Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Kokkaaminen

Pannu aina kuumana ja pöydissä tilaa. Keskustelua kamppailulajien ulkopuolelta huumoria unohtamatta. :)

Valvoja: Valvoja

Vastaa

Osaatko kokata?

Olen mies ja kyllä osaan, hyvinkin
58
41%
Olen mies ja osaan jonkin verran
46
33%
Olen mies ja pystyn juuri pitämään itseni (ja läheiseni) eväissä
10
7%
Olen mies ja osaan tehdä voikkarin
8
6%
Olen nainen ja kyllä osaan, hyvinkin
13
9%
Olen nainen ja osaan jonkin verran
4
3%
Olen nainen ja pystyn juuri pitämään itseni (ja läheiseni) eväissä
1
1%
Olen nainen ja osaan tehdä voikkarin
0
Ei ääniä
 
Ääniä yhteensä: 140

Kuvake
AlexMachine
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 57
Viestit: 6418
Lauteille: Elokuu 2006
Paikkakunta: Vaasa
Etulaji: Nyrkkeily
Sivulajit: Sra, IDPA
Takalajit: Mil Fight, Pekiti Tirsia, Escrima

Kokkaaminen

#61

Viesti AlexMachine »

http://allrecipes.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tuolla on melkoinen määrä eirlaisia... tykkään tosi tulisista ruoista, chileistä ym.. tuolla on mm 290 erilaista chilireseptiä... myös muutamia vege-versioitakin.
The beatings will continue until morale improves.
Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 60
Viestit: 93761
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: HIIT, girya
Sivulajit: pilates, yinjooga
Takalajit: Tanglang
Yhteystiedot:

Kokkaaminen

#62

Viesti Mika »

Kiitos jätkät noista linkeistä. Yritän saada jotakin taas aikaan tänään, kahellaan... :p
ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Слава Україні! 🇺🇦

Potki etuja!
Kuvake
bodyguard
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 17
Viestit: 22944
Lauteille: Syyskuu 2005
Paikkakunta: Helsinki

Kokkaaminen

#63

Viesti bodyguard »

Vinkatkaapa fiksummat etta mista merkeista loytyisi hyvia kokkiveitsia ja mielellaan silleen jarkevan hintaisia? Melkein kaikki mita on itella ollu ovat olleet enemman tai vahemman kehnoja.

‎-I thought you were cool.
-I am. And you know what makes me cool? The fact that your opinion means less than squat to me.

Blogi
Kuvake
Mjölnir
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 313
Viestit: 24789
Lauteille: Joulukuu 2005
Paikkakunta: Valkeakoski
Etulaji: Jyrki Saario Defendo
Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
Yhteystiedot:

Kokkaaminen

#64

Viesti Mjölnir »

bodyguard kirjoitti: Vinkatkaapa fiksummat etta mista merkeista loytyisi hyvia kokkiveitsia ja mielellaan silleen jarkevan hintaisia? Melkein kaikki mita on itella ollu ovat olleet enemman tai vahemman kehnoja.
Itsellä on yleisveitsenä Victorinox, ja olen ollut tyytyväinen
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)

Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
Kuvake
Pauli
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 2135
Lauteille: Maaliskuu 2005

Kokkaaminen

#65

Viesti Pauli »

Kait se tuo victorinox tai sabatier (aîné-perrier) ovat ne parhaimmat valinnat, jos kunnon veitset haluaa.
MikkeM
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 37
Viestit: 1621
Lauteille: Heinäkuu 2009
Paikkakunta: Klaukkala.

Kokkaaminen

#66

Viesti MikkeM »

Jep victorinox on hyvä ja halpa ns perus(kokki)veitsi.

Itse tykkään muovikahvaisesta,puukahva on hiukan paksu,varsinkin jos joutuu pilkkomaan/leikkaamaan/yms
kilo/tuntitolkulla niin puukahvainen käy käteen.
Kuvake
Kerkko
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 21
Viestit: 1610
Lauteille: Helmikuu 2006

Kokkaaminen

#67

Viesti Kerkko »

Fiksu tapa on käydä kaupassa kokeilemassa, mikä sopii omaan käteen. Varmasti käytössä tottuu moneenkin, mutta ainahn se on parempi, jos tuntuu heti omalta. Tämmöistä metodia suositteli Wahlmanin Aki kirjassaan. Itselläni on Sanellin veitsiä. Tykkään siitä kahvasta.
Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 60
Viestit: 93761
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: HIIT, girya
Sivulajit: pilates, yinjooga
Takalajit: Tanglang
Yhteystiedot:

Kokkaaminen

#68

Viesti Mika »

Olin juuri televisiostakin tutun Marja Lindforsin kokkauskurssilla Kasvisruokia Italiasta. Nam.

Teimme seuraavia ruokia:
  • fenkoli-pecorinosalaatti (insalata di finocchi con pecorino)
  • grillatut paprikat oliiviöljyn, valkosipulin ja chilin kera (peperoni alla brace con ollo, aglio e peperoncino)
  • gratinoidut tortelliinit (tortellini gratinati)
  • kantarellipizza (pizza con cantarelli)
  • kasvislasagne
  • suklainen persikkatorttu (torta di pesche con cioccolato)
  • kurpitsaiset pikkuleivät
Jälkiruokia lukuunottamatta kaikkiin ruokiin kuului valkosipulia (paitsi jostakin kumman syystä mun tekemästä fenkoli-pecorinisalaatista se oli "unohtunut" brushteeth ), mutta ainoastaan noissa grillatuissa paprikoissa se maistui vahvasti.

Mukavata. Taas askel eteenpäin :)

Kurssilla myytiin Marjan kirjaa noin puoleen hintaan. Ostin. Ja Marja allekirjoitti sen omistuskirjoituksella, joten saan siitä hyvät fyrkat vielä joskus :D

Kuva

Hesarin artikkeli kirjasta
ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Слава Україні! 🇺🇦

Potki etuja!
Kuvake
Markuss
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 2
Viestit: 545
Lauteille: Maaliskuu 2008
Paikkakunta: Pori

Kokkaaminen

#69

Viesti Markuss »

Onko tollanen harrastus kallista?
Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 60
Viestit: 93761
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: HIIT, girya
Sivulajit: pilates, yinjooga
Takalajit: Tanglang
Yhteystiedot:

Kokkaaminen

#70

Viesti Mika »

Markuss kirjoitti: Onko tollanen harrastus kallista?
Tällaiset yhden illan kurssit maksavat täällä 20-30 euroa ja muutaman illan kurssit joitakin kymppejä. Hintaan sisältyy ruoka-aineet ja ruokien syöminen. Aika 8-)
ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Слава Україні! 🇺🇦

Potki etuja!
Lurttinen
takapotkija
Viestit tässä aiheessa: 3
Viestit: 45
Lauteille: Elokuu 2008

Kokkaaminen

#71

Viesti Lurttinen »

Mulla olis suolaläskiä ja kuivattua poroa.
Maistuisko leivän päällä vai meniskö ilman?
Kuvake
Markuss
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 2
Viestit: 545
Lauteille: Maaliskuu 2008
Paikkakunta: Pori

Kokkaaminen

#72

Viesti Markuss »

Mika kirjoitti:
Markuss kirjoitti: Onko tollanen harrastus kallista?
Tällaiset yhden illan kurssit maksavat täällä 20-30 euroa ja muutaman illan kurssit joitakin kymppejä. Hintaan sisältyy ruoka-aineet ja ruokien syöminen. Aika 8-)
Pitäisikin joskus kokeilla.
Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 60
Viestit: 93761
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: HIIT, girya
Sivulajit: pilates, yinjooga
Takalajit: Tanglang
Yhteystiedot:

Kokkaaminen

#73

Viesti Mika »

Lurttinen kirjoitti: Mulla olis suolaläskiä ja kuivattua poroa.
Maistuisko leivän päällä vai meniskö ilman?
:smt003
ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Слава Україні! 🇺🇦

Potki etuja!
Kuvake
bodyguard
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 17
Viestit: 22944
Lauteille: Syyskuu 2005
Paikkakunta: Helsinki

Kokkaaminen

#74

Viesti bodyguard »

Jokin ruoanlaittokurssi voisi olla jees, senverran rajoittunut olen taidoiltani. Kokkiohjelmat ovat varsin hyviä myös, on mielestäni tärkeämpää osata erityyppisten ruokien laittaminen konseptitasolla kuin muistaa tarkkoja reseptejä. Kun homma on jotenkin konseptitasolla hallussa niin eri ruoka-aineita ja niitten määrää pystyy itse melko helposti varioimaan.

Tänään ostin Suomalaisesta tarjouksesta keittokirjan jossa on normireseptejä Thaimaasta, Vietnamista, Koreasta, Japanista ja Kiinasta. Etninen keittiö on aikalailla se mun juttu ja siihen koitan nytten panostaa oman opiskeluni :)

‎-I thought you were cool.
-I am. And you know what makes me cool? The fact that your opinion means less than squat to me.

Blogi
Poista käyttäjä 3276
Viestit tässä aiheessa: 19

Kokkaaminen

#75

Viesti Poista käyttäjä 3276 »

bodyguard kirjoitti: Jokin ruoanlaittokurssi voisi olla jees, senverran rajoittunut olen taidoiltani. Kokkiohjelmat ovat varsin hyviä myös, on mielestäni tärkeämpää osata erityyppisten ruokien laittaminen konseptitasolla kuin muistaa tarkkoja reseptejä. Kun homma on jotenkin konseptitasolla hallussa niin eri ruoka-aineita ja niitten määrää pystyy itse melko helposti varioimaan.

Tänään ostin Suomalaisesta tarjouksesta keittokirjan jossa on normireseptejä Thaimaasta, Vietnamista, Koreasta, Japanista ja Kiinasta. Etninen keittiö on aikalailla se mun juttu ja siihen koitan nytten panostaa oman opiskeluni :)
Ootko tästä sivustosta tietonen? Looginen mutta silti äijäisen rento meininki, on ainakin auttanut mua jo paljon kokkaamisen saralla.

Cooking For Engineers
Vastaa

Lauteilla

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei potkulaisia ja 5 kurkkijaa