi vaikea päästä "sisälle" ja ennakkoluulot edellisosista ei auttaneet asiassa, mutta alkuvaikeuksien jälkeen sain kyllä huikean pelikokemuksen.

9++/10

Kuvake
DeusVult
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 51
Viestit: 8464
Lauteille: Kesäkuu 2007
Paikkakunta: Helsinki
Tykännyt: 44 kertaa
Tykätty: 57 kertaa

Nyt pelaan

#1480

Viesti DeusVult » marras 2, 2015, 15.58

xYm kirjoitti: Skyrimin ja tämän vertaaminen ei mielestäni ole kovin mielekästä.
Mielestäni se on erittäin mielekästä, ovathan nämä käytännössä saman genren pelejä. Grafiikan teknisen tason vertaaminen suoraan yks-yhteen ei olisi tietenkään reilua, enkä sitä tehnytkään. Skyrimin vikojen syy ei ollut se, että peli julkaistiin 2011, vaan se että sitä ei oltu suunniteltu ja toteutettu niin hyvin kuin olisi voinut tai pitänyt. Tästä ketjustahan löytyy myös kirjoittamani "arvostelu" Skyrimistä.

-Pelattavuus (inventory, loottaaminen, liikkuminen)
En ole itse huomannut ongelmia näihin liittyen? (paitsi liikkumisessa tietysti tuo nappien määrä). Inventoryyn pääsee kun painaa "iitä", loottaaminen hoituu kun painaa kropan päällä speissiä. :) Tosin aloitin pelaamisen pari päivää sitten uusimmalla versiolla, en tiedä oliko näissä sitten enemmän vikoja kun peli julkaistiin?
Inventoryyn liittyen;
Esim. taikajuomien valmistaminen. Jos haluaa valmistaa jotain pottuja, niin missään ei tietääkseni kerrota mistä ainesosia voi löytää vaan ne löytää (jos löytää) munkilla jostain päin maailmaa. (maailma on iso) voi olla että evotin.
Puuttuvia ainesosia löytää ensisijassa niiltä herbalisteiltä jotka myyvät niitä. Mitään tarkkaa ohjetta siitä mistä tiettyjä kasveja löytää luonnosta en minäkään ole löytänyt, mutta ei se kyllä ole menoa erityisesti häirinnyt. Keräämällä kasveja sieltä täältä niiden sattuessa sopivasti reitille on saanut ainesosia aika hyvin kasaan, ja puuttuvat saa sitten pikkumäihällä niiltä kauppiailta.
Peter Karis
DJJV Ju-Jutsu, historiallinen kikkailu.

Onko kuvittelu totuutta oikeaa?
Onko totuus onttoa kuvitelmaa? Liike vai staattisuus, vai Pieksämäen asemalla blues?

Kuvake
Rojola
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 22
Viestit: 2636
Lauteille: Syyskuu 2005
Paikkakunta: Mullet City
Tykännyt: 45 kertaa
Tykätty: 35 kertaa

Nyt pelaan

#1481

Viesti Rojola » marras 2, 2015, 16.15

Armored Warfare.

World of Tanksin hengessä tehty nettipeli jossa panssarit ottavat toisistaan mittaa modernilla kalustolla. Pelissä on 15 vs. 15 pelaajan välisiä taisteluita sekä viiden hengen tehtäviä tekoälyä vastaan. Pelissä on free-to-play -ansaintamalli, joskaan se ei pakota pelaajaa avaamaan lompakkoa. Eteneminen teknologiapuussa (=uusien tankkien avaaminen pelattavaksi) on aluksi sangen nopeaa, mutta puolivälissä teknologiapuuta alkaa eteneminen hidastumaan merkittävästi - ellei lompakko aukene.

Tankeissa on miehekästä tulivoimaa ja pelaaminen on sujuvaa. Realismianappia on säädetty vähemmälle, jotta kevyemmätkin vaunut pysyvät mukana matkassa. Pelissä on erilaisia ajoneuvoluokkia, jotka soveltuvat erilaisiin pelityyleihin.

Suosittelen kokeilemaan mikäli aihepiiri yhtään kiinnostaa.

[video][/video]

+ Tankeissa on miehekästä tulivoimaa
+ Erilaisia ajouneuvoja on runsaasti
+ Hyvä pelattavuus
+ Audiovisuaalisuus huippuluokkaa

- Teknologiapuussa eteneminen on hidasta alun spurtin jälkeen
- Toistaiseksi kallis mikäli aikoo rahalla nopeuttaa etenemistä
- Taistelun lopputulos on tuurin kauppaa sillä pelaaja on tovereiden taidon armoilla
Janne Paavilainen

...ja ninjaprofeetta sanoi: älköön olko havistu!

Harjoitteletteko te siellä Bujinkanissa oikein tuelta tätä asioiden ja sanomisten vääristelyä ja asiayhteyksien muuten vain sekoittelua?

xYm
sääreenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 5
Viestit: 50
Lauteille: Joulukuu 2014
Etulaji: Vapaaottelu
Sivulajit: Lukkopaini, potkunyrkkeily
Takalajit: Practical wing chug kung fu
Tykännyt: 0
Tykätty: 2 kertaa

Nyt pelaan

#1482

Viesti xYm » marras 2, 2015, 18.11

xYm kirjoitti: Skyrimin ja tämän vertaaminen ei mielestäni ole kovin mielekästä.
DeusVult kirjoitti: Mielestäni se on erittäin mielekästä, ovathan nämä käytännössä saman genren pelejä. Grafiikan teknisen tason vertaaminen suoraan yks-yhteen ei olisi tietenkään reilua, enkä sitä tehnytkään. Skyrimin vikojen syy ei ollut se, että peli julkaistiin 2011, vaan se että sitä ei oltu suunniteltu ja toteutettu niin hyvin kuin olisi voinut tai pitänyt. Tästä ketjustahan löytyy myös kirjoittamani "arvostelu" Skyrimistä.
Okei, ymmärsin pointtisi siis väärin. Silti näitä ei voi minusta verrata vaikka samankaltaisia onkin.
Saattaa olla että katson asiaa isojen Bethesda -fanilasien läpi :D
xYm kirjoitti: -Pelattavuus (inventory, loottaaminen, liikkuminen)
DeusVult kirjoitti: En ole itse huomannut ongelmia näihin liittyen? (paitsi liikkumisessa tietysti tuo nappien määrä). Inventoryyn pääsee kun painaa "iitä", loottaaminen hoituu kun painaa kropan päällä speissiä. :) Tosin aloitin pelaamisen pari päivää sitten uusimmalla versiolla, en tiedä oliko näissä sitten enemmän vikoja kun peli julkaistiin?
Inventoryyn pääsee iistä kyllä, mutta tarkoitinkin itse että se olisi voinut olla selkeämpi. Mutta menee se noinkin. Loottaamisesta en tiedä nykyisestä versiosta, mutta silloin ainakin kun itse pelasin niin piti välillä sheikata todella kauan hiirtä ruumiin päällä ja kävellä ympyrää koska ruumis ei "löytynyt". Liikkumisen ongelmat olivat siinä, että kun Geralttia kääntää niin se kääntyy ensin vähän ja sitten ryminällä. Pelihahmon liikkuminen ei ole tasaisen varmaa.
xYm kirjoitti: Inventoryyn liittyen;
Esim. taikajuomien valmistaminen. Jos haluaa valmistaa jotain pottuja, niin missään ei tietääkseni kerrota mistä ainesosia voi löytää vaan ne löytää (jos löytää) munkilla jostain päin maailmaa. (maailma on iso) voi olla että evotin.
DeusVult kirjoitti: Puuttuvia ainesosia löytää ensisijassa niiltä herbalisteiltä jotka myyvät niitä. Mitään tarkkaa ohjetta siitä mistä tiettyjä kasveja löytää luonnosta en minäkään ole löytänyt, mutta ei se kyllä ole menoa erityisesti häirinnyt. Keräämällä kasveja sieltä täältä niiden sattuessa sopivasti reitille on saanut ainesosia aika hyvin kasaan, ja puuttuvat saa sitten pikkumäihällä niiltä kauppiailta.
Juu kaupasta saa. Ei tämä todellakaan mitenkään menoa haittaakaan, kunhan mainitsin.

Kuvake
Invictus
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 34
Viestit: 1082
Lauteille: Marraskuu 2006
Tykännyt: 1 kerran
Tykätty: 0

Nyt pelaan

#1483

Viesti Invictus » marras 4, 2015, 23.12

Witcher 3 tässä itsekin odotellaan saapuvaksi... Suosittelen muuten kyllä kaikille ko. pelisarjan ystäville tuota Witcher/Noituri -kirjasarjaa, saa pelien tarinoista, hahmoista yms jne selkeästi enemmän irti. Viimeksi on tullut pelailtua Far Cry 4 ja ihan samat voi taas sanoa kun edellisestäkin osasta... Ihan viihdyttävää, mutta vähänkin isompina annoksina sitten tosi puuduttavaa. Hiiviskely/ammuskelu Himalajan vuoristossa on ihan hauskaa toimintaa vähän aikaa, mutta samat rasittavat puolet kun FA3 tulevat melko äkkiä vastaan, eli juoni, hahmot, tapahumat yms ovat kaikki äärimmäisen epäkiinnostavia, kyvyillä ei tee mitään, ajaminen on kamalaa, metsästäminen sitä luokkaa että johonkin gerbiiliin täytyy upottaa lippaallinen lähietäisyydeltä jne jne... Pelissä ei itseasiassa ärsytä siis se, että olisi mitenkään huono vaan lähinnä tunne potentiaalista josta ei ole viitsitty ammentaa kyllä kovin liikoja.

Kuvake
Pyrkele
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 9
Viestit: 1724
Lauteille: Huhtikuu 2006
Paikkakunta: Rovaniemi
Etulaji: Tai shin mun
Sivulajit: Pena
Takalajit: Mave
Tykännyt: 2 kertaa
Tykätty: 12 kertaa

Nyt pelaan

#1484

Viesti Pyrkele » marras 12, 2015, 21.26

Tämmöstä: https://get.yousician.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

Eli hiukan kuin guitar hero, mutta ilmeisesti tämän kanssa voi oppia soittaan. Ihan siis pianoa tai kitaraa. Meillä on iän vanha sähköpiano ja aattelinpa huvikseni kokkeilla. Muutaman päivän tuon kanssa värkänny ja välissä hermosto huutaa hoosiannaa. Silleen kivasti.
Nyt mietiskelen, pitäiskö tuosta maksaa premium-paketti vaikka kuukaudeksi ja kokkeilla.

Ja Witcher 3 olis varmaan itelläki hankinnassa jouluksi.
Jos vaikka viime jouluna saadun DAI:n pelais loppuun ennen joulua
"Homoläppä on parasta. Ja tissit"
-Pyry Parviainen; Kulttuurivaikuttaja ja älykkö.

Meidät löytää myös instasta https://www.instagram.com/taishinmun/

Kuvake
Dojon Jäykin
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 2694
Lauteille: Syyskuu 2010
Paikkakunta: Helsinki
Tykännyt: 0
Tykätty: 0

Nyt pelaan

#1485

Viesti Dojon Jäykin » marras 13, 2015, 10.50

Mää jotain Call of Dutyä hinkkasin takavuosina sen verran, että aloin olemaan potentiaalinen vaara liikenteessä, kun olin tankilla huristellut muutaman tunnin.


Vastaa

Lauteilla

Potkulaisia lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 8 kurkkijaa