Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Team Hollola

Pannu aina kuumana ja pöydissä tilaa. Keskustelua kamppailulajien ulkopuolelta huumoria unohtamatta. :)

Valvoja: Valvoja

Vastaa
Kuvake
mronkain
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 2
Viestit: 8623
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Roihuvuori

#16

Viesti mronkain »

Ehkä nuo jutut kuuluvat samaan kategoriaan kuin kakka- ja pieruhuumori: useimpia naurattaa, mutta harva kehtaa myöntää. Minua ainakin naurattaa. Ei tietenkään kaikki, mutta yleistykset nyt yleensäkin ovat aina turhia.

- Marko
Kuvake
Paha Kani
munillepotkija
Viestit tässä aiheessa: 6
Viestit: 748
Lauteille: Maaliskuu 2008
Paikkakunta: Lieto

Team Hollola

#17

Viesti Paha Kani »

Mahtaisko noita paitoja saada vielä jostain? Olisko jollain kiltillä sedällä se alkuperäinen kuva tallella?
Tai sitten vois olla paikallaan joku Team Hollola in memoriam -tyyppinen pukeutumisratkaisu.
MBC Kiitos 2006-2013[/linkki]
Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 12
Viestit: 93835
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: HIIT, girya
Sivulajit: pilates, yinjooga
Takalajit: Tanglang
Yhteystiedot:

Team Hollola

#18

Viesti Mika »

Tähän sopii varmaankin linkki aiempaan ketjuun, vaikkei sitä kautta T-paitaa saakaan.

Ja kyllä nuo rupesivat naurattamaan, kun aikansa luki :D
ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Слава Україні! 🇺🇦

Potki etuja!
Kuvake
Paha Kani
munillepotkija
Viestit tässä aiheessa: 6
Viestit: 748
Lauteille: Maaliskuu 2008
Paikkakunta: Lieto

Team Hollola

#19

Viesti Paha Kani »

Tekstit vaativat lukijaltaan hiukan enemmän kuin seiskan tavaaminen. On aina hienon ihmisen merkki, kun osaa nauraa itselleen, mutta valitettavasti se jää suurelta yleisöltäTM usein tajuamatta. Suuri yleisö kun tykkää siitä moraalisesta vimmastaan, eikä halua siitä luopua.

Ask me how I know.
MBC Kiitos 2006-2013[/linkki]
Kuvake
Kari Aittomäki
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 6
Viestit: 16086
Lauteille: Helmikuu 2006
Paikkakunta: Kokkola

Team Hollola

#20

Viesti Kari Aittomäki »

Olipas hienosti kiteytetty!
Paitoja saattas kyllä tarvittaessa Jukan kautta löytyäkin, mahdollisesti jo tämän vuoden puolella.
Kuvake
Paha Kani
munillepotkija
Viestit tässä aiheessa: 6
Viestit: 748
Lauteille: Maaliskuu 2008
Paikkakunta: Lieto

Team Hollola

#21

Viesti Paha Kani »

Juku. Viittisiksää infota, jos saat tietoa, jota on salattu? Mä uskon, että kysyntää olisi.
MBC Kiitos 2006-2013[/linkki]
Kuvake
Fubarbarian
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 1332
Lauteille: Lokakuu 2007

Team Hollola

#22

Viesti Fubarbarian »

TU TÖ DETH! Kiva nähdä, että myötämielisiä on vielä jäljellä. Nyt lähti homma nousuun, Feenix-linnun lailla.

Jos kiinnostaa, niin olen postannut muutaman Team Hollolan legendaarisen elokuva-arvostelun tähän threadiin:

http://www.potku.net/forum/viewtopic.php?f=33&t=11326" onclick="window.open(this.href);return false;
A suspicious mind is a healthy mind
Kuvake
L.K.
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 12812
Lauteille: Huhtikuu 2005
Paikkakunta: Kotka
Etulaji: Defendo
Yhteystiedot:

Team Hollola

#23

Viesti L.K. »

Paidat kiinnostaisi kyllä. Aika hienoja ovat.
"He´s too much blackbelt for you"- Tuntematon setä ravintelissa.
Kuvake
mronkain
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 2
Viestit: 8623
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Roihuvuori

Team Hollola

#24

Viesti mronkain »

http://www.activeboard.com/forum.spark?forumID=102700" onclick="window.open(this.href);return false;

Sieg Heil Suomi -transkripti jaksaa aina naurattaa. Videokin on Google Videosissa nähtävillä, tosin pirun huonolaatuisena. Ei kellään olisi siitä parempaa kopiota?

- Marko
jussip
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 2447
Lauteille: Syyskuu 2006
Paikkakunta: Suomi

Team Hollola

#25

Viesti jussip »

Itsellähän on arkistojen varastossa isot kasat alkuperäismatskua Team Hollolan mystisestä menneisyydestä. Tässä arkistojen kätköstä muutama ensimmäisiä aiheeseen liittyviä viestejä..
Arkistojen aarteita kirjoitti: lopettakaa hyvät ihmiset jo keskustelu kovimmasta lajista. kaikki todelliset yaistelulajien harrastajat kyllä tietää että sipilän veljekset turusta ovat kovimmat. hehän ainoina euroopassa ovat päässeet japanilaisen suurmestarin sisäpiiriin, ja häneltä opittujen tappavien tekniikoiden(esim. shoto duy mumry kierre/vaakataso lyˆnnit ja potkut)ovat tekniikoita, joita osaa vain alle kuusi ihmistä maailmassa. kaiken maailman kiks, poks, hun, han, yms. poksing huuhaa on aivan turhaa, piipitetään että ollaan kovia, mutta kun tosi paikka tulee, menee savet housuun. sipilät on niin kovia, ettei niitten tartte käydä kaiken maailman kana kisoissa, koska kukaan ei uskalla lähteä niitä vastaan. terv: kuke the viking
kunto karapää
turku, Suomi - Sunday, November 07, 1999 at 12:53:16 (EET)

Varmasti näitten sivujen tarkoituksena on antaa soturi Juha Saloselle liian paljon weppi-aikaa. Onko se maksanu tomitukselle ettei sivuja päivitetä, vai onko varastamani titokoe rikki ? Eikö tämä ole hiukan epäreilua muihin sotureihin verrattuna? Minäkin tunnen kotipuolesta vaikka kunika paljon kovia jätkiä joitten pitäs päästä heti nettiin kanssa. Tunnen yhen jätkän joka luö niin kovaa että siinä kaatuu karateseura viikossa jos se "killeri" tulee vetää reenejä niin kyllä ukko pyörtyy. Killerin pitäs päästä ehottomasti nettiin. On se kova jätkä. Ei varmana mitkää karatejätkät pärjää.
Kuke
Eno, Suomi - Tuesday, November 16, 1999 at 08:54:03 (EET)

lopettakaa jo hyvät ihmiset kohkaaminen siitä bruse leestä. mieshän oli nokipiikki, ja painoi tuskin 40:tä kiloa enemmän. jokainen kamppailulajeja harrastanut tietää vallan hyvin, että massa on se elementti, mikä ratkaisee. ja siitä leen nopeudesta on todettava, että jo siihen aikaan trikit oli keksitty. kunnon arjalainen karateka katkaisee leen kaltaiset hiiret kahteen palaan eka erässä. 15 kiloinen hiiri, olkoon kuinka nopea tahansa ei pärjää massamiehille kuin unissaan. ja te piipat jotka kulutatte aikaanne ihmettelemällä, mikä on oikea tekniikka kadulla ja nakkijonossa, tulkaa tänne hollolaan seuraamaan killerin valmistautumista seuraavaan ammattilaisotteluun, voitte päästä sparraamaan(mikäli uskallatte, mitä kyllä epäilen)todellista murskaajaa vastaan, eikä mitään nakkikioski plösöä. terveisin: kuke the viking
kuke
hollola, Suomi - Thursday, November 18, 1999 at 21:29:15 (EET)
akseliporakorpi
ilmaanpotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 17
Lauteille: Marraskuu 2009

Team Hollola

#26

Viesti akseliporakorpi »

Onko toi Team Hollolan mies joku potkusta (onko tuolloin ees vielä ollut potkua?!)? Tuttuja nimiä sieltä vaan silmille hyppii kun webarchivella lueskelin noita kisaraportteja :)
Ymmärrän, ettei tämän kanssa ole leikkimistä ja tiedän riskit, mutta ei meillä Pohjanmaalla muita ole ennenkään kuunneltu.
Kuvake
Clancy B.
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 57
Viestit: 3386
Lauteille: Kesäkuu 2009

Team Hollola

#27

Viesti Clancy B. »

syksyn kurssien alkaessa ja kamppailuinnostuksen ollessa korkeimmillaan on hyvä saada ammattimiehiltä pikku vinkkejä:
Kamppailulajit opas



Vertaa puolueettomasti eri itsetuho- ja kamppailulajien paremmuuksista ja heikkouksista. Lajikuvaukset ovat tehneet eri lajien pyyteettömät ja asiantuntivimmat asiantuntijat.

American Boxing
Lajien kuningas ja suurten miesten koitinkivi. American Boxingiin kuuluu olennaisena osana salivaatteet ja reipas väkijuomien käyttö. Voimaan tähtäävä harjoittelua tehdään ja ajatellaan jatkuvasti sekä mielikuva (lue: juodaan pirtua) harjoitteluilla lisätään american boxaajan itsetuhotaitoja. Kovimmat American Boxaajat pystyvät sietämään useita viikkoja rajuja viinakramppeja ja -hallusinaatioita. Myös sänkyyn kuseminen pirtukännissä on olennainen osa American Boxingia.

Deadline Action
Erittäin lähellä American Boxingia, mutta kuitenkin aivan oma tyylisuuntansa. Lajissa pituuspafkannus ja kuoliometodi tuovat piristävän lisän muutoin American Boxing lajiin. Räjähtävän suosion saanut pituuspafkannus on perhejuhlissakin suurta ylistystä saanut hieno seurapeli.

Kuoliometodissa taas kyseinen vartalonosa sidotaan ampumalangalla niin tiukasti, ettei veri pääse lainkaan virtaamaan, jolloin kehon muuhun osaan varastoituu tutkimusten mukaan jopa 40% lisää tehoa. Lopulta raajan mustuessa ampumalangat irroitetaan ja suoritetaan haluttu tekniikka, jolloin esim. pituuspafkannuksessa ulostetaan rajusti taaksepäin. Tällöin kuolio-metodin varastoima energia purkautuu rajuna sykeyksenä.

American Shooting
American Boxingin tyylisuunta, jossa ammutaan sarjatuliaseilla pirtukännissä julkisilla paikoilla.

Lajissa ei saa ampua aseella, jossa ei ole sarjatulta taikka kaliberi on pienempi kuin 9mm. Lisäksi ampujan painoraja ei saa olla alle kolmen promillen. Ampumisen tulee tapahtua sille erikseen varatulla paikalla kuten: työpaikka, kuntosalin kahvio, baari, stokmannin hullut päivät taikka homojen/lesbojen vapausmarssi.

Myöskin kaikenlainen kansanryhmiä vastaan kiihottaminen on onnistunut lisä American Shooting:ssa. Erilaisin arvomerkein palkittu American Shoottaaja ei tarvitse panostaa henkilökohtaiseen hygieniaan eikä minkäänmuunlaiseenkaan homoseksuaalisuutta edistävään toimeen.

Drunken American Boxing
Toisin kuin American Boxingissa, Drunken American Boxingissa pysytään visusti erossa pirtusta ja muista viinaksista. Laji on herättänyt syvää paheksuntaa AB-piireissä ja se aiotaan kieltä lailla.

Ne jotka eivät tiedä niin ammattilais American Boxingissa kehonrakennus, salivaatteet, pirtu, viinakrampit ja -halluusinaatiot, itsetuho, hormonien/huumeidenkäyttö ja baaripoksing kuuluvat kuvaan.

Ilman niitä ei ole olemassa lajiakaan ja kuten lajin kehittäjä Mengel totesi American Boxingin moton: " Live big, bury deep. "

Pas-Kon
Himangan mielenterveysseuran henkilökuntalehti "Pami" kirjoittaa uusimmassa numerossaan uudesta todella kovasta lähitaistelulajista, nimeltään Pas-Kon.

Pas-Kon on kehitetty Puolangalla, metsässä 1999 vuoden lopulla kun Puolangan sosiaalisihteeri ja kunnan urkuharmoonikko/kanttori ottivat raakasti viinaa toista viikkoa ennenkuin kanttoriparka joutui katkolle ja suolihuuhteluun. Pas-Kon tekniikat perustuvat taistelemiseen helvetillisessä kännissä, puolitajuttomana ja sokeana. Lajille tyypillisiä harjoitteita ovat sukkapuikkotaistelu, kyykkäkartulla lyöminen sekä nopeat linkkarivalehyökkäykset.

Lisäksi Pas-Kon tuntee oman kehon herkät pisteet, useasti harjoittelu aloitetaankin tutustumalla kehon herkkiin pisteisiin, mm kaivamalla nenää, persettä ja raapimalla munia. Lisäksi naiset harjoittelevat suurmestari Maarlon Köytiäisen johdolla oman g-pisteen etsintää. Harjoitukset järjestetään aina kahden viikon välein perjantaina, työttömyyskorvausten maksupäivänä.

Krav Pengar
Kuulostaa tuo Pas-Kon aika kovalta lajilta, mutta entäs sitten tämä: Vieraillessani enoni luona Ruotsin maalla, tutustuin siellä suurta suosiota saavuttaneeseen lajiin nimeltään Krav Pengar. Sen on kehittänyt sokea beirutilainen kerjäläinen Elin Tanassa. Laji perustuu helposti omaksuttaviin suoraviivaisiin hyökkäyksiin vastustajan lompakolle. Sitä käyttävät mm. Stockholms skatteverk, Uudenmaan verovirasto, IRS, sekä useat ulosottoviranomaiset ja voudit kautta maailman.


Lajin henki on kusettaa vastustajia näiden huomaamatta markkinoimalle näille kaikkea pafkaa ja luomalla heille illuusioita opituista lähitaistelutekniikoista. Tiettävästi laji on saanut jalansijaa myös Suomessa.
Regard your soldiers as your children, and they will follow you into the deepest valleys; look on them as your own beloved sons, and they will stand by you even unto death.

Sun Tzu
tohtorismies
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 26
Viestit: 3905
Lauteille: Kesäkuu 2008

Team Hollola

#28

Viesti tohtorismies »

:smt003 :naurupyorii: :nauruhammas: Thats the way i like it aha-aha.

Edit. Nauroin itseni tärviölle lukiessa Pas_Kon lajikuvausta.
45 neliön kämmpä oli täynnään lihaksikkaita ja äärimmäisen päihtyneitä voimmamiehiä
"My karate is as simple as walking up to somebody and hitting them, something I saw some 29 years ago." Dennis Jones
"Perkele, mä oon hyppiny narua pikkupojasta asti!" Meskus
"Gorgoroth on edelleen kuraa" TimoS
tohtorismies
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 26
Viestit: 3905
Lauteille: Kesäkuu 2008

Team Hollola

#29

Viesti tohtorismies »

Yes!!!!!!!!!!!!!!!! Päivä on pelastettu. Meille uuden polven Ab miehille jotakin mihin samaistua. http://web.archive.org/web/200410281406 ... llola.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
45 neliön kämmpä oli täynnään lihaksikkaita ja äärimmäisen päihtyneitä voimmamiehiä
"My karate is as simple as walking up to somebody and hitting them, something I saw some 29 years ago." Dennis Jones
"Perkele, mä oon hyppiny narua pikkupojasta asti!" Meskus
"Gorgoroth on edelleen kuraa" TimoS
tohtorismies
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 26
Viestit: 3905
Lauteille: Kesäkuu 2008

Team Hollola

#30

Viesti tohtorismies »

Sehän näissä ab jutuissa niin stanasti naurattaa kun tunnen oikeasti muutaman tuon tyyppisen kaverin... Varsinkin kovin penkkaaja näistä oikeasti juo viikkotolkulla vetää kaiken muunkin tehoaineistuksen minkä voi jne. Kerran kysyin kaverilta joka oli omaan sanaansa "sekopäissään" että kuis pena? Ei paljo, kolmonen kahellasaallakahellakympillä :). Ja tämä heppu oli lyhyt tukkainen eikä voinut sietää nokipiikkejä... Ihan kuin elävästä elämästä noi jutut.
45 neliön kämmpä oli täynnään lihaksikkaita ja äärimmäisen päihtyneitä voimmamiehiä
"My karate is as simple as walking up to somebody and hitting them, something I saw some 29 years ago." Dennis Jones
"Perkele, mä oon hyppiny narua pikkupojasta asti!" Meskus
"Gorgoroth on edelleen kuraa" TimoS
Vastaa

Lauteilla

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei potkulaisia ja 57 kurkkijaa