Etsitkö kamppailuharrastusta? Aloita suoraan tästä uusi aihe valmiiden kysymysten kanssa ja odota, kun konkarit vastaavat sinulle. :boxing2:

Arvostelu- safkat - Potku

Keskustelua voimaharjoittelusta, kamppailulajien oheisharjoittelusta, liikuntaravitsemuksesta ja urheiluvammoista

Valvoja: Valvoja

Kuvake
mronkain
etupotkija
Viestit: 8623
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Roihuvuori

Arvostelu- safkat - Potku

Viesti mronkain »

Vihdoin onnistuin noita Potku-sapuskoja löytämään. TexMex-lihapullat salsalla ja kananuggetit juustojalapeñodipillä.

Ihan reilun kokoinen annos iltapalaksi molemmissa. Lämmittäminen oli kätevää ja helppoa, tarvittaessa voi syödä suoraan pakkauksesta. Lihapullissa oli mukana haarukka, mitä olisi kaivannut nuggetteihinkin. Niissä taas oli puhdistuspyyhe. Lihapullat maistuivat lievästi tulisilta, mikä oli miellyttävä yllätys einesruoassa. Salsa oli mietoa ja laihaa. Kananuggetit, samoin kuin dippi, olivat aika mauttomia. Lisäksi molempia vaivasi tyypillisen mikrolämmityksen riesa: kumimaisuus. Rapea pinta puuttui. Uunissa lämmitettyinä voisivat toimia paremmin, mutta sitten toisaalta yhtä hyvin voisi hankkia tavallisia sapuskoja tai tehdä itse. Kylminä ihan OK, mutta mieluummin hankkisin jotain lämmintä.
Melko tyypillisiä einesruokia, eivät erottuneet edukseen juuri millään tavalla. Ainoa plussa lihapullien lievästä tulisuudesta.

- Marko
Kirstina
reiteenpotkija
Viestit: 277
Lauteille: Joulukuu 2006
Paikkakunta: Turkkunen

Viesti Kirstina »

Tämänhetkinen lempparini eineksissä on Saarioisen kana-pekonirisotto (jostain syystä muistan nimen aina olevan nakkipekonirisotto, se kuulostaa hauskemmalta). Ei maistu samalta kuin kaikki muu, riisi ei oo pelkkää mössöä. Rasvaa siinä on aika paljon (yllätys), varsinkin jos ylikypsentää sen mikrossa (niinkuin minä aina) niin siihen jää pinnalle semmonen keltanen kerros. Erään tunnetun kriitikon sanoin: limaista, mutta maukasta!

paitsi ettei se oo limaista

Edit: Sorry tää ei oo potku-sapuska, mut tää antaa kyllä potkua!
Kuvake
Abe Simpson
kylkeenpotkija
Viestit: 1565
Lauteille: Maaliskuu 2006
Paikkakunta: Springfield Retirement Castle

Viesti Abe Simpson »

Paikallisessa minimanissa oli noita potkuämpäreitä 0.99 euroa/kpl myynnissä, kun viimeinen käyttöpäivä alkoi häämöttää. Ostin kanaa ja lihapullia kokeeksi ja totesin, että omissa mieltymyksissäni täytyy olla jokin fataali poikkeama, sillä minusta kumpikaan kyseisistä artikkeleista ei ollut edes tuon vajaan euron arvoinen. Kana oli ihan kohtuullisen hyvää, mutta moisen luunyytin dippaaminen on aika turhauttavaa, lihapullat oli pieniä maustettuja einespullia, purnukassa näitä lymyili hiukan toistakymmentä. Jos olisin maksanut näistä listahinnan mukaan, olisi pettymyksen tunne varmasti kostuttanut silmäkulmat - nyt lähinnä nauratti.

Tsekatkaapa huviksenne muuten HK:n "Ehta"-lihapakkaukset, tuotteella on selkeä laatuleima otsassaan, pakkaus klassisen hieno ja mainokset sen mukaiset. Ja itse tuote, pippurisekoituksessa pyöritetty possun kassler-klöntti...14 euroa kilo. Alkaa olla tuotteen hinta/laatu-suhde kohdillaan.

Täydet viisi tähteä HK:n markkinointiosastolle!
"Pallomerimies on erimies"
Maul
munillepotkija
Viestit: 886
Lauteille: Helmikuu 2007

Viesti Maul »

se on hyvin brändätty tuote. Lihapullat oli vähän tulisia perus einespullia, ei mitään erityistä. Nugetit oli ihan kohtalaisia. Maistamistani Potkuista nakit olivat selkeästi parhaita, dipit jäi kaikissa vetämättä, lihapullissa ja nakeissa meni jonkun verran mutta nugettin dippi oli järkyttävän hirveää. Hyi.

Ei kannata ostaa (jos hinta on se +3€), ellei sitten ole mainosmies/markkinoija/graafikko (tai näihin opiskeleva kuten minä), jotka arvostavat hyvin toteutettuja tuotebrändejä ja niiden pakkauksia.
Kuvake
bodyguard
päähänpotkija
Viestit: 22944
Lauteille: Syyskuu 2005
Paikkakunta: Helsinki

Viesti bodyguard »

joo, peruseinestähän noi aika pitkälti on. Mitään tulisuuteen viittaavaakaan niissä ei juuri ole. Kuten Jussi Häkkinen sanoi jossain niin tulisuus keppanan ja pullapitkon puolivälissä.

‎-I thought you were cool.
-I am. And you know what makes me cool? The fact that your opinion means less than squat to me.

Blogi
Kuvake
Kari Aittomäki
päähänpotkija
Viestit: 16200
Lauteille: Helmikuu 2006
Paikkakunta: Kokkola

Viesti Kari Aittomäki »

Onko nyt kyse jostain valmispaketeista?

Jopas. Kiva että niitäki joku oikeen ostaa ja syö.
Kun saan ostettua tuon välitontin taloineen saanen maatilastatuksen ja hops, laitan heti sikoja. Vinkki: Snatch. Siis se leffa.

Niille possuille voisin noita paketteja hakea, kaskun kun tunnen kauppiaita ja saan ämpärikaupalla einestä halutessani.
Kuten Abe muistanee, liekö vieläkään päässy yli tietyistä perinneruuista..
Kuvake
Cuculcan
kylkeenpotkija
Viestit: 1100
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Cuculcan »

Maistelin sellaisesta vihreästä potku-purnukasta. Ei iskenyt. Oikein nauratti kun siinä luki tulinen ja kokattiin itte samalla thaikkua.
)) << >> ((
Kuvake
Abe Simpson
kylkeenpotkija
Viestit: 1565
Lauteille: Maaliskuu 2006
Paikkakunta: Springfield Retirement Castle

Viesti Abe Simpson »

Kari Aittomäki kirjoitti: Onko nyt kyse jostain valmispaketeista?
Kuten Abe muistanee, liekö vieläkään päässy yli tietyistä perinneruuista..
Meillä oli jossain vaiheessa aikomus rakentaa porkkanalaatikoista uusi väliseinä.

Ja aiheeseen, porsaspohjaisten eväiden ehdoton kuninkuusluokka ja kevyen kevätpöydän keisari on rosvonpaisti. Perinteinen valmistusresepti menee kutakuinkin seuraavasti - lapioidaan oivallinen emakonmentävä monttu, työnnetään tarkoin valikoitu sika syntyneeseen kuoppaan, eikun reipas nuotio päälle ja kuolasuin odottelemaan. Moni pitää valmistamista haastavana oikean kypsyyden takia, mutta noin nyrkkisääntönä voidaan sanoa porsaan olevan varmuudella raakaa niin kauan kuin se vinkuu.
"Pallomerimies on erimies"
Kuvake
L.K.
päähänpotkija
Viestit: 12812
Lauteille: Huhtikuu 2005
Paikkakunta: Kotka
Etulaji: Defendo

Viesti L.K. »

Abe Simpson kirjoitti: Paikallisessa minimanissa oli noita potkuämpäreitä 0.99 euroa/kpl myynnissä, kun viimeinen käyttöpäivä alkoi häämöttää. Ostin kanaa ja lihapullia kokeeksi ja totesin, että omissa mieltymyksissäni täytyy olla jokin fataali poikkeama, sillä minusta kumpikaan kyseisistä artikkeleista ei ollut edes tuon vajaan euron arvoinen. Kana oli ihan kohtuullisen hyvää, mutta moisen luunyytin dippaaminen on aika turhauttavaa, lihapullat oli pieniä maustettuja einespullia, purnukassa näitä lymyili hiukan toistakymmentä. Jos olisin maksanut näistä listahinnan mukaan, olisi pettymyksen tunne varmasti kostuttanut silmäkulmat - nyt lähinnä nauratti.

Tsekatkaapa huviksenne muuten HK:n "Ehta"-lihapakkaukset, tuotteella on selkeä laatuleima otsassaan, pakkaus klassisen hieno ja mainokset sen mukaiset. Ja itse tuote, pippurisekoituksessa pyöritetty possun kassler-klöntti...14 euroa kilo. Alkaa olla tuotteen hinta/laatu-suhde kohdillaan.

Täydet viisi tähteä HK:n markkinointiosastolle!
Ja kovan hinnan lisäksi tuo Ehta on vielä varsin pahaa... :cry:
"He´s too much blackbelt for you"- Tuntematon setä ravintelissa.
Kuvake
Kari Aittomäki
päähänpotkija
Viestit: 16200
Lauteille: Helmikuu 2006
Paikkakunta: Kokkola

Viesti Kari Aittomäki »

Pääsin kerran muuten miltei käsirysyyn erään perin innokkaan perinneruokahehkuttajan kanssa.
Siis voitte vaan kuvitella sellasta pontevaa pohojalaasta, joka tanssii tanhuja ihan tosimielellä, puhuu paasaavalla äänellä jjämmptiä puhetta ja muutenkin niin perinjuurin umpijuntti kuinvain ihminen olla voi.

Juttu lähti tietysti tästä parinvuodenko takaisesta italialaisesta yliyliylijohtajasta joka moitti perinneruokia.
Jota tämä samalle paaritiskille istahtanut Todistaja-Taina intohimolla haukkui. Itte en ole kulinaristi suunnilleen lainkaan mutta tokihan se italianmässy nyt on aivan eri kertoimilla ku joku porkkanalaatikko.

Tämä tuli kerrottua ja samalla kerroin mielipiteenäni, että perinneruuiksi on nostettu sellaset köyhyyden ylistykset joihin on ajauduttu siellä kevät talvella kun varastot on ollu jo apeat ja ruokia on pitäny jatkaa.
Siinä missä italialaiset keksi pizzan keksi savokarjalaisten heimo hapankeiton ja pohojalaaset klimppisopan.

En muuten tiedä yhtäkään perinneruuaksi mainostettua jota söisin muutakuin pakosta.

Niin ja kyseinen tilanne ei eskaloitunut.
Pönäkkö marssi tiehensä loukkaavaa sävyä Viimeiseen Sanaansa tavoitellen. Kauniitjarohkeat on mainio käytösohjuri kyllä.
Kuvake
Suvi
munillepotkija
Viestit: 729
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Auckland, NZ

Viesti Suvi »

Kari Aittomäki kirjoitti: . Itte en ole kulinaristi suunnilleen lainkaan mutta tokihan se italianmässy nyt on aivan eri kertoimilla ku joku porkkanalaatikko.
Jaa. Ei mun mummon karjalanpaisti, karjalanpiirakat ja kalakukko noille Italian ihmeille häviä.
The Road goes ever on and on
Down from the door where it began.
-J. R. R. Tolkien-
Kuvake
johannes
kylkeenpotkija
Viestit: 1843
Lauteille: Maaliskuu 2005
Paikkakunta: Haukipudas!

Viesti johannes »

Suvi kirjoitti:
Kari Aittomäki kirjoitti:. Itte en ole kulinaristi suunnilleen lainkaan mutta tokihan se italianmässy nyt on aivan eri kertoimilla ku joku porkkanalaatikko.
Jaa. Ei mun mummon karjalanpaisti, karjalanpiirakat ja kalakukko noille Italian ihmeille häviä.
Mun mummon makaroonilaatikko ja lihapullatkaan ei...Hetkinen...joo :smt090
"There's no business like ho business" :pimp:
Kuvake
Jussi Häkkinen
päähänpotkija
Viestit: 19134
Lauteille: Helmikuu 2005

Viesti Jussi Häkkinen »

Kari Aittomäki kirjoitti: Itte en ole kulinaristi suunnilleen lainkaan mutta tokihan se italianmässy nyt on aivan eri kertoimilla ku joku porkkanalaatikko.
No ei. Ovat ihan samoilla kertoimilla mutta omissa sarjoissaan. Italiassa tehdään niistä raaka-aineista, täällä meidän raaka-aineistamme - ja makumaailmat ovat erilaiset.

Suomalaisen ruoan arvostusongelma johtuu siitäkin, että harva saa sitä hyvin laitettuna. Kotona tehdään miten tehdään ja sitten verrataan ravintolakamaan - eroa tulee, ihme kyllä. Tässä taannoin kyllä puputin erään huippuravintolan näkemystä suomalaisista eväistä, enkä voi todeta, että tarvitsisi yhtään nolostella yhtään minkään maan keittiön edessä. Taidolla saa hyvää.

Pidän kyllä ulkomaidenkin ruoista. Harvemmin näen järkeväksi ehdoin tahdoin rajoittaa kokemuskenttää, etenkin jos on mahdollisuus hyviin kokemuksiin. :)

perinneruuiksi on nostettu sellaset köyhyyden ylistykset joihin on ajauduttu siellä kevät talvella kun varastot on ollu jo apeat ja ruokia on pitäny jatkaa.
...kuten usein siellä autuailla ulkomaillakin.
Jussi Häkkinen

"Karate ei ole tapa kamppailla. Karate on tapa opettaa kamppailua. Nämä ovat kaksi täysin eri asiaa ja erittäin tärkeä asia ymmärrettäväksi."
Vlad Tepes
päähänpotkija
Viestit: 6831
Lauteille: Elokuu 2005

Viesti Vlad Tepes »

Suvi kirjoitti: Jaa. Ei mun mummon karjalanpaisti, karjalanpiirakat ja kalakukko noille Italian ihmeille häviä.
Karjalanpaisti ei maistu miltään, karjalanpiirakat ja kalakukko menee kategoriaan mitä rasvaisempi, sen parempi, eli ovat huonoja ruokia.

Hyvä ruoka maistuu vaikka se ei uisi rasvassa.

Noista potkuruoista. Olen maistanut nakki ja kanaversioita. Olivat aivan uskomattoman kumisia ällötyksiä. Nugettien dippikastike oli vetistä ja kana ei maistunut miltään. Nakit olivat yksinkertaisen kuvottavia.

En ymmärrä miten joku voi syödä sellaista ruokaa.
Kuvake
bodyguard
päähänpotkija
Viestit: 22944
Lauteille: Syyskuu 2005
Paikkakunta: Helsinki

Viesti bodyguard »

Vlad Tepes kirjoitti: Karjalanpaisti ei maistu miltään, karjalanpiirakat ja kalakukko menee kategoriaan mitä rasvaisempi, sen parempi, eli ovat huonoja ruokia.

Hyvä ruoka maistuu vaikka se ei uisi rasvassa.
Teilläpäin maailmaa ei ole vissiin kuultu mausteista?

‎-I thought you were cool.
-I am. And you know what makes me cool? The fact that your opinion means less than squat to me.

Blogi