Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva

Tunnusten muuttaminen ja poistaminen

Ylläpidon viestit potkulaisille. Ole hyvä ja lue säännöt.
Instructions in English Kuva

Valvoja: Valvoja

Vastaa
Kuvake
Valvoja
ylläpito
Viestit tässä aiheessa: 3
Viestit: 469
Lauteille: Heinäkuu 2007
Tykännyt: 1 kerran
Tykätty: 7 kertaa

Tunnusten muuttaminen ja poistaminen

#1

Viesti Valvoja » marras 22, 2007, 14.24

Potku.netin rekisteröintisopimus kirjoitti: Tunnuksessasi tulee olla vähintään kolme (3) merkkiä. Suosittelemme tunnukseksi omaa etu- ja sukunimeä, mutta jos valitset jonkin muun tunnuksen, yritä valita juuri sinua kuvaava ja hyvän maun mukainen tunnus. Liian samankaltaiset tunnukset (esim. Kalle ja Kalle1, tai KalleK ja Kalle K) voivat aiheuttaa sekaannusta, ja ylläpito voi poistaa tunnuksen, joka muistuttaa liiaksi jotakin aikaisemmin rekisteröityä tunnusta. Ota meihin yhteyttä, jos haluat tietää, onko harkitsemasi tunnus liian lähellä jotakin toista tunnusta. Kirjoita tunnuksesi tavallisen kirjoitustavan mukaisesti (ISOT KIRJAIMET sallitaan vain muutaman kirjaimen lyhenteissä). Jos valitset tunnukseksi henkilönimen, sen tulee olla oma nimesi. Vahvasti ideologisia tunnuksia ei sallita (stalinisti, arjalainen jne.). Älä valitse lajin nimeä tunnukseksi (hieman liian mahtipontista) tai edes osaksi sitä (saatat vaihtaa lajia myöhemmin).

Tunnusta ei voi myöhemmin vaihtaa, joten harkitse tarkkaan millaisen tunnuksen valitset. Nimimerkistä voi toki vaihtaa omaan nimeensä koska tahansa.
Tunnuksia poistetaan vain silloin, kun ylläpito näkee poistamisen ylläpidollisista syistä tarpeelliseksi. Myös erittäin vähän käytettyjä tunnuksia ("Potkutyyny"), joilla ei ole kirjauduttu sisään pitkään aikaan, voidaan pyynnöstä poistaa. Tunnuksia voidaan poistaa myös silloin, kun niillä ei ole kirjoitettu yhtään viestiä, ja viimeisestä kirjautumisesta on yli vuosi aikaa. Muutoin tunnuksia ei poisteta kuin erittäin painavista syistä, joita ylläpito ja ylipotkijat yhdessä punnivat.


Kuvake
Valvoja
ylläpito
Viestit tässä aiheessa: 3
Viestit: 469
Lauteille: Heinäkuu 2007
Tykännyt: 1 kerran
Tykätty: 7 kertaa

Tunnusten muuttaminen ja poistaminen

#2

Viesti Valvoja » tammi 22, 2009, 23.12

Yhteyden Potkuun voi katkaista niin, että muuttaa sähköpostiosoitteensa epäkelpoon muotoon. Koska sähköpostin muuttaminen vaatii vahvistusta kyseisen sähköpostiosoitteen kautta, pysyy tunnus passiivisena kunnes ylläpitoon otetaan yhteyttä. Samassa sähköpostit laudan kautta jäävät saapumatta.

Tunnuksia ei siis pääasiassa poistella, koska yllä mainittu omatoiminen toimenpide riittää.

Ottamalla yhteyttä ylläpitoon esim. sähköpostilla tunnus voidaan aktivoida nopeasti.

Kuvake
Valvoja
ylläpito
Viestit tässä aiheessa: 3
Viestit: 469
Lauteille: Heinäkuu 2007
Tykännyt: 1 kerran
Tykätty: 7 kertaa

Tunnusten muuttaminen ja poistaminen

#3

Viesti Valvoja » tammi 23, 2009, 11.33

Olemme tällä päivämäärällä olleet yhteydessä sekä Viestintävirastoon että Tietosuojavaltuutetun toimistoon, joiden kanta tässä asiassa tukee menettelytapojamme.

Yhden muutoksen tuomme mukanamme näistä keskusteluista. Jos tunnuksensa käyttökelvottomaksi tehnyt henkilö haluaa alkaa käyttää tätä tunnustaan uudelleen (kaksoisrekisteröintihän on kiellettyä), hänen pitää todistaa olevansa tämän kyseisen tunnuksen haltija. Mikäli kyseisen henkilön ja ylläpidon tai ylipotkijoiden välillä ei tunnuksen vielä ollessa aktiivinen ole käyty yksityistä keskustelua, jonka perusteella tunnuksen haltijuus voidaan varmistaa, jää vastuu asiasta käyttäjän harteille. Kannattaa siis ottaa yhteyttä ylläpitoon tai ylipotkijoihin, jos haluaa tehdä tunnuksensa käyttökelvottomaksi. Tässä yhteydessä asianomaiset sopivat tunnistamismenettelystä.

Kun tunnus on tehty käyttökelvottomaksi, sitä ei voi käyttää. Kyseinen henkilö ei saa tunnuksen kautta yhteyttä keskustelulautaan, eivätkä ylläpitäjät, ylipotkijat tai muut potkulaiset saa häneen yhteyttä keskustelulaudan kautta.


Vastaa

Lauteilla

Potkulaisia lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 kurkkijaa