Etsitkö kamppailuharrastusta? Aloita suoraan tästä uusi aihe valmiiden kysymysten kanssa ja odota, kun konkarit vastaavat sinulle. :boxing2:

Tunnusten muuttaminen ja poistaminen

Ylläpidon viestit potkulaisille. Ole hyvä ja lue säännöt.
Instructions in English Kuva

Valvoja: Valvoja

Kuvake
Valvoja
Aulis Gerlander (virallinen valvoja)
Viestit: 658
Lauteille: Heinäkuu 2007

Tunnusten muuttaminen ja poistaminen

Viesti Valvoja »

Potku.netin rekisteröintisopimus kirjoitti: Tunnuksessasi tulee olla vähintään kolme (3) merkkiä. Suosittelemme tunnukseksi omaa etu- ja sukunimeä, mutta jos valitset jonkin muun tunnuksen, yritä valita juuri sinua kuvaava ja hyvän maun mukainen tunnus. Liian samankaltaiset tunnukset (esim. Kalle ja Kalle1, tai KalleK ja Kalle K) voivat aiheuttaa sekaannusta, ja ylläpito voi poistaa tunnuksen, joka muistuttaa liiaksi jotakin aikaisemmin rekisteröityä tunnusta. Ota meihin yhteyttä, jos haluat tietää, onko harkitsemasi tunnus liian lähellä jotakin toista tunnusta. Kirjoita tunnuksesi tavallisen kirjoitustavan mukaisesti (ISOT KIRJAIMET sallitaan vain muutaman kirjaimen lyhenteissä). Jos valitset tunnukseksi henkilönimen, sen tulee olla oma nimesi. Vahvasti ideologisia tunnuksia ei sallita (stalinisti, arjalainen jne.). Älä valitse lajin nimeä tunnukseksi (hieman liian mahtipontista) tai edes osaksi sitä (saatat vaihtaa lajia myöhemmin).

Tunnusta ei voi myöhemmin vaihtaa, joten harkitse tarkkaan millaisen tunnuksen valitset. Nimimerkistä voi toki vaihtaa omaan nimeensä koska tahansa.
Tunnuksia poistetaan vain silloin, kun ylläpito näkee poistamisen ylläpidollisista syistä tarpeelliseksi. Myös erittäin vähän käytettyjä tunnuksia ("Potkutyyny"), joilla ei ole kirjauduttu sisään pitkään aikaan, voidaan pyynnöstä poistaa. Tunnuksia voidaan poistaa myös silloin, kun niillä ei ole kirjoitettu yhtään viestiä, ja viimeisestä kirjautumisesta on yli vuosi aikaa. Muutoin tunnuksia ei poisteta kuin erittäin painavista syistä, joita ylläpito ja valvojat yhdessä punnivat.
Kuvake
admin
tekninen ylläpito
Viestit: 1048
Lauteille: Joulukuu 2004

Tunnusten muuttaminen ja poistaminen

Viesti admin »

Olemme uudistaneet tämän käytännön. Jos käyttäjä haluaa siirtyä takavasemmalle, hän voi ottaa yhteyttä tähän admin-tunnukseen yksityisviestillä tai sähköpostilla admin@potku.net. Tämän jälkeen tili suljetaan, jolloin sitä ei voi käyttää eikä siihen saada otettua yhteyttä Potkun kautta. Tili on täysin jäädytetty ja vastaa kaikin puolin poistettua tiliä. Jos käyttäjä myöhemmin haluaa palata aktiiviseksi potkulaiseksi, hänen tarvitsee vain ottaa taas yhteyttä ja kertoa tämä. Tili aktivoidaan hetimiten.

Seuraajat

Kuvake
Valvoja