Etsitkö kamppailuharrastusta? Aloita suoraan tästä uusi aihe valmiiden kysymysten kanssa ja odota, kun konkarit vastaavat sinulle. :boxing2:

Viimeisin katsomasi elokuva

Pannu aina kuumana ja pöydissä tilaa. Keskustelua kamppailulajien ulkopuolelta huumoria unohtamatta. :)

Valvoja: Valvoja

Kuvake
flammee
etupotkija
Viestit: 11145
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Oulu

Viesti flammee »

Legend of the drunken master

Olipa taas, sillon ekalla katsomiskerralla vaikutti hyvältäkin, mutta nyt huumori oli kovin kökköä ja henkilöhahmot ärsyttäviä, piti välillä hyppiä yli tylsimpiä kohtauksia. Taistelukohtaukset olivat kuitenkin jossain määrin säilyttäneet tehonsa.. On parempia Jackie Chan -leffoja, kuten on parempia Wong Fei Hong -leffojakin. :roll:
– Science that can't be questioned is religion.
Kuvake
sivarinlötkö
päähänpotkija
Viestit: 6855
Lauteille: Kesäkuu 2005

Viesti sivarinlötkö »

Pirates Of The Caribbean
Vallan mainio kokoperheen kevytpätkä. :D Meikä diggaa.

Brokeback Mountain
Kovat oli ennakkoluulot, mutta leffa osoittautui hyväksi. Yksi niistä harvoista leffoista joita katsoessa olen meinannut itkeä, kun oli niin surullinen. Nyyh.

Olikohan toi niitä juttuja, joita ei foorumilla (tai ylipäätään missään) kannata tunnustaa :lol:
Kuvake
Telepath Carbon
munillepotkija
Viestit: 742
Lauteille: Kesäkuu 2005
Paikkakunta: Tampere

Viesti Telepath Carbon »

Boondock Saints

Ties monettako kertaa, tällä erää ostin omaksi kun halvalla lähti. Loisto pätkä, asennetta ja huumoria tasavälein, ja huippuja hahmoja. Etenkin Willem Dafoe on parhaassa roolissaan ikinä, eikä pelkää revitellä. TJEU: pitkä taistelukohtaus jonka Dafoe näyttelee "päälleliimattuna" kuvittelujaksona käyttäen kahta perinteistä sormipistoolia. Leffasta löytyy myös oiva kilpailija Samuel L. Jacksonin kuolemanlitanialle ennen nappia otsaan (niille jotka katsovat nämä leffat sadasti ja opettelevat replat ulkoa ja sitten keskenään kelaavat niitä jossain baarissa). ;)

Pirates...:Dead Man's Chest sen sijaan näkyi teatterissa viimeksi. Meh. Kivaa ajankulua mutta paljon juonen kannalta (oliko siinä sellainenkin?) merkityksetöntä räpeltelyä ja koheltelua. Väliosa 1. ja 3. osalle, ja sen kyllä huomasi.
"Oh no, beacuse you do not truly know someone until you fight them." -Serafi
Kuvake
Jukka Suominen
kylkeenpotkija
Viestit: 1019
Lauteille: Marraskuu 2005
Paikkakunta: Tampere

Viesti Jukka Suominen »

sivarinlötkö kirjoitti: Brokeback Mountain
Kovat oli ennakkoluulot, mutta leffa osoittautui hyväksi. Yksi niistä harvoista leffoista joita katsoessa olen meinannut itkeä, kun oli niin surullinen. Nyyh.
Olikohan toi niitä juttuja, joita ei foorumilla (tai ylipäätään missään) kannata tunnustaa :lol:
Heheh.. Katsoin tämän eukon kanssa pari viikkoa sitten (ei kehtaisi yksin katsoa, mitä kaveritkin siihen sanoisi). Täytyy sanoa että on oskarinsa ansainnut, kyllä oli hienosti kerrottu tarina ja upeasti tehty leffa. Lisää näitä, mielummin tosin lesbotarinana, ja siinä tapauksessa paljon paljasta pintaa myöskin
VKA
munillepotkija
Viestit: 832
Lauteille: Huhtikuu 2005
Paikkakunta: Tampere

Viesti VKA »

Olikohan toi niitä juttuja, joita ei foorumilla (tai ylipäätään missään) kannata tunnustaa
Se, että alat itkemään katsoessasi elokuvaa joka kertoo kahden homocowboyn suhteesta?
Äähh...en mä usko, että tällasessa machossa kamppailuympäristössä sulle tosta paljon tulee kuittia.
Sitäpaitsi kyllähän toi sun lajivalintakin jo kertoo jotain. :lol:

Ite katoin viimeksi Silent Hillin...Christopher Gansin Susien Klaani oli hemmetin hyvä joten käsittämätöntä, että tästä ei parempaa kyhäelmää saatu aikaiseksi.
-------------------------------------------------------
"VKA, et näytä tajunneen kamppailulajien periaatteita alkuunkaan."
Kuvake
Simpanssi
etupotkija
Viestit: 2298
Lauteille: Joulukuu 2004

Viesti Simpanssi »

Elina kirjoitti:
Dog Soldiers
Kyllä ne skotitkin osaavat! Aivan loistava splatterpätkä. Juonellaan se ei häikäise, mutta muuten ei jätä mitään sanottavaa, vai koska olette viimeksi nähneet ihmissuden ottavan pataansa mieheltä jolla on aseenaan paistinpannu?
Tuo on minusta paras ns. kauhuleffa ikuna :) Mietin sitä itse asiassa justiin pari päivää sitten (en muista enää, mistä tuli mieleen), koska ne ihmissudet on siinä oikeasti todella kammottavia. Siinä on justiin semmoinen kunnon kauhulehvafiilis. Ja hahmot on hirveän hyviä.
Piti eilen lainata ja katsoa. Oli tosi hyvä! Ja hyviä huumoriheittojakin siinä välissä. Suosittelen ehdottomasti kaikille!

Hyvä, että noita kauhuleffoja tehdään muuallakin, kuin jenkeissä. Jotenkin kauhuleffasta tulee uskottavampi, kun siinä ei ole kuvankauniita isotissiblondeja(joilla on kuitenkin tohtorintutkinto huolimatta 20-vee iästä), yhtä tummapintaista(joka kuolee ekana) ja sitten se alfauros(hieman kapinallinen tietty), joka pelastaa kaikki.. :lol: Miten tuossa nyt samaistuu kehenkään? Toisin oli Dog Soldiersissa! Sysärit ja kaikki! :lol:

Lainasin muuten samalla leffan nimeltä Hooligans, joka on Englannin fudiksen huligaaneista kertova leffa, jonka pääosassa on Frodo eli Elijah Wood. Aika epätodellista, mutta takakannessa sillä oli haava ja verta päässä, sekä sekopäinen ilme. Huvitti niin paljon, että päätin lainata. Se on vaan jotenkin niin hauskaa kun sellainen kiltin näköinen kaveri pimahtaa täysin. Elijah Woods haastamassa riitaa jollekin.. :lol:

Kerron millainen oli kun olen kohta sen katsonut..
Kuvake
Simpanssi
etupotkija
Viestit: 2298
Lauteille: Joulukuu 2004

Viesti Simpanssi »

Hooligans oli muuten tosi hyvä leffa. Pidin todella paljon. Jotenkin tuli mieleeni Fight Club..

Suosittelen.
Kuvake
Kari Aittomäki
päähänpotkija
Viestit: 16200
Lauteille: Helmikuu 2006
Paikkakunta: Kokkola

Viesti Kari Aittomäki »

Hooligans oli minusta äärimmäisen hyvä.
Pisteitä Elijahille, jätkä uskaltaa yrittää.. vaan kylläpä hän Frodoksi jää.

H:n suurin ansio oli se uskallus kertoa, että firmalaiset on tavallisia heppuja ja että jengitappelu on aivan sattans hauskaa puuhaa.
Ja naisen ohjaama! Karatemimmi vielä. :smt060

Minäkin katselin tuon Brokebackin ja olihan se taitavaa elokuvaa.
Pikkuisen se käytetty kilei oli "ilmeistä".. tulen käyttö intohimon sympoolina, hevoshahmo suhteessa elementteihin, hattujen värivaihtelut..

Laidoiltaan samanaiheiseen tarinaan toivat Robert Redford, Morgan Freeman ja ohjaaja Lasse Hallstrom (heja sverige) enemmän itteäni miellyttävän särmän.
Tykkäsin kyllä Bpc:sta, hieno leffa.

Koska savustin tänään ahvenaisia, oli pakko katsoa lempileffani Master and Commander.
Ai sattans mikä elokuva. Ei ainuttakaan kuollutta kohtaa tai yksityiskohtaa..
Capt. Jack : To wives and sweethearts.
Officers: To wives and sweethearts.
Capt. Jack : May they never meet.

Sen kunniaksi.
Ja jösses niitä pieniä tarinoita. Luja meriupseeri kulkee varmana vatkaavalla kannella, vierestä huuhtoutuu laivapoika parkaisten ja tarrautuu köysiin. Upseeri ärjäisee käskyn vetää turvaköydet molemmille puolille, nostaa vähäpojan jaloilleen:
- Eipäs pötkötellä, poika.
Sen kunniaksi.
Kuvake
bodyguard
päähänpotkija
Viestit: 22944
Lauteille: Syyskuu 2005
Paikkakunta: Helsinki

Viesti bodyguard »

sivarinlötkö kirjoitti: Brokeback Mountain
Kovat oli ennakkoluulot, mutta leffa osoittautui hyväksi. Yksi niistä harvoista leffoista joita katsoessa olen meinannut itkeä, kun oli niin surullinen. Nyyh.

Olikohan toi niitä juttuja, joita ei foorumilla (tai ylipäätään missään) kannata tunnustaa :lol:
Kävin itse katsomassa tämän leffassa parin kaverin kanssa. Tuli huomattua että montaa miespuolista ei meidän lisäksemme salissa ollut, ja nekin parit jotka olivat, olivat tulleet selvästi tyttöystäviensä pakottamana :lol:
Muuten olen samaa mieltä elokuvasta kuin sivarinlötkö, tosin tämä ei ollut kuitenkaan vuoden paras elokuva, sillä Capote oli niistä mitä olen nähnyt ylivoimaisesti viime vuoden paras.

‎-I thought you were cool.
-I am. And you know what makes me cool? The fact that your opinion means less than squat to me.

Blogi
Kuvake
Elina
etupotkija
Viestit: 16300
Lauteille: Joulukuu 2004

Viesti Elina »

Bridget Jones 2: The Edge of Reason

Luin tuon kirjan tässä viikonloppuna ja suurin odotuksin (köh) aloin katselemaan tätä leffaa. Ja pöh. PÖH. Surkea viritys! :x Yhtäläisyydet kirjaan olivat minimissä - oikeastaan koko elokuvassa ei ollut oikein mitään samaa kuin kirjassa (noh, Bridget kävi jossain Alpeilla ja Thaimaassa, mutta matkat oli kirjoitettu elokuvaan ihan eri tavalla). Eikä leffa edes ollut läheskään niin hauska kuin kirja, vaan enemmänkin romanttinen komediaviritys, joista en juurikaan välitä. Harmitti kyllä ihan sikana :(

Yksi ainoa hyvä kohta siinä oli (nauroin pikkuisen ääneen) lopussa, kun pari miestä tappeli :)
Kuvake
Abe Simpson
kylkeenpotkija
Viestit: 1565
Lauteille: Maaliskuu 2006
Paikkakunta: Springfield Retirement Castle

Viesti Abe Simpson »

Brokeback mountain. Varsin hyvä oli, komeasti vältettiin ne ilmeisimmät käänteet joiden mahdollisuutta kuitenkin vilauteltiin omailmeisyyden korostamiseksi. Loppua kohden kehittyvä laahaus toimi hyvin. Muutenkin jäi hiukan sellainen kuva, että paketin kokoamisen on täytynyt olla vaikeampaa, kuin sujuva kokonaisuus antaisi pintapuolisesti ymmärtää? Se mekaniikasta, itse tarina voisi mielestäni kertoa monesta muustakin teemasta, pisteet kuitenkin osuvasta valinnasta.
"Pallomerimies on erimies"
Vlad Tepes
päähänpotkija
Viestit: 6831
Lauteille: Elokuu 2005

Viesti Vlad Tepes »

Pirates of the Caribbean osa kaksi

Jäi ihan sellainen mitä :?: :!: olo...

Sinällään tosi viihdyttävä leffa hienoine näyttelijöineen, mutta se juoni se juoni. Harvoin näkee oikeasti leffaa, jossa juoni on näin pahasti hakusessa ja rönsyilee niin moneen suuntaan, että katsoja putoaa kärryiltä puolessa välissä.

Mutta hienosti kuvattu oli, efektit todella näyttäviä, huumori toimivaa ja hahmot hauskoja.

En kuitenkaan suosittele varauksetta.'

Tämä saa tähtiä 2,5 / 5

Lisäys Karille: Master and Commander on aivan käsittämättömän hyvä. Kävin leffassa katsomassa kavereiden kanssa ja kaikki oli silleen, että nyt tuli käytyä katsomassa poikkeuksellinen elokuva.
Kuvake
Abe Simpson
kylkeenpotkija
Viestit: 1565
Lauteille: Maaliskuu 2006
Paikkakunta: Springfield Retirement Castle

Viesti Abe Simpson »

Se tekee heti paljon kun jätetään naisnäyttelijät pois sotkemasta, elokuvan ainoa hupakko taisi soutaa alussa jollain kanootilla kolmen sekunnin ajan?
"Pallomerimies on erimies"
Vlad Tepes
päähänpotkija
Viestit: 6831
Lauteille: Elokuu 2005

Viesti Vlad Tepes »

Abe Simpson kirjoitti: Se tekee heti paljon kun jätetään naisnäyttelijät pois sotkemasta, elokuvan ainoa hupakko taisi soutaa alussa jollain kanootilla kolmen sekunnin ajan?
Totta. Voi keskittyä olennaisiin asioihin. Kunnon poikien seikkailukertomukseen ei kuulu naisten liiallinen vaikutus tapahtumiin.

Täytyyhän sitä edes elokuvissa voida paeta julmaa todellisuutta... :D
Kuvake
kenttiensankari
päähänpotkija
Viestit: 5265
Lauteille: Toukokuu 2005
Paikkakunta: Wroclaw
Etulaji: Potkunyrkkeily
Takalajit: Thainyrkkeily, Vapaaottelu, BJJ, Karate

Viesti kenttiensankari »

The medallion tjsp

Jackie Chanin tusinaleffa. Ihan kuten kaikki muutkin Jackien leffat, huonoa huumoria höystettynä hollywood kung fulla. Tähän on otettu mukaan mystiset supervoimatkin, sekä irlantilainen pahis. Samaa huumoria toistetaan koko ajan, eikä se ole ekan kerran jälkeen hauskaa.

Täytyy sanoa että kun on nähnyt yhden näitä Jackien hollywoodleffoja, niin on nähnyt kaikki. Tämän lisäksi kamppailutaustani haittaa elokuvanautintoa kun tulee mietittyä että Jackien käyttämät tekniikat eivät ole realistisia eivätkä oikeasti toimisi :)
"Tärkeintä ei ole voitto, vaan jalo kilpa" - Eräs häviäjä

Seuraajat

-JP-
AhabFoul
Kuvake
Aleksi T
Kuvake
AlexMachine
Anapiros
Anonyymi Apina
Kuvake
Antti
Kuvake
AriJ
ArtoH
bjjpro
Candy
Ciancell
Kuvake
Clancy B.
Kuvake
Dojon Jäykin
Elyna
Kuvake
finnjet
FTale
Kuvake
Fubarbarian
Giovanni-Di-Amore
harlinmoss
Heikki Haverinen
Hemmukka
Hirabayashi
Holopainen
htt
Kuvake
Invictus
Ispa
ivanjutila
Jaakko Suhonen
Jani Rantalainen
Kuvake
JanneKoo
Jasir
Kuvake
Joni Samanen
jonnybaba
Jonttu
Kuvake
Joutilas
judislotonline
Kalo
Kuvake
Kari Aittomäki
Kuvake
Kari Mäki-Kuutti
Kataja
katar
Kuvake
kenttiensankari
Kuvake
Kerkko
kimmokammo
KingBuzzo
kivi
kojiro
Kuvake
Kompastelija
Kuvake
Kuhmu
Kuvake
KungFuPissis
Lasse Candé
leanshots
Kuvake
Leij0na
Loituma
Lowclass
Kuvake
Lumina
Lybeck
magamies
makelainen
Mariska
Kuvake
Marjapuuromies
Kuvake
MarkkuT
marks
Mika Pallari
Mika Tervo
MikkeM
Kuvake
mronkain
Kuvake
mronkain
Muerte
Nahkaparoni
NikoJT
Kuvake
ninja
Oar
Kuvake
Paanari
Kuvake
Pakkaslordi
Kuvake
Paliapna
pkka
Kuvake
Point
Kuvake
Pop27
Rahanpesijä
Reba
Kuvake
Riku Ähvä
Roku
rondotaylor
Kuvake
Ruukie
RyanAvery
Kuvake
Räikkönen
Kuvake
Safor
Kuvake
sanppa75
Kuvake
Satsujin
Sheephead
shogun
Sitav Abdullah
Snake-Master
Kuvake
Snuskmumriken
socalled
Kuvake
Stick
Kuvake
sundaywarrior
T-T
Taijin harjoittaja
tapsaattori
Thelema
Kuvake
Throwback
Kuvake
Timpa
tmattinen
tohtorismies
Tomppaoffin
Tuoska
Tyrsky
Kuvake
vaaramies
Villi Sika
Kuvake
Wombattle
xYm
yloneha
Yrittäjä
zzkettu