Etsitkö kamppailuharrastusta? Aloita suoraan tästä uusi aihe valmiiden kysymysten kanssa ja odota, kun konkarit vastaavat sinulle. :boxing2:

Kansankäräjätuvan säännöt

Keskustelua yhteiskunnallisista ja vakaumuksellisista aiheista. Edellyttää kirjautumista. Muista kohteliaisuus, kunnioitus ja alueen säännöt.

Valvoja: Valvoja

Kuvake
admin
tekninen ylläpito
Viestit: 1087
Lauteille: Joulukuu 2004

Kansankäräjätuvan säännöt

Viesti admin »

Kansankäräjätuvan säännöt

Potku.netin tavoitteena on olla rakentava ja avoin sivusto, jossa kaikkien lajien harrastajat voivat vaihtaa mielipiteitä ystävällisessä ilmapiirissä. Tämän tavoitteen toteutumiseksi pyydämme keskustelijoita noudattamaan seuraavia sääntöjä:

1) Kohtele muita käyttäjiä kuten toivoisit itseäsi kohdeltavan. Ole kohtelias, vastaa kysymyksiin ja kysy, jos et ole varma, mitä kanssakeskustelijasi tarkoittaa. Lisätietoja löydät keskusteluohjeista.

2) Keskustele aiheesta, älä itse keskustelusta tai keskustelijoista. Keskustelun aihe käy ilmi ketjun otsikosta ja keskustelualueen kuvauksesta.

3) Henkilöiden ja ihmisryhmien pilkkaaminen ja tahallinen halventaminen on kielletty.

4) Kaikenlainen ääri-ilmiöitä käsittelevä sekä muuten mahdollisesti vahvoja mielipiteitä aiheuttava keskustelu poliittisista ja uskonnollisista aiheista on suljettu Potkun keskustelujen ulkopuolelle.

5) Älä levitä huhuja tai perättömiä tietoja. Tarkista faktat ja perustele mielipiteesi tosiasioilla. Kun linkität ulkopuolisia lähteitä, lainaa niistä keskustelun kannalta oleellinen osa näkyviin tai selitä linkityksen yhteydessä, mikä sen merkitys on meneillään olevalle keskustelulle.

6) Mikäli sinulla on keskustelujen valvontaa tai valvontaan liittyviä toimenpiteitä koskevaa asiaa, ota yhteyttä Valvojaan, Vahtikoiraan tai Valvojaninjaan. Nämä ovat valvojien yhteisiä tunnuksia.

Näitä sääntöjä täydentävät tarvittaessa Valvojan ja ylläpidon antamat ohjeet. Sääntöjä tai niitä täydentäviä ohjeita rikkovaa viestiä voidaan muokata tai se voidaan poistaa tai siirtää. Näitä toimenpiteitä voi seurata varoitus. Varoitus on voimassa 90 päivää. Kolmannesta varoituksesta seuraa 10 päivän pituinen jäähy. Jatkuvasta sääntöjen vastaisesta toiminnasta voidaan antaa porttikielto.
Kuvake
admin
tekninen ylläpito
Viestit: 1087
Lauteille: Joulukuu 2004

Kansankäräjätuvan säännöt

Viesti admin »

Jos et halua nähdä tämän alueen keskusteluja viestivirrassasi, se onnistuu helposti liittymällä rentopotkijaksi.

Seuraajat

Kuvake
admin