Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti.
Kasvissyönti
Valvoja: Valvoja
Ei se auta kuin treenata. Kasvisliemikuution kanssa keittäminen auttaa vähän, tehokkaampi keino on lisätä s**tanallinen määrä soijaa. Itseasiassa mitä tahansa maustetta pitää heittää sekaan moninkertainen määrä jauhelihaan verrattuna. Kannattaa lisäksi muistaa, että soijassa ei ole rasvaa kuten jauhelihassa, joten pieni määrä voita tai öljyä tekee siitä jauhelihamaisempaa (vaikkei makuun vaikutakaan).Cuculcan kirjoitti:Buch kirjoitti:
tummasta soijarouheesta saa tosi hyvää, kun uskaltaa roiskia tarpeeksi mausteita
Resepti kiitos. Soijarouhe maistuu vanhalta puhelinluettelolta, enkä ole vuosien saatossa ikinä onnistunut tätä makua peittämään.
Jos haluaa päästä helpolla, ostaa tacomaustepussin. Meillä käytetään esim. tortilloiden täytteenä mössöä, jossa on pussin ohjeen mukaan keitettyä tummaa soijarouhetta (5 dl vettä, 2½ dl kuivaa rouhetta), maustepussi ja siinä mainittu lusikallinen voita. Hyvää on, ja hämää jopa vannoutunutta lihaani-veljeäni. Sama sötkötys toimii myös makaronilaatikossa, ja jos sekaan pistää vielä fetapaloja, on varsin mielenkiintoinen mutta maistuva texmex-makaronilaatikko koossa.
Sitä vaaleaa soijarouhetta ei kyllä kykene syömään mitenkään päin.
Viimeksi muokannut Buch, loka 20, 2005, 13.21. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
- Andy
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 2
- Viestit: 18977
- Lauteille: Tammikuu 2005
- Paikkakunta: Oulu
- Etulaji: Potkunyrkkeily
- Takalajit: Karate, ju-jutsu
- Yhteystiedot:
Viime vaellusreissulla tutustuin soijarouheeseen ja huomasin sen kätevyyden. 2,50€ maksava puolen kilon soijarouhepaketti vastaa varmaan kymmentä jauhelihapakkausta pastaruuissa, ei sisällä juurikaan rasvaa ja on aina valmiina ilman, että tarvitsee ostaa jauhelihaa jääkaappiin pilaantumaan. Loistavaa ainetta, kunhan maustaa riittävästi.
Antti Sariola
www.instagram.com/fight_coach_andy/
www.facebook.com/anttisariolakbt/
You can play Football, you can play Rugby, but you can't play K1! - Sensei Will Vanders
www.instagram.com/fight_coach_andy/
www.facebook.com/anttisariolakbt/
You can play Football, you can play Rugby, but you can't play K1! - Sensei Will Vanders
- Jussi Häkkinen
- päähänpotkija
- Viestit tässä aiheessa: 56
- Viestit: 19114
- Lauteille: Helmikuu 2005
Polttaako veljesi paljon tupakkaa vai onko muuten vain vähemmän gourmethenkinen?Buch kirjoitti: Meillä käytetään esim. tortilloiden täytteenä mössöä, jossa on pussin ohjeen mukaan keitettyä tummaa soijarouhetta (5 dl vettä, 2½ dl kuivaa rouhetta), maustepussi ja siinä mainittu lusikallinen voita. Hyvää on, ja hämää jopa vannoutunutta lihaani-veljeäni.
Itse käytin rehunsyöntiaikanani (josta parannuin) soijarouhetta (myös noiden ohjeiden kaltaisilla kikoilla), eikä sen voinut koskaan sanoa lihalta maistuvan. Ihan toimivaa tavaraa silti joskus - ei tosin lihan korvikkeena (joskus jatkona kyllä).
Jussi Häkkinen
"Karate ei ole tapa kamppailla. Karate on tapa opettaa kamppailua. Nämä ovat kaksi täysin eri asiaa ja erittäin tärkeä asia ymmärrettäväksi."
"Karate ei ole tapa kamppailla. Karate on tapa opettaa kamppailua. Nämä ovat kaksi täysin eri asiaa ja erittäin tärkeä asia ymmärrettäväksi."
Nykyään muuten vissiin molempia.Jussi Häkkinen kirjoitti: Polttaako veljesi paljon tupakkaa vai onko muuten vain vähemmän gourmethenkinen?
Luotan kuitenkin omaan makuaistiini myös, ja väitän saaneeni erittäin jauhelihamaista mössöä tuolla ohjeella aikaan. En polta, olen wannabe-gourmethenkinen ja lisäksi maun puolesta palaisin lihansyöjäksi koska tahansa. *kuolaa edelleen lihatiskien ääressä*
- sivarinlötkö
- päähänpotkija
- Viestit tässä aiheessa: 19
- Viestit: 6855
- Lauteille: Kesäkuu 2005
- Andy
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 2
- Viestit: 18977
- Lauteille: Tammikuu 2005
- Paikkakunta: Oulu
- Etulaji: Potkunyrkkeily
- Takalajit: Karate, ju-jutsu
- Yhteystiedot:
Minusta soijaa ei kannata välttämättä ajatella lihan korvikkeena, vaan omana ruoka-aineksenaan, josta voi tehdä saman kaltaisia ruokia kuin jauhelihasta. Ei sen tarvitsekaan maistua samalta, kunhan se maistuu hyvältä.
Antti Sariola
www.instagram.com/fight_coach_andy/
www.facebook.com/anttisariolakbt/
You can play Football, you can play Rugby, but you can't play K1! - Sensei Will Vanders
www.instagram.com/fight_coach_andy/
www.facebook.com/anttisariolakbt/
You can play Football, you can play Rugby, but you can't play K1! - Sensei Will Vanders
- Jussi Häkkinen
- päähänpotkija
- Viestit tässä aiheessa: 56
- Viestit: 19114
- Lauteille: Helmikuu 2005
Väärin. Myös jauhelihasta saa erinomaista ruokaa - ihan gourmettasolla - mutta tällöin puhutaan yleensä ihan itse jauhetusta lihasta.sivarinlötkö kirjoitti: Gourmet-henkiset eivät edes puhu jauhelihasta.
Gourmetiin kuuluu myös ns. vähemmän käytettyjen ruhonosien hyötykäyttö (usein irtoaa jännittäviä makuja). Jauhaminen on tähän erinomainen tapa.
Jussi Häkkinen
"Karate ei ole tapa kamppailla. Karate on tapa opettaa kamppailua. Nämä ovat kaksi täysin eri asiaa ja erittäin tärkeä asia ymmärrettäväksi."
"Karate ei ole tapa kamppailla. Karate on tapa opettaa kamppailua. Nämä ovat kaksi täysin eri asiaa ja erittäin tärkeä asia ymmärrettäväksi."
- maikki
- reiteenpotkija
- Viestit tässä aiheessa: 3
- Viestit: 320
- Lauteille: Kesäkuu 2005
- Paikkakunta: yvi
juu, mahtavia juttuja saa iha kurmeetasollaki jauhelihasta, esim hirvi-possu (80% hirvee 20% rasvasta possua) jauheliha on erihyvää moneenkin paikkaan. Samaten kalaa kandee koittaa jauhettuna. Esim kauheen piikikäs hauki on hyvä pyytää jauheena, saa messevät murekkeet.Jussi Häkkinen kirjoitti:Väärin. Myös jauhelihasta saa erinomaista ruokaa - ihan gourmettasolla - mutta tällöin puhutaan yleensä ihan itse jauhetusta lihasta.sivarinlötkö kirjoitti:Gourmet-henkiset eivät edes puhu jauhelihasta.
Gourmetiin kuuluu myös ns. vähemmän käytettyjen ruhonosien hyötykäyttö (usein irtoaa jännittäviä makuja). Jauhaminen on tähän erinomainen tapa.
Liha ja liha on sitäpaitsi kovin erilaista paikasta riippuen. Kun olin töissä vähä paremman lihatiskin takana oli kaikki naudanliha vähintään 4-6vkoo (riippuen ruumiinosasta) riippunutta, oli aika sama mitä lihaa sitä osti, kaikki oli mureeta. Niistä lihoista saa tehtyä semmoset eväät että moni kasvissyöjä saattas kääntää takkinsa.
- Tero
- munillepotkija
- Viestit tässä aiheessa: 3
- Viestit: 760
- Lauteille: Huhtikuu 2005
- Paikkakunta: Helsinki
Minä olen ollut siinä uskossa että se johtuu vaan sen lihan rakenteesta kun sen jauhaa hienoksi mähnäksi mutta tuohan sen selittäis. Tosin myös teen muutkin kalakakut ja murekkeet ilman kanista. Hyvin on pysyny läjässä.mawashi kirjoitti: Jatketaanpa tästä haukiofftopicista. Jostain luin, että hauesta tehtyyn mureketaikinaan ei tarvittaisi ollenkaan kananmunaa eikä korppujauhoja, koska liha on niin valkuaispitoista. Eikös valkuainen ole proteiinia? Onko hauessa siis jotenkin erityisen paljon proteiinia?