Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Kasvissyönti

Pannu aina kuumana ja pöydissä tilaa. Keskustelua kamppailulajien ulkopuolelta huumoria unohtamatta. :)

Valvoja: Valvoja

Vastaa
Kuvake
JanneM
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 3
Viestit: 20209
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: JKL

#46

Viesti JanneM »

Syön kasvissyöjiä...
-Janne Maunonen-
**No jasinui salmul saralra**
JKL Fight Club
Defendo JKL
American Defendo Academy
Kuvake
Cuculcan
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 3
Viestit: 1100
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Helsinki

#47

Viesti Cuculcan »

Buch kirjoitti: tummasta soijarouheesta saa tosi hyvää, kun uskaltaa roiskia tarpeeksi mausteita

Resepti kiitos. Soijarouhe maistuu vanhalta puhelinluettelolta, enkä ole vuosien saatossa ikinä onnistunut tätä makua peittämään.
)) << >> ((
Buch
ilmaanpotkija
Viestit tässä aiheessa: 4
Viestit: 16
Lauteille: Syyskuu 2005

#48

Viesti Buch »

Cuculcan kirjoitti:
Buch kirjoitti:
tummasta soijarouheesta saa tosi hyvää, kun uskaltaa roiskia tarpeeksi mausteita

Resepti kiitos. Soijarouhe maistuu vanhalta puhelinluettelolta, enkä ole vuosien saatossa ikinä onnistunut tätä makua peittämään.
Ei se auta kuin treenata. ;) Kasvisliemikuution kanssa keittäminen auttaa vähän, tehokkaampi keino on lisätä s**tanallinen määrä soijaa. Itseasiassa mitä tahansa maustetta pitää heittää sekaan moninkertainen määrä jauhelihaan verrattuna. Kannattaa lisäksi muistaa, että soijassa ei ole rasvaa kuten jauhelihassa, joten pieni määrä voita tai öljyä tekee siitä jauhelihamaisempaa (vaikkei makuun vaikutakaan).

Jos haluaa päästä helpolla, ostaa tacomaustepussin. Meillä käytetään esim. tortilloiden täytteenä mössöä, jossa on pussin ohjeen mukaan keitettyä tummaa soijarouhetta (5 dl vettä, 2½ dl kuivaa rouhetta), maustepussi ja siinä mainittu lusikallinen voita. Hyvää on, ja hämää jopa vannoutunutta lihaani-veljeäni. Sama sötkötys toimii myös makaronilaatikossa, ja jos sekaan pistää vielä fetapaloja, on varsin mielenkiintoinen mutta maistuva texmex-makaronilaatikko koossa.

Sitä vaaleaa soijarouhetta ei kyllä kykene syömään mitenkään päin.
Viimeksi muokannut Buch, loka 20, 2005, 13.21. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Kuvake
Andy
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 2
Viestit: 18973
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Oulu
Etulaji: Potkunyrkkeily
Takalajit: Karate, ju-jutsu
Yhteystiedot:

#49

Viesti Andy »

Viime vaellusreissulla tutustuin soijarouheeseen ja huomasin sen kätevyyden. 2,50€ maksava puolen kilon soijarouhepaketti vastaa varmaan kymmentä jauhelihapakkausta pastaruuissa, ei sisällä juurikaan rasvaa ja on aina valmiina ilman, että tarvitsee ostaa jauhelihaa jääkaappiin pilaantumaan. Loistavaa ainetta, kunhan maustaa riittävästi.
Antti Sariola

www.instagram.com/fight_coach_andy/
www.facebook.com/anttisariolakbt/

You can play Football, you can play Rugby, but you can't play K1! - Sensei Will Vanders
Kuvake
Jussi Häkkinen
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 56
Viestit: 19113
Lauteille: Helmikuu 2005

#50

Viesti Jussi Häkkinen »

Buch kirjoitti: Meillä käytetään esim. tortilloiden täytteenä mössöä, jossa on pussin ohjeen mukaan keitettyä tummaa soijarouhetta (5 dl vettä, 2½ dl kuivaa rouhetta), maustepussi ja siinä mainittu lusikallinen voita. Hyvää on, ja hämää jopa vannoutunutta lihaani-veljeäni.
Polttaako veljesi paljon tupakkaa vai onko muuten vain vähemmän gourmethenkinen?

Itse käytin rehunsyöntiaikanani (josta parannuin) soijarouhetta (myös noiden ohjeiden kaltaisilla kikoilla), eikä sen voinut koskaan sanoa lihalta maistuvan. Ihan toimivaa tavaraa silti joskus - ei tosin lihan korvikkeena (joskus jatkona kyllä).
Jussi Häkkinen

"Karate ei ole tapa kamppailla. Karate on tapa opettaa kamppailua. Nämä ovat kaksi täysin eri asiaa ja erittäin tärkeä asia ymmärrettäväksi."
Buch
ilmaanpotkija
Viestit tässä aiheessa: 4
Viestit: 16
Lauteille: Syyskuu 2005

#51

Viesti Buch »

Jussi Häkkinen kirjoitti: Polttaako veljesi paljon tupakkaa vai onko muuten vain vähemmän gourmethenkinen?
Nykyään muuten vissiin molempia. :smt003

Luotan kuitenkin omaan makuaistiini myös, ja väitän saaneeni erittäin jauhelihamaista mössöä tuolla ohjeella aikaan. En polta, olen wannabe-gourmethenkinen ja lisäksi maun puolesta palaisin lihansyöjäksi koska tahansa. *kuolaa edelleen lihatiskien ääressä*
Kuvake
sivarinlötkö
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 19
Viestit: 6855
Lauteille: Kesäkuu 2005

#52

Viesti sivarinlötkö »

Gourmet-henkiset eivät edes puhu jauhelihasta.
Buch
ilmaanpotkija
Viestit tässä aiheessa: 4
Viestit: 16
Lauteille: Syyskuu 2005

#53

Viesti Buch »

sivarinlötkö kirjoitti: Gourmet-henkiset eivät edes puhu jauhelihasta.
Buch kirjoitti: olen wannabe-gourmethenkinen
;)
Kuvake
Andy
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 2
Viestit: 18973
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Oulu
Etulaji: Potkunyrkkeily
Takalajit: Karate, ju-jutsu
Yhteystiedot:

#54

Viesti Andy »

Minusta soijaa ei kannata välttämättä ajatella lihan korvikkeena, vaan omana ruoka-aineksenaan, josta voi tehdä saman kaltaisia ruokia kuin jauhelihasta. Ei sen tarvitsekaan maistua samalta, kunhan se maistuu hyvältä.
Antti Sariola

www.instagram.com/fight_coach_andy/
www.facebook.com/anttisariolakbt/

You can play Football, you can play Rugby, but you can't play K1! - Sensei Will Vanders
Kuvake
Jussi Häkkinen
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 56
Viestit: 19113
Lauteille: Helmikuu 2005

#55

Viesti Jussi Häkkinen »

sivarinlötkö kirjoitti: Gourmet-henkiset eivät edes puhu jauhelihasta.
Väärin. Myös jauhelihasta saa erinomaista ruokaa - ihan gourmettasolla - mutta tällöin puhutaan yleensä ihan itse jauhetusta lihasta.

Gourmetiin kuuluu myös ns. vähemmän käytettyjen ruhonosien hyötykäyttö (usein irtoaa jännittäviä makuja). Jauhaminen on tähän erinomainen tapa.
Jussi Häkkinen

"Karate ei ole tapa kamppailla. Karate on tapa opettaa kamppailua. Nämä ovat kaksi täysin eri asiaa ja erittäin tärkeä asia ymmärrettäväksi."
Kuvake
maikki
reiteenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 3
Viestit: 320
Lauteille: Kesäkuu 2005
Paikkakunta: yvi

#56

Viesti maikki »

Jussi Häkkinen kirjoitti:
sivarinlötkö kirjoitti:Gourmet-henkiset eivät edes puhu jauhelihasta.
Väärin. Myös jauhelihasta saa erinomaista ruokaa - ihan gourmettasolla - mutta tällöin puhutaan yleensä ihan itse jauhetusta lihasta.

Gourmetiin kuuluu myös ns. vähemmän käytettyjen ruhonosien hyötykäyttö (usein irtoaa jännittäviä makuja). Jauhaminen on tähän erinomainen tapa.
juu, mahtavia juttuja saa iha kurmeetasollaki jauhelihasta, esim hirvi-possu (80% hirvee 20% rasvasta possua) jauheliha on erihyvää moneenkin paikkaan. Samaten kalaa kandee koittaa jauhettuna. Esim kauheen piikikäs hauki on hyvä pyytää jauheena, saa messevät murekkeet. =P~

Liha ja liha on sitäpaitsi kovin erilaista paikasta riippuen. Kun olin töissä vähä paremman lihatiskin takana oli kaikki naudanliha vähintään 4-6vkoo (riippuen ruumiinosasta) riippunutta, oli aika sama mitä lihaa sitä osti, kaikki oli mureeta. Niistä lihoista saa tehtyä semmoset eväät että moni kasvissyöjä saattas kääntää takkinsa. :)
Kuvake
MarkkuT
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 6
Viestit: 6493
Lauteille: Maaliskuu 2005

#57

Viesti MarkkuT »

maikki kirjoitti: Esim kauheen piikikäs hauki on hyvä pyytää jauheena, saa messevät murekkeet. =P~
Kaikki pyytämäni hauet ovat tulleet kokonaisina. Tapahtuuko tuo jauheena pyytäminen niin, että hauki kelataan veneen luo potkurin kautta?

;)
Ain't no one.
Kuvake
maikki
reiteenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 3
Viestit: 320
Lauteille: Kesäkuu 2005
Paikkakunta: yvi

#58

Viesti maikki »

mawashi kirjoitti:
maikki kirjoitti:Esim kauheen piikikäs hauki on hyvä pyytää jauheena, saa messevät murekkeet. =P~
Kaikki pyytämäni hauet ovat tulleet kokonaisina. Tapahtuuko tuo jauheena pyytäminen niin, että hauki kelataan veneen luo potkurin kautta?

;)
:lol: 8) "pyytää" ja pyytää
Kuvake
MarkkuT
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 6
Viestit: 6493
Lauteille: Maaliskuu 2005

#59

Viesti MarkkuT »

Jatketaanpa tästä haukiofftopicista. Jostain luin, että hauesta tehtyyn mureketaikinaan ei tarvittaisi ollenkaan kananmunaa eikä korppujauhoja, koska liha on niin valkuaispitoista. Eikös valkuainen ole proteiinia? Onko hauessa siis jotenkin erityisen paljon proteiinia?
Ain't no one.
Kuvake
Tero
munillepotkija
Viestit tässä aiheessa: 3
Viestit: 760
Lauteille: Huhtikuu 2005
Paikkakunta: Helsinki

#60

Viesti Tero »

mawashi kirjoitti: Jatketaanpa tästä haukiofftopicista. Jostain luin, että hauesta tehtyyn mureketaikinaan ei tarvittaisi ollenkaan kananmunaa eikä korppujauhoja, koska liha on niin valkuaispitoista. Eikös valkuainen ole proteiinia? Onko hauessa siis jotenkin erityisen paljon proteiinia?
Minä olen ollut siinä uskossa että se johtuu vaan sen lihan rakenteesta kun sen jauhaa hienoksi mähnäksi mutta tuohan sen selittäis. Tosin myös teen muutkin kalakakut ja murekkeet ilman kanista. Hyvin on pysyny läjässä.
Vastaa

Lauteilla

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei potkulaisia ja 92 kurkkijaa