Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva

Defendojen historia ja opettajalinjat

Nykyaikaiset itsepuolustuslajit eli Defendo, IMPACT, Krav Maga, MilFight, PDFS, Senshido jne.

Valvoja: Valvoja

Vastaa
Lasse Candé
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 22
Viestit: 16032
Lauteille: Joulukuu 2007
Tykännyt: 559 kertaa
Tykätty: 260 kertaa
Kuukauden kynäilijä

Defendojen historia ja opettajalinjat

#196

Viesti Lasse Candé » elo 8, 2019, 19.59

Täytyy kyllä sanoa, että nuo aakkoset eivät mitenkään tee esim mitään logiikkaa näkyvämmäksi. Kun tuon lukee pariin kertaan ja kovalla taistelulla ymmärtää, huomaa että puhut eri asiasta kuin mitä asiaa olet lainannut.

Jälkiviisauspointtiin ei tullut mitään.

Mutta lopulta kaiken tuon jälkeen tämänkertaisen juttusi ydin on siinä, että miksi Nurmi sitten on tehnyt vielä yhteistyötä Saarion kanssa.

Sitä on tietty täältä turha kysellä, mutta varmaan Nurmi koki tämän viisaaksi kokonaisratkaisuksi ennen kuin nosti kytkintä. (?) En tokikaan tiedä. Vastavuoroisesti voisi tietenkin pohtia miksi yksi (melko merkittäväkin) kupru kaataisi automaattisesti ihan kaiken, mikä tuntuu olevan jonkinlaisena outona peruslähtökohtana tuossa pohdinnassa... Joka myös on esitetty tässä ketjussa jo kauan sitten ja muistaakseni se on saanut jotakuinkin täsmälleen samansisältöisen vastineen "osasta vs kokonaisuudesta".
You may say that I'm a dreamer
But I'm not

- John Lennon

Lassen treenituumailuja fiiliksen mukaan


Kuvake
JanneM
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 14
Viestit: 19825
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: JKL
Tykännyt: 54 kertaa
Tykätty: 55 kertaa

Defendojen historia ja opettajalinjat

#197

Viesti JanneM » elo 8, 2019, 20.08

Uusimpien minulle saakka päätyneiden tietojen valossa mitään kuprua ei ole ollut eikö Jyrki ole asettunut kenenkään puolelle vaan kehottanut molempia osapuolia sopimaan erimielisyytensä sivistyneesti. Myöskin summa mistä kina on syntynyt on jälkikäteen yli tuplattu alkuperäisestä.

Yksityiskohtiin en varsinaisesti halua mennä mutta ainakaan minulla ei ole tällä hetkellä syytö uskoa että tilanne olisi mennyt täysin Antin kuvaamalla tavalla. En tiedä onko ne täysin silläkään tavalla miten minulle on kerrottu mutta uskon että totuus löytyy sieltä jostain välimaastosta eikä kukaan ole täysin syytön tilanteeseen.

Tämä rahasotku on hassusti noussut ehkä suurempaan huomioon mitä se on edes todennäköisesti tarkoitettu. On toki ymmärrettävää että raha on asia minkä me kaikki ymmärrämme ja siitä on helppo puhua vaikka muut jutut olisivatkin vähän hämärän peitossa.
-Janne Maunonen-
**No jasinui salmul saralra**
JKL Fight Club
Defendo JKL
North American Defendo Alliance

Vastaa

Lauteilla

Potkulaisia lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 kurkkijaa